Започва новият сезон на цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital

Обновена: 3 сеп 2021 17:26 | 3 сеп 2021 16:41, Красимир Ангелов
1
Започва новият сезон на цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital

След като около пандемията всички се убедихме в колко динамичен дигитален свят живеем вече, колко бързо могат да напредват технологиите и колко скорострелно могат да се трансформират животите ни благодарение на това – може би много от нас вече изпитват интерес към това да се превърнат в активна част от тази трансформация.

Цялостната програма на SoftUni Digital е тук, за да те въведе плавно в сферата на дигиталния маркетинг с безплатен курс, след това да те гмурне в дълбочина във всички най-ключови дигитални направления, а накрая – да ти помогне да се специализираш в избраната от теб област и да се превърнеш в напълно подготвен за реалната работна среда специалист. И всичко това под менторството на екип от бизнес лидери, маркетинг експерти и предприемачи, които ще бъдат твои преподаватели.

Ето най-важното, което трябва да знаеш за програмата:

Какво е SoftUni Digital?

SoftUni Digital е една от инициативите  на SoftUni, фокусирана върху осигуряването  на практически-насочена цялостна програма, обхващаща всички ключови области на  дигиталния маркетинг. Това, което предлагаме, е качествено и актуално образование, подплатено с изпробвана и затвърдена с годините методология, разработена с помощта на редица ключови експерти, собственици на бизнес и лидери в дигиталния маркетинг, които имаме щастието да бъдат и част от нашия звезден преподавателски състав.

Практиката като ключов инструмент за ефективно усвояване на знания

Още от самото си създаване, SoftUni разчита изцяло на метода „учене чрез правене“, с помощта на който курсистите могат ефективно да усвояват знания, като своевременно ги прилагат на практика с работа по редица проекти, разглеждане на реални казуси, изготвяне на стратегии, участие в workshops, упражнения и редица други.

Звезден лекторски състав

Лекторският състав се състои от утвърдени специалисти в сферата на дигиталния маркетинг и е едно от най-важните предимства за студентите на SoftUni, което самите те изтъкват в анкетите за обратна връзка. Преподавателите с готовност ще споделят с теб ключови знания, добри практики, професионални техники и инструменти, и ще бъдат твои ментори по пътя на развитието ти. Ето кои са те:

Василена Вълчанова – експерт по дигитален маркетинг, преподавател и лектор.

Жюстин Томс - създател и ръководител на дигитална агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън и е сред пионерите в дигиталния маркетинг в България.

Симона Попова - съосновател е на агенцията за дигитален маркетинг и уеб дизайн Стартъп Мастърс.

Велизар Величков – партньор и оперативен директор в 1ForFit.

Денислав Георгиев – изпълнителен директор и основател на 1ForFit.

Петър Хаджиколев – специалист по Social Media Marketing в 1ForFit.

Геннадий Воробьов – Co-Founder & CEO на Netpeak Bulgaria.

Богдан Богомилов – експерт по дигитален маркетинг.

Какво представлява обучителната пътека?

Цялостната програма по дигитален маркетинг е разделена на три основни етапа. През първия такъв преминаваш през основополагащия безплатен курс Marketing Basics, който цели плавно да те въведе в необятния свят на дигиталния маркетинг и да те запознае с ключовите предимства и възможности, които сферата предлага. След успешно полагане на изпита в края на курса, преминаваш към следващия етап – Marketing Fundamentals. В него ще се гмурнеш в дълбочина в различните ключови области от дигиталния маркетинг и ще придобиеш знания по Content Marketing, Facebook Marketing, Google Ads, Email Marketing, SEO и Google Analytics.

Обучителната пътека завършва с професионалните модули, които позволяват специализация в избраното от теб по-тясно направление в дигиталния маркетинг. По време на обучението си от този етап, ще усвоиш експертни знания, за да завършиш като подготвен за реалната работна среда професионалист.

Професионалните направления са три – Social Media Marketing Expert, Performance Marketing Expert, Search Engine Marketing Expert.

След успешното завършване на избраното от теб професионално направление и след като събереш необходимия брой кредити, получаваш и официална диплома за професия от СофтУни, а след всеки успешно завършен курс, получаваш държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз.

Кариерни възможности

Завършилите цялостната програма по дигитален маркетинг могат да получат съдействие от кариерния център на SoftUni за започване на стаж или работа. Най-добрите получават директни препоръки към работодатели, както и пълно съдействие в изготвянето на необходимите документи и подготовката за първото интервю.

Не се колебай, а кандидатствай за най-задълбочената програма по дигитален маркетинг в България още сега. Екипът на SoftUni те очаква!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: SoftUni
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
фейк бг стана и сайт за малки обяви