Девите ще се радват на увеличение на заплатата

Хороскоп за 4 юли 2007 г.
4 юли 2007 01:35,
Девите ще се радват на увеличение на заплатата
Изображение: astroconsults

Венера съветва Овните да намерят начин да изяснят взаимоотношенията си със свой ухажор. Слънцето днес ще настрои Телците много игриво и те ще са готови да флиртуват дори със семейни представители на противоположния пол. Обвързаните Близнаци да разкрият терзанията си пред партньора, тъй като в противен случай чашата ще прелее и ще избухнат в най-неподходящия момент. Юпитер препоръчва на Раците да направят на любимия си романтичната изненада, за която сами мечтаят.

 В службата ще се наложи Лъвовете да се справят с деликатен проблем – как да покажат грешките на свой колега, без да опетнят репутацията му. Девите ги очаква изненада – повишение на заплатата!

 Сатурн ще даде възможност на Везните да подобрят жизнения си стандарт чрез печеливша игра на борсата. Скорпионите пък няма да имат финансови проблеми и дори ще успеят да спестят известна сума пари. Звездите предупреждават Стрелците да не вярват на обещания за голяма печалба.

 Козирозите ще усетят известно обтягане в отношенията с колегите си. За водолеите денят е идеален за завършване на проекти.

 Колкото и уморени да се чувстват Рибите, Венера ги съветва да дадат втори шанс на отношенията си с партньора.

 Прочетете пълния хороскоп за деня тук

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание