Кунчев иска маските в училище да станат задължителни

Има ръст на заразени ученици, каза той
7 окт 2021 18:44, Анисия Иванова
136
Кунчев иска маските в училище да станат задължителни
Снимка: Bulgaria ON AIR

Държавният здравен инспектор Ангел Кунчев се обяви за въвеждане на задължително носене на маски от учениците след четвърти клас и от всички учители.

Има ръст на заразени ученици с Ковид-19. Затова най-вероятно скоро здравните власти ще издадат заповед за задължителни маски за учителите и учениците от горните класове, съобщи той, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че със заповед ще се ограничи и смесването на деца по време на курсове по интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Направете ваксинацията задължителна,но преди нея хората ги изследвайте безплатно за евентуални странични реакции,че както се знае алергии много,някои и една пчела може да ги убие.
97
0
 
1
 
! Отговори
бедния българин преди 2 години
няма затваряш даскалите Кунчев! Всеки иска да седи в тях си и да взима цяла заплата! До последно трябва да седят там!
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 1.ОКТ бяха 482 паралелки затворени. Тогава прогнозирах, че 2 седмици след това, т.е. към 15,ОКТ. ще са повече от 1400! Вървим натам...... Оня ден бяха почти 800! И сега идва в-са до МОН и Кунчев: Ще разкарате децата от у-ще ПРЕДИ да са станали 1000 затворените паралелки или ще чакате да станат повече от 1400 ?
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лекат пулмолог съм, Кунчев това е абсолютно безсмислена мярка, трябва да им затвориш и очите, разбираш ли какви глупости вършиш. Или искаш да ги накараш д аминат дистанционно
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев ти трябва да бъдещ екзекутиран, дано има господ, ти и оная Христова и цялото ви сборище от платени продажници. Не ви щем да ни пазите, из.родибтакива.ще ви събираме вас в чували
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля ви родители надигнете се и помогнете и на нас учителите. Имаме готовност да не влезем в час, аконсе стигне дори до там и масово да на спазваме правилата
92
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев искал маските в училище да са задължителни. Абе и аз искам Кунчев и Витанов да са задължително с маски като дават интервюта, за да не им гледам отвратителните и ехидно самодоволни физиономии, ама - ей на, не става.
91
0
 
10
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
Кунчев с маски ли е решил да спира естествения имунитет при учениците? След като е научно доказано че маски, ковид не спират. До какво падение е стигнал, нямам думи. А се пише медик. И след като и немедици знаят че маските пречат на нормалното дишане на хората което е още по-вредно за децата. Какво иска тоя? Да разбие така имунните системи и децата ли, за да му излезе пасианса и си получи чека. Съд за такива и отнемане на лекарските права. И да го изпратят под стража в Швеция за да се увери.
90
0
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Абсолютен медицински абсурд! Този човек трябва да бъде осъден и карантиниран поне за 5-6 години. Маските не предпазват никого от вируси, а който е болен да си седи дома.
89
0
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Няма да се учудя,ако отворят концлагери,където да затварят свободомислещите хора.Какво ще пише над порталите на тези ...заведения,оставям на вашето въображение...
88
0
 
6
 
! Отговори
Герб преди 2 години
Гербер ли е докато говори и мисли как да те извьрти с нещо
87
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма стаден имунитет срещу ковида. И преболедували, и ваксинирани трябва периодично да се ваксинират, ако искат да го избегнат. Инфекцията е тежка, повтаря и потретва, ако си оцелял от първия и втория път,де ...
86
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всички гeрберасти с маски доживот!
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спирайте си децата от тоя абсурд, и бойкотирайте тоя психопат. Цял ден да дишат през тоя ***. И здрави да са, ще си докарат инфекция.
84
3
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
е,ами решете кардинално проблема!..Как?..Много просто,като Сталин:..-"Има деца,има разпространение на коковид,нема деца,нема разпространение"..Организирайте ПО ПОЧИНА НА Банкянската Тиква ЦЕНТРОВЕ,в които да интернирате децата!..Там да си беснеят,но да не излизат навън,за да не "разнасят заразата"..Какво ще каже КУКУнчев за идеята?
83
0
 
0
 
! Отговори
UAE преди 2 години
I u nas nosi maski I fereje eee...
82
0
 
3
 
! Отговори
Ей, тоя Бойко преди 2 години
Половината народ носи неговите гени.
81
0
 
18
 
! Отговори
Дядо Джо преди 2 години
Децата си играят без маски бе иддиоте! Нали ги гледам на двора как се прегръщат и никакво разстояние не спазват. Това е ако си про3д и господ не може да ти помогне.
80
18
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Учителя е напълно прав.Училищата са развъдник на вируса.Трябва да се въведе дистанционно обучение.
79
5
 
5
 
! Отговори
Даскала преди 2 години
До Учител Учител си само на сън!