830 души излязоха за 4 минути от столично училище

Учебното заведение проведе учебна евакуация
16 мар 2022 21:55, Петя Славова
8

119-о СУ "Акад. Михаил Арнаудов"  в София проведе учебна евакуация, в случай на кризисна ситуация. За 4 минути от сградата успяха да излязат 830 души, предаде Bulgaria ON AIR.

Евакуацията започна малко след 11:30 часа. Тя, за щастие, е учебна. Начело със своя учител, от класните стаи излизат всички ученици от първата смяна. Преди това децата са били запознати с начина и пътя на евакуация от училището към двора.  

Само за 4 минути и 8 секунди от 119-о училище бяха евакуирани 750 ученици, 60 учители и 20 души непедагогически персонал. Това е първата учебната евакуация за учениците от повече от 2 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Данчо преди 2 години
Големи ***! Що стресират децата?
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стресирането на хората върви с пълна сила. 2 години ни полудиха с вируса, сега ни подкараха с война. А, успокойте топката за малко.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха, тия са супер специални. Директора им направо е за обучител на отряд кобра. Ние в казармата 90 човека при това обучавани успявахме за 12-15 минети да сме цялата рота на плаца, ама явно даскалите и дечурлигата тренират неуморно.
3
1
 
8
 
! Отговори
Станислав преди 2 години
За четири минути няма да успеят дори да си облекат якетата, да си сложат шапките и маските и да излезнат под строй. Няма никакъв начин това да се случи, трябва децата да са им дали поне 10 минути преди това подготовка за да стане за 4-ри минути.
2
5
 
0
 
! Отговори
Карпузица преди 2 години
Братле, внимавайте със снимките... тази картинка ми заприлича брато на клипа на Цеца - Треп треп трепни трепни трепни, и веднага отворих, а то било някакъв т1п звънец. Много ме ядосахте
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете децата на мира с вашата антируска пропаганда!