МОН публикува отговорите на втората матура, вижте ги

До втора матура бяха допуснати 42 127 дванадесетокласници
6
МОН публикува отговорите на втората матура, вижте ги
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министерството на образованието публикува на страницата си отговорите на втората матура.

Вижте ги ТУК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: матура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 - ХА ха ха ха... смешно ми е, каот чета такива глупсоти. Нали, ако си кекаов и смотано, не мжоеш си мине програмата? Тогава ч ми кажи, как кекавите и смотаните минават програмата? Явно програмата не става! Дажи и да са топ пичаги, пак ще си учат самички. А това, че имаш ЕДИН ЕДИНСТВЕН ШАНС за матура и после край, финото, е доста стресиращо и не нужно.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излишен стрес!
4
5
 
5
 
! Отговори
Мат. за 2-ри клас преди 1 година
По клоните на едно дърво накацали врабчета, а на земята - техни роднини. Врабчетата от дървото чуруликали на роднините си долу: "Ако едно от вас прилети при нас, ние ще станем двойно повече." Врабчетата на земята рекли: "А ако едно от вас дойде сред нас, ние ще се изравним" Колко са били врабците на дървото и колко - на земята?
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия матури са такъв майтап... Сега правиха нашите пробни матури за 10 клас като ги бяха стреснали, че това ще им е оценката за срока. Е няма такова преписване! Всички си подсказвали на висок глас, учителката и тя помагала, като им стане вече неудобно пред нея и трябва съвсем да препишат я пращали да им донесе още листа за чернова, а тя се правела, че не схваща и се бавела по 15 минути, да могат да си препишат добре децата... На истинските матури пак ще е така. Безсмислена загуба на време.
2
2
 
6
 
! Отговори
Тъжен залез преди 1 година
До Анонимен 1. Каква страна сме, развита ли?Вие вероятно живеете в страната чудесата. Тук никой, нищо не го интересува освен да вземе пари. Ние сме загиваща нация. Комплексиран, злобен и завистлив народ. Ще ти дам елементарен пример. Мой съсед с добри финансови възможности си взе скъпа кола. Честитих му от сърце всичките там пожелания, но от сърце, зарадвах се за него. След време ми помогнаха финансово роднини и купих кола на 5 години, много класи под неговата. Оня се върти на другата страна.
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да има втора задължителна матура по математика! Не бива да бъдат толерирани лаладжиите!За да бъде коректна дипломата, са абсолютно нужни ПОВЕЧЕ изпити. Трябва да се задължат да държат изпит по първия профилиращ предмет от средното училище.Не да влиза паралелка биология, а да държи английски, или строителна паралелка -по философия например.Не бива да се допуска прием във висше инженербо училище с матурата по български,както е сега. Каква развита страна може да сме,след като нямаме инженери