Слави - пак загубено дело

„Утайка на обществото, която трябва да бъде натикана там, където й е мястото”, казал тв звездата за Недялко Йорданов, а съдът го глоби с 500 лв.
13 фев 2008 14:03,
124
Слави - пак загубено дело
Снимка: Булфото

Софийският градски съд потвърди присъдата, произнесена от Софийския районен съд на 28 март 2006 година срещу Станислав Трифонов - Слави.

Тв водещият е осъден на петстотин лева глоба, затова, че в интервю за вестник „24 часа” е казал унизителни за честта и достойнството на Недялко Йорданов думи:, „че е утайка на обществото, която трябва да бъде натикана там, където й е мястото.”

Защитникът на Слави пледирал за невинен, защото според него информацията в изданието била не от подсъдимия, а от журналист в каре над интервюто.

Решението на съда не подлежи на обжалване и протест.

През декември миналата година Трифонов загуби дело срещу вестник “Шоу” и бе осъден да плати 1000 лева.

През 2004-та жълтото издание написа, че Слави е наркоман.

След тригодишни битки по съдилищата, Трифонов не успя да осъди „Шоу“, защото отказа да му бъде направена експертиза за наличието на наркотици в организма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Видя ли в някоя статия "Слави" и вече ми е ясно, че коментарите ще са поне 200. Ще каже човек, че сте израстнали заедно с него - толкова много го мразите и любите.Като кучето на Павлов сте, скъпи форумци.
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Uraaaaa
101
0
 
0
 
! Отговори
Pavel преди 16 години
Ми да беше поискал адвоката на Слави да му направят на въпросния господин проба от да видят *** ли е не е ли...
100
0
 
0
 
! Отговори
Lord преди 16 години
В България никой не обича талантливите и знаещите.Трябва да си *** лицемер за да те харесват
99
0
 
0
 
! Отговори
Тодоров-София преди 16 години
В това че България е обречена държава вече не се съмнявам,още повече след като прочетох статията и коментарите за нея.Съгласен съм с мнението че жълтата преса в повечето случаи пише измислици и направо даже откровени глупости,но това е така за цялата пасмина журналисти,които с неграмотността си и олигофренското си поведение са едни от виновниците за състоянието на българина.Скапаните,некадърни журналисти,социолозите,политолозите,пр-мейкърите и др.подобни платени лакеи издигаха в култ мърльовци като Слави Трифонов,Азис,Евг.Минчевци и тем подобни подлизурковци и гъзелизци.Слави Трифонов не е шоумен не е и селянин(щото българското село е нещо велико а той е срам за него)той е един обикновен интересчия който не се интересува от нищо друго освен от пари.До гуша ни дойде и чашата прелива от менторския му тон от тъпата чалга която бълва от екрана от истерията и използвачеството.Та той си е лика прилика с тези дето ни управляват.Няма собствени деца няма семейство убеден съм няма и приятели щото няма вечни приятели има вечни интереси.Да е критикувал някои от управниците-не е,няма и да чуете подобно нещо щото ръка която те храни и милва няма да я закачаш!Сл.Тр.говори с цинична перверзност и нагла безнаказаност.А това говори че той се чувства сигурен от най-висше ниво.Творчеството му е под всякаква критика.Това не е завист а съжаление,уви в цяла България шоуто е едно пошло и мерзаво и прилича на *** пазар!
98
0
 
0
 
! Отговори
da rzaklatim Slavi f преди 16 години
Slafi , na snimkata gore, komunikira s Alah. Moligo za proshka, 4e ot site tur4ulia f Bulgaria na tolkoz fyflesht fes dade firarito i to neraboteshto Firari. Svalitutukata Trifonova po tozi na4in podkrepi DPS za sledvashtite izbori da imat edna eblemati4na figura.
97
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
От 20:47.Слави е залязал ама другия път.Залязла е тъпата баба Лили Иванова.Хванала е дископатийта.Слави винаги има обичта на нас истински му и верни почитатели.А тези дето го обиждат ги за завистливи и ги е яд на Слави че никога ама никога няма да постигнат неговите успехи.А тоя Недялко Недялко Йорданов-син е срам за баща си.А жълтите вестниците стават само да си бършеш с тях.За друго не стават.
96
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
От 20:47.Слави е залязал ама на куково лято.Залязла е тъпата баба Лили Иванова. Хванала е дископатийта Слави винаги че бъде обичат от нас истинските България.Тези които го обиждат не са Българи а са завистливи същества които нямат правилна преченка.А тоя Недялко Йорданов-син е срам за баща си.А вестниците уйкенд шок и сензациия стават само за да си бърсеш с тях.
95
0
 
