Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят

31% от учителите в цялата страна са ваксинирани, каза Асен Александров
12 авг 2021 09:00, Ния Христова
538
Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят
Снимка: БГНЕС
"31% от учителите у нас са ваксинирани, което е доста повече от средното за страната. В столичното 51 СУ са ваксинирани 35% от преподавателите, а над 30% от тях са прекарали COVID-19." 
 
Това каза пред bTV Асен Александров, председател на Сдружението на директорите в средното образование и директор на 51 СУ в София. 
 
"Някои колеги твърдо вярват, че, ако се ваксинират, ще се разболеят. Много е трудно да се убеждава",  каза още той.
Още по темата
 
Александров допълни, че около 80-90% от учителите предпочитат присъствената форма на обучение.
 
Според него родителите също имат резерви относно дистанционното обучение.
 
"Очаква се в началото на септември след разговори между МОН и МЗ да е ясно как ще започне учебната година", обясни Александров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
394
0
 
13
 
! Отговори
Т преди 2 години
До 428 - дали ще получиш увреждане от ваксина или увреждане от ковид зависи от това какво е индивидуалното ти здравословно състояние. Ако приемаш противосъсирващи лекарства, лекарят много внимателно трябва да прецени дали рискът от ваксината е по-голям, или е по-голям рискът от евентуално заразяване с ковид. Ако си на имуносупресивна терапия, лекарят също трябва да прецени. Не може на юруш ВСИЧКИ да бъдат натискани да се ваксинират, защото така било "правилно". Ми не, не е. Хайде малко мислете.
393
0
 
6
 
! Отговори
До Галина преди 2 години
Галинo моме юбава, нал' зна'ш, че името ти на италиански и на латински означава. ко ко шка. Много ти отива ко ко ше то име на ко ко ши те изказвания.
392
3
 
9
 
! Отговори
GGG преди 2 години
До 420 - Хаха, имало скрита "пандемия", защото хората не се тествали. Ти без да искаш напипа в какво се състои "пандемията" - тя е ПСР-пандемия. Имало скрита заболеваемост. Ама положителните тестове НЕ измерват заболеваемост. Това, че си дал положителен тест, не означава автоматично, че си се "разболял". Както е добре известно, в сегашната "пандемия" се броят и безсимптомни "случаи". А "антиваксърите" не може да се обвиняват за положителните тестове, защото такива дават И ваксинираните.
391
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До решението е - "Само искам да ти кажа че страничните ефекти от ваксините са хиляди пъти по-малки от уврежданията които може да ти причини Ковита." - Това ще покаже времето. Някои странични реакции при лекартсвата или при ваксините може да се проявят след 5, дори 10 години. Това е причината всеки нов медикамент да се тества на доброволци години наред. Обикновено им плащат,но сега... :) След 10 години ако сме живи и здрави тогава можем да коментираме дали ваксините или Ковид са по-опасни... :)
390
2
 
10
 
! Отговори
До Галина преди 2 години
"Децата да си ходят на училище! Всички сме наясно какво се случва докато уж учат онлайн.Учителите ако се страхуват и ако искат нека се ваксинират, ако не - не." - И кой спира децата от училище? Това със сигурност не са учителите. Да ти напомня, че това става със заповеди на МЗ и МОН. И че миналата година половината от родителите протестираха срещу присъственото обучение и по своя воля оставиха децата си у дома. А учителите работеха едновременно присъствено и онлайн, защото класовете се редуваха
389
12
 
4
 
! Отговори
решението е преди 2 години
До 427 -- Да, напълно съм съгласен с тебе - нека всеки да си плати. Само искам да ти кажа че страничните ефекти от ваксините са хиляди пъти по-малки от уврежданията които може да ти причини Ковита. Прочети статистиките и сам ще се увериш
388
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До решението е - A който се ваксинира и получи от "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт" (както пише в информираното съгласие. Забележи ОЧАКВАНИ НЕЖЕЛАНИ т.е. някой ги очаква и са нежелани...) трябва ли да получава медицинска помощ? Аз имам по-добро предложение. Неваксинираните си плащаме лечението на Ковид, а ваксинираните си плащате всяко лечение, което е нужно заради страничните реакции на ваксините. Как ти звучи? На мен справедливо... :)
387
0
 
