Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят

31% от учителите в цялата страна са ваксинирани, каза Асен Александров
12 авг 2021 09:00, Ния Христова
538
Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят
Снимка: БГНЕС
"31% от учителите у нас са ваксинирани, което е доста повече от средното за страната. В столичното 51 СУ са ваксинирани 35% от преподавателите, а над 30% от тях са прекарали COVID-19." 
 
Това каза пред bTV Асен Александров, председател на Сдружението на директорите в средното образование и директор на 51 СУ в София. 
 
"Някои колеги твърдо вярват, че, ако се ваксинират, ще се разболеят. Много е трудно да се убеждава",  каза още той.
Още по темата
 
Александров допълни, че около 80-90% от учителите предпочитат присъствената форма на обучение.
 
Според него родителите също имат резерви относно дистанционното обучение.
 
"Очаква се в началото на септември след разговори между МОН и МЗ да е ясно как ще започне учебната година", обясни Александров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
374
24
 
15
 
! Отговори
Ирена преди 2 години
Българските учители би трябвало да служат за пример на децата и да им вдъхват доверие.Би трябвало да се позовават на науката и да се въздържат от егоизъм и конспирации... Би трябвало да се ваксинират за да предпазват себе си, семействата си, учениците, колегите си и обществото. Това е срам и позор!!!
373
0
 
4
 
! Отговори
Страшната държава преди 2 години
От едата стрна ча;гаджия от другата оперен певец и накрая мутра,аее ходи избирай .Другите духнаха ,,,
372
9
 
6
 
! Отговори
70 г средна възраст преди 2 години
Я им вижте възрастта ! Ако бяха по-млади никой нямаше да се ваксинира ! Ваксинацията е за който сам пожелае и стари болни и страхливи ...
371
21
 
17
 
! Отговори
Има такъв народ, за преди 2 години
Има такъв народ, но за съжаление, е тръгнал стремглаво към бездната и скоро ще пишат историците, Че е имало такъв народ. Щом и учителите на този народ са толкова прости, че да не се ваксинират и да мислят, че ваксината ги зарязява, няма много надежда за бъдещето! Мажду чалгата и тоталното опростачаване, наистина само 30% са все още нормални. Пълна безнадежзност!
370
8
 
20
 
! Отговори
Галина преди 2 години
Децата да си ходят на училище! Онлайн обучението е някаква проформа присъствие. Всички сме наясно какво се случва докато уж учат онлайн.Учителите ако се страхуват и ако искат нека се ваксинират, ако не - не.
369
3
 
9
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Жоро Наясно съм. Просто той ги е събрал на едно място и обяснил разбираемо. Като за обикновени хора. Не можем всички да сме т.р.о.л.о.в.е, които претендират, че разбират нещо от наука, а в главите им - само оборски тор.
368
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ето в училището 30% ваксинирани, 30 са го изкарали .. достигнали са почти "стаден" имунитет. М-у другото почти всички мои приятели и познати вече са или ваксинирани, или са го изкарали. Всеки напън за убеждаване какво благо са ваксините изглежда крайно подозрителен и всеки мислещ човек би станал мнителен.
367
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вярно ли изтрихте линк с информация, а оставяте всякакви безмислици и дезинформиращи неща?! невероятно!
366
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук един *** се прави на два и шизофренично говори сам със себе си с единствената цел да не се четат качествените постове. Споко, още повече ни мотивира да не се ваксинираме. Продължавай в същия дух.
365
11
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До антиваксър Пак не си в час - това, че някой е написал книга, не значи нищо. Научните факти се съобщават в научни издания.
364
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
394 Никога учител не би казал "срам за българските учители", защото той самият също е учител. Лъжеш и то гнусно. Скрий се ***.
363
3
 
10
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Жоро Вече си говорихме, заради кого затвориха парковете, нали :) Престанете да ни вменявате вина, т.нар. ваксини все още са неодобрени. Вие участвайте в научни експерименти, кой Ви пречи? Нали ваксинираните няма да ви затварят. Уж де, и в Израел така казваха.
362
2
 
3
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Има книга на д-р Йозеф Пийс - микробиолог за сребърната вода, така че всеки, който наистина иска да се убеди в научните доказателства, той ги е представил. Приятно четене, Жоро! :)
361
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно ми е джипитата как държат тази ваксина на -70 градуса? Много ми е интересно?
360
12
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До антиваксър Много удобна позиция, но всъщност не е вярна. И аз не търся научни доказателства, защото съм наясно, че няма такива за сребърната вода. Искам ти и такива недоразумения като теб да спрат с глупостите си, защото заради такива като теб сме на последно място по ваксинирани и заради такива като теб след месец - два пак ще ни затворят.
359
9
 
3
 
! Отговори
от 393 преди 2 години
Пърдон, сравнил съм данните за ваксинирани в САЩ със смъртността в световен мащаб. Ако обаче приравня ваксинираните умрели в световен мащаб, разликата ще е много по-брутална от "само" 1200 пъти в полза на ваксинираните
358
3
 
1
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Жоро Ако наистина искахте такова и си служите с научна литература, сам щяхте да го намерите :) Никой не търси научни доказателства във форум на новинарски сайт. Вие сте просто т.р.о.л, на който му е казано да обезсмисля коментарите на хората, като иска научни доказателства, защото е ясно, че не можем да представим такива. Ясно ми е, как "работите".
357
15
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Срам, за българските учители! Ваксинирах се през м.април и м. май, и нищо ми няма! Бях учител 17 г., от 10 г. не съм в образованието, но и да бях, пак щях да се ваксинирам! Очевидно обществото ни върви назад, щом образовани хора вярват, че ваксините разболяват!
356
10
 
8
 
! Отговори
до 386 преди 2 години
Същия въпрос важи и за теб - къде са фактите, че "много хора си заминаха от този свят, от самата ваксина". Щото аз мога да те зарина с точно противоположната информация. До тук на 346 000 000 ваксинирани има към 6 500 умрели. От ковид за се заразили 205 000 000 и са умрели 4 320 000. Т.е. вероятността да се тръшнеш от ковид е 1120 пъти по-висока. Без да смяташ страничните евекти от прекаралите вируса.
355
5
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
До антиваксър Работата на аптеките е да печелят. Те там и хомеопатия продават. И не се правя на никакъв - единственото, което поисках, е да видя някакво доказателство за твърденията ти. Такова няма. Нито за японското метро, очевидно ;)