7, 8 и 10 клас се връщат в класните стаи

За дванадесетокласните учебната година приключи в петък
17 май 2021 09:07, Петя Славова
24

Учениците от 7, 8 и 10 клас се връщат от днес в класните стаи. Те ще се обучават присъствено поне до края на месеца. Заедно с тях в училище остават и 6 и 11 клас, както и всички деца от начален етап, припомня Bulgaria ON AIR.

От присъствено към дистанционно обучение преминават 5 и 9 клас, които се върнаха в учебните заведения на 26 април. Според разпоредбите на здравните власти остава възможността за провеждане на присъствени учебни занятия за всички ученици от 5 до 11 клас в паралелки, които са единствени в съответния випуск на училището.

За дванадесетокласните учебната година приключи в петък. Междувременно директори на училища поискаха от 1 юни всички ученици да се върнат в клас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иам училища, в които ПО не е спирало въобще. Над 80% от учениците са в сградите непрекъснато. Мерки не се спазват, проверки няма. Поне ежеседмични задължителни тестове да бяхте въвели за учениците, че да се ограничава донякъде разпространението!!! Последното е супер наложително, защото родителите са безотговорни и си водят децата присъствено, въпреки заразата вкъщи.
8
9
 
3
 
! Отговори
asd преди 2 години
С тези ваксини в Англия и Израел пандемията вече клони към 0. Тук ще има още дълго да заваряме класните стаи. Страх ни е от ваксините, а вече милярд и половина дози са поставени и почти нищо не усещаш, но не ни ли е страх от тежкото боледуване и лечението с 10-15 вида лекарства, които за разлика от ваксините имат повчко възможни нежелани реакции. Не ни ли притеснява, че децата не учат нормално, че икономиката е блокирана?
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До asd И кое е решението, експериментална ваксина ли? LOL
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В гимназия съм и предпочитам да съм онлайн, отколкото да рискувам здравето си и това на родителите си. Кой ходи по рожденни дни, кой по дискотеки и екскурзии, после в клас, дори със симптоми никой не се тества, мерки-абсурд, само плашещи статистики. Луда работа!
5
10
 
3
 
! Отговори
asd преди 2 години
Като се прилагат мерки за намаляване на заразата - ошашавихте психиката на децата. Като има решение на проблема - да се ваксинираш - оуууу много ме е страх.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълна бъркотия е, има деца, които са постоянно присъствено, всеки ден отиват и се връщат със страх, разбиха им психиката!! Никакви мерки няма, нито температура се мери, има болни, не правят тестове. Така ли е в другите европейски държави??
3
6
 
15
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Онлайн обучението е причина да се намалят бройките драстично. След това и умрелите. Много просто и логично. Сега с тези 3 класа пак ще напълнят школото и пак ще има (по-малка) вълна. Изобщо от септември трябва да се мисли внимателно, да се пускат пак половината класове и да се разредят класовете по 10-12 макс ученици в клас. Може половината да са дистанционно, половината присъствено.Не трябва да се повтарят тези грешки всяка година!!!!!!!!!!!
2
4
 
15
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Най добре сички онлайн до края на годината за да се запазим цялата година онлайн накрая кво става
1
18
 
10
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Ошашавихте децата, нещастници такива. Защо не всички в клас при положение, че на ден я има я няма 100-200 заразени. Целта е ясна. Унищожаване и подчиняване на ес-дно цяло поколение.