0
 
! Отговори
Смотан преди 2 години
Поправка те така или иначе са си!
386
25
 
7
 
! Отговори
решението е преди 2 години
Който откаже да се ваксинира и след това се разболее от Ковид, трябва да му се откаже медицинска помощ , така че сам да се оправя с последствията от неговата безотговорност.
385
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Има такъв народ, за - Кое е нормалното, да си опитна мишка на фармаиндустрията и то безплатно? Колко ти платиха за коментара или и той е подарък за фармаиндустрията?
384
5
 
24
 
! Отговори
До анонимен 420 преди 2 години
Коя пандемия е скрита? За жалост няма нищо скрито. Всички луди сте на първа линия да браните ваксината майка, а на всичко отгоре издевателствате над нормалния народ дето не иска да вземе дозата.
383
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Никой не ме е карал да се подписвам за нищо." - Значи не си ваксиниран/а или лъжеш, че не си подписвал/а нищо, а може и да не помниш, понеже съзнанието ти е замъглено от страха от Ковид. За ваксинация трябва да подпишеш информирано съгласие т.е. каквото и да ти се случи заради ваксината ти си носиш отговорност. Щом аз ще си нося отговорност, значи аз ще реша дали да си инжектирам ваксата в тялото и никой друг!
382
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Дано Левски и Ботев не ни гледат, че това за което са се борили НИЕ го съсипахме..." - Правилно, дано не гледат ваксърите в Бг, които заради страха си от някакъв вирус са готови да си инжектират нещо в тялото, което не е ясно какво е и никой не знае какви странични ефекти ще има след 5 години примерно. Сводоба или смърт е бил девизът на възрожденците. На ваксърите е - не ми трябва никаква свобода, само и само да съм жив. Същото са мислели и тези, които не са подкрепяли Левски и Ботев!!!
381
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНикой не ме е карал да се подписвам за нищо. В България има скрита пандемия и за това хората си мислят, че има ниска заболяемост и смъртност. Истината е съвсем различна. Но повечето хора не се тестват и не влизат в никакви статистики. Ще видите тази зима до какво води простотията.
380
2
 
3
 
! Отговори
До Ирена преди 2 години
На първото ти изречение - това правят. Но второто ти изречение - коя наука, на парите били научени?На третото ти изречение - ти вярно ли си толкова тUпа ***?
379
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече когато се съобщава, че има Х нови случая трябва да се отбелязва, че ПСР-тестът освен Ковид засича още 46 РНК вируса т.е. тези Х нови случая са на хора, които са се заразили не само с Ковид, а с още до 46 други вируса. Даже реално е възможно нито един от тези Х случая да са Ковид. Повече инфо за това можете да прочетете във факти.бг "Развенчаването на ПСР тестовете" (пишете в гугъл "факти антония първанова ПСР" и четете) ... Вие си се ваксинирайте за Ковид, ами останалите 46 вируса? :)
378
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 412 ИренаБолна нация, болни мозъци, болен народ. Как се стигна до това опростачване? Как се стигна до това от велики хора като Левски и Ботев да стигнем до това положение? Чалга, мутри, измами, простотия... Тъжна история. Дано Левски и Ботев не ни гледат, че това за което са се борили НИЕ го съсипахме...
377
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Естет - Ами никой... Само такива "нормални", като Ирена примерно... Имам въпрос към ваксърите. Подписали сте, че сте запознати с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажете ми, щом сте запознати и щом сте се подписали, че сте запознати, какви са тези реакции и кой по-точно ви е запознал с тях? Не мога да повярвам какви неща подписвате. В графа "нежелани лекарствени реакции" може да влиза абсолютно всичко, но щом сте ОК.
376
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ирена - Според науката тези ваксини са в експериментален период т.е. никой не знае какви ще са дългосрочните странични ефекти върху ваксинираните т.е. българските учители се позовават на науката и отказват да са опитни мишлета. Кое не ти е ясно? Не ти е ясно какви са страничните реакции на ваксината, въпреки че си се боцнала, а си подписала, че си запозната с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Я сподели какви са тези ОЧАКВАНИ НЕЖЕЛАНИ реакции... :)
375
5
 
14
 
! Отговори
Естет преди 2 години
В България почти никой не се ваксинира, не се спазват никакви мерки и болните са малко.В страни като Англия, Франция, Испания и Гърция са ваксинирани голяма част от хората, а живеят като в концлагер с хиляди болни всеки ден.Кой нормален ще се ваксинира при това положение с експериментални ваксини, които очевидно не вършат никаква работа!