0
 
! Отговори
Момиче преди 16 години
Слави отдавна залезе и не е това, което беше. Няма какво да се прави на толкова невинен и велик
94
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Евала за мнението ти .И аз съм на същото мнение.
93
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Да ме обиждате кокото си искате.Хич не ми пука.Но няма да позволя да обиждате Слави
92
0
 
0
 
! Отговори
i az sym Mi-septima преди 16 години
Zlatke ako ne se lyja Mi-septima e mojebi nai-veliata blues, izpiat ot italianeca Adriano Chelentano prez 60-70 godini, kogato "Made in US" sipeshe jylta bolest i izbivashe deca, jeni i priroda v djunglite na Vietnam...Shto za Zlatna si ti Zlatke, kebap4eta ot Plovdifskiq kenef i bira ot Starozagorskite klozeti li upotrebliavash?A?stegni se. ostavi se v rycete na rokerite da ti obyrnat razmazanoto triygylni4e na intimnoto ti Y v raiska gradina na veselieto-
91
0
 
0
 
! Отговори
xxxl преди 16 години
79 - istinata!
90
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
Ооо,колко интересен спор на тема : Пръдня в *** стои ли !?За нелюбителите на Слави,откажете се дорде е време.Случаят е безнадежден...поздравче от мен за всички антиславеисти !!!
89
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 16 години
zavist golqma ima v nas bylgarite malii napravo kato nas drygi nqma, nqma mama mu stara,basi zavistlivia narod 4ak mi se povdiga ot hora kato vasi i tfa go kazva bylgarin, mrete si4ki *** zavistlivi, bia4i, bosove i shef4eta, na sapun si4ki ta togava moje i da se opravi kerlivata ni dyrjava
88
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Како и *** Недялко Недялков Йорданов -син е зле.А софийския районен съд там работят хора без мозъци.За това *** като тоя Недялко остават безнаказани.А жълтите му вестници стават само за ползване на тоалетна хартия.За нищо друго.
87
0
 
0
 
! Отговори
на баба ти фурката З преди 16 години
а Злафчо само 1 000. Това дава ли ми автоматично право да си плещя простотии както ми падне, неподкрепени с никакви факти. Знаела!!! ОФЦА !!!
86
0
 
0
 
! Отговори
Niki преди 16 години
Brawo na Nedqlko i v-k Shok. Slavi e zle
85
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
За твое сведение от никакво министерство не съм.Фенка съм на Слави.Човек като е фен на Сьлави някой хора че кажат че е от някакво министерство.Егати и глупавата логика дето имат някой хора.А за парите и благотворителни дейности.Просто познавам парите от великолепната шесторка няма да отидат дам където трябва.А парите на Слави за децата от мездра отиватдам където трябва.Иска се малко ум да се се сетиш.А не като Шчекн Итрч да нямаш ум и да изтипсваш *** мнение.Някой че ме пита откъде знам за благородната кауза на Слави.Е то се вижда Слави е благороден човек.А за онези завистливи Българи когато дадете пари на тези деца сираци тогава говорете.Сега нямате никакво право да обиждате Слави.
84
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
За твое сведение от никокво министерството не съм. Фенка съм на Слави.Човек когато е фен на някого някой хора че кажат че от някое министерство.Егати и глупавата логика дето имат някой хора.А за парите и благотворителните деиности.Просто познавам парите от великолепната шесторка няма да отидат там където трябва.А парите на Слави за децата от мездра отиват дам където трябва.Иска се малко ум да се сетиш.А не като Шчекн Итрч да нямаш ум и да итипосваш *** мнение.Някой пъти откъде знам че Слави участвал в благотворителни дейности.То се вижда той е благороден човек.А за онези завистливи Българи.Когато дадете пари на тези деца сираци тогава говорете.Сега нямате никакво право да обиждате Слави.