35% от педагозите – имунизирани поне с 1 игла

Няма причина за преминаване към дистанционно обучение
27 сеп 2021 11:58,
20
35% от педагозите – имунизирани поне с 1 игла
Снимка: БГНЕС

Засега няма причина да се преминава към дистанционно обучение. Около 35% от учителите са имунизирани с поне една игла, обяви министърът на образованието проф. Николай Денков.

По думите му към момента в страната има малко над 200 карантинирани паралелки, а ситуацията с разпространението на коронавируса се наблюдава всеки ден.

Още по темата
Образователният министър беше гост на откриването на академичната година в Медицински университет – София.

„Доказахме, че умеем да овладяваме рисковите ситуации. Станахме 1 от 7-те изследователски университета. Нашата професия не е рутинна, а творческа дейност”, заяви ректорът на университета акад. Лъчезар Трайков, цитиран от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То над 40% от пълнолетните живеещи в България са напълно ваксинирани. Защо педагозите изостават?
16
2
 
6
 
! Отговори
... преди 2 години
Понеже успеха на противогрипните ваксини беше нищожен и нямаше кой знае какъв интерес към тях(съответно и печалба за производителите), те ви сега модифициран коронавирус, който ще донесе нужните печалби на фармацевтичните компании.Като това е добра основа за прокарване на идеите, които до преди години смятахме за научна фантастика и конспирации.
15
1
 
5
 
! Отговори
Ще преди 2 години
Мра от всичко друго,но не ѝ да си сложа тази съмнителна течност в изпитателен срок! Съдържа графен,шипчест и магнитини протеини, клетки от аборт. Бебета( жертвоприношение) и кой знае още какво,! Така казват много учени НЕ участващи в делата на давола! Абе луди ли сте бе? Има дигитална следа , мак адрес ,всеки сложил си я,истинската,не плацебо!
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пфайзер говорят за ежегодно ваксиниране. Защото ваксините губели своята сила след определен срок - не повече от година Колко пъти сте ваксинирани срещу рубеола(едра шарка)? А вие или някой около вас да се е разболял след такава ваксина?
13
2
 
6
 
! Отговори
... преди 2 години
"Директорът на една от водещите компании за производство на ваксини срещу коронавирус Pfizer Алберт Бурла заяви, че очаква "в рамките на една година" човечеството да се върне "към нормалното" след пандемията на коронавирус, но и да подлежи на ежегодни ваксинации." Ако има будали дето си мислят, че коронавирус, за който е характерна бързата мутация, се спира с 2 ваксини - ЧЕСТИТО.Ще се боцкате в годината поне по веднъж.
12
13
 
5
 
! Отговори
пак да затваряме преди 2 години
та децата още една година от образованието си да загубят.Това ли ти е страхотната идея.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви мерки не се спазват в училищата, ученици и родителите им се заразяват заради тази безотговорност, а господинът за игли говори точно в този момент. Знаем си състоянието на здравната система, но се чака, още и още деца и семейства да се разболеят, докато се премине най-после онлайн. А ще искат да ги преизбираме, след като явно показаха, че нито за здравето на децата, нито за големите им пука!! Пълно разочарование.
10
1
 
11
 
! Отговори
Еее преди 2 години
Вчера и ония ден хубаво време,чисто небе, и днес като погледнах нагоре,,,,изненадаааа! Стига почивка ,иска пръскане да ковидясате!!!!! Не вярвате ? Наблюдавайте небето и ще различите истински облаци от перделини образувани от химикалите! Чакам с нетърпение един БОЖИ ДЕН да видя възмездието за тези роби на дявола избиващи нормалния изстрадал човек!
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това е истината,положението в образователната система е зле.Моята съпруга е учител и задължително се ваксинират въпреки ,че е алергична към него неща и има автоимунно заболяване.Направихме подготовка са анти-алергични лекарства за пет дни и всичко беше наред.
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В целия свят продължават да умират масово и над 95% неваксинирани.Който иска да вярва.Аз съм ваксиниран от началото на ваксинацията ,а познавам още поне над 50 човека колеги,приятели и клиенти ваксинирани и са добре.Но познавах трима починали от Ковид неваксинирани.А познавам много хора които познаваха починали неваксинирани.Ваксиниран починал не съм чувал да има сред познати или познати на познати.Гледайте личния опит,за да се убедите в нещо.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фаучи се е клонирал за министър на образованиетоо в България?
6
3
 
12
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Ако някой от тях умре, няма да влезе в статистиките, че е умрял ОТ "ваксината". За да е статистически "ваксиниран", трябва да е на две дози от дрогата и да са минали 2 седмици от последната доза. Но в България не се водят дори такива статистики. Абе, обърках се ...още се чудя, защо някой би си нахакал неизвестни коктейли в тялото.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НУЛА ПРОЦЕНТА ИМУНИЗИРАНИ, понеже терапиите не създават имунитет, а само обещават смекчаване на симптомите.
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо само 35% е въпросът!
3
9
 
4
 
! Отговори
ми преди 2 години
Ако заради всеки ученик с протекъл нос се карантинира цяла паралелка, може и 1200 да станат
2
2
 
13
 
! Отговори
над 200 паралелки? преди 2 години
Малко ли са над 200 паралелки - и то при само 7 учебни дни досега?
1
0
 
12
 
! Отговори
65% преди 2 години
без нито една