Слави - пак загубено дело

„Утайка на обществото, която трябва да бъде натикана там, където й е мястото”, казал тв звездата за Недялко Йорданов, а съдът го глоби с 500 лв.
13 фев 2008 14:03,
124
Слави - пак загубено дело
Снимка: Булфото

Софийският градски съд потвърди присъдата, произнесена от Софийския районен съд на 28 март 2006 година срещу Станислав Трифонов - Слави.

Тв водещият е осъден на петстотин лева глоба, затова, че в интервю за вестник „24 часа” е казал унизителни за честта и достойнството на Недялко Йорданов думи:, „че е утайка на обществото, която трябва да бъде натикана там, където й е мястото.”

Защитникът на Слави пледирал за невинен, защото според него информацията в изданието била не от подсъдимия, а от журналист в каре над интервюто.

Решението на съда не подлежи на обжалване и протест.

През декември миналата година Трифонов загуби дело срещу вестник “Шоу” и бе осъден да плати 1000 лева.

През 2004-та жълтото издание написа, че Слави е наркоман.

След тригодишни битки по съдилищата, Трифонов не успя да осъди „Шоу“, защото отказа да му бъде направена експертиза за наличието на наркотици в организма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Шчекн Итрч преди 16 години
...дори идея нямаш за какво ти говори "Mi septima" която твоето незнание съзря като "Мис Септина"...Но не е късно да попиташ твоя интелектуален "гуру" - СлавитУ що е то? Докато при Веско мога да разбера синтактичните, пунктуационни и граматични арт-грешки, твоето съзнание, мила моя се намира в съвсем друга интелектуална равнина :) Не се мъчи да ни разбереш нас, продължавай да се концентрираш върху СлавитУ и самарянските му дела. Те са гигантски, но съизмерими точно с твоя аршин. И апропо, ти от кое министерство си, та точно знаеш парите от кое шоу точно къде отиват ???
82
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
И аз не вярвам в бога.Защото не съществува.Вие какво много сте нахални като онези двете дебелани дето гостуваха в шоуто на Слави.И аз щях да постъпя по същия начи като Слави.Ха ха ха Слави е смъркал кокайн.Мога и аз да каже че ти Мис Септина сутрин се бочкаш здравата с дрогата.Такива като теб са за съд.Но не да бъдат съдени в софийския районен съд там нямат мозък.А да бъдат съдени в пловдивския районен съдАко бъде заведено в ловдивския районен съд дело .Такива като Мис Септина за клевета получават 4 година затвор.
81
0
 
0
 
! Отговори
Ми Септима преди 16 години
Oт Beco до Златнa, писано в този чат преди около месецКой е Весо, Веско беше пълен с енергия и позиции които не струват 500 лв, за пред който и да е съд.Весо беше едно момче със страхотни текстове, и акорди. Oмразата си към чалгата понякога изказваше с по-твърди думи. преди две години, един шофьор го свали посред зимата на пътя за Алеко защото Весо му изклучи чалгийкото радио от където свиреха чалгаса по текст на Димчо Дебелянов, а шофьорът скочи че не сме уважавали Яворов, след което Весо му каза че по далеко в обучението си този шофьор не стигнал от знакът СТОП. Тогава Весо беше на 15 години. Тази нощ Весо остана на 17. ние сме приятели и свирехме заедно от година. макар с много грешки, неподправено пускаме писмо до някаква Златина където от първа ръка Весо пише до Златина разни неща :Златно можеш да акнеш; *** дума не казвай.Наричаш стойностни предаванията на ЧАЛГАТОР-Слафко е преди всичко психически педоилец, богохулец и невръстеник.Нека припомним случка от неговото, както ти казваш-стойностно предване, Шоото на Слави. Та защо е невристеник си спомни как ЧАЛГАТОРА беше поканил две порно артистки от Унгариа. И двете се казваха Дора. Предаването вървеше и по едно време Дорите извадихе цецки и му ги подаваха за олизване. А наш Слафко згърчило ръчичики се огъваше и диреше неистово пазвата на мама да скрие личице и притисне плешлива кратуна, докато Дорените цецки го докосваха и опипваха. И кво стана? Стана тя каквато стана. Само няколко вечери по-късно ЧАЛГАТИРЪТ покани негърка, по това бреме баскетболистка в ЦСКА. Тя директно казе че е лезба, и твойто ЧАЛГАТОР извади пишулка и взе да размахва словестно дължината на чурката си, казвайки си бил татуирал на уия "американската баскетболна лига". Лезбата пак повтори че е на момиченца, но Слафко махаше ли махаше. Къдe беше таз чурка когато порно Дорите, дето все с чурки хлябът си вадят, защо на тях неказа че си е татуирал на *** "великата унгарска революция". защото истината за Дългия, както с насмешка го наричят лакеите му, е безполов. Ей го на всичките чалга певци оголиха цици, дупета и прочее. Зада си сигурна Златинке че твоят Слафко вее мъжко месо, абе напиши му едно писмо. Слави, така и така искам да ти видя мъжеството. Слафко постоянно се хвали че помагал на хората. Ще ти помогне и на теб. Като ти покаже, зада си съвсем сигурна че не си във виртуалното пространсво, посегни и дръпни. Дръпни защото Слафко от години копува от същото лепило с което Маикъл Джаксън си лепи нослето. Та дръпни и пусни и пак повтори.
80
0
 
0
 
! Отговори
Гацо преди 16 години
Прочетох статията и мненията във форума и се убеждавам че Гацо Бацовщината е превзела България,а плюенето се е превурнало в национален спорт.Дано от това сава по леко.Слави Трифонов е човек със своите добри и лоши страни,но в областа на Тв шоуто е наи добрия-доказва го всяка вечер.Който мисли че е по добър от него може да опита,но е по лесно да критикуваш и да плюеш,отколкото да се опиташ да направиш нешто по добро.Но това е България-един голям плювалник,където всички сме вътре в него и вместо да спрем да го пълним ние го препълваме със злоба и завист
79
0
 
0
 
! Отговори
alo преди 16 години
интелект без възпитание е опасна комбинация. И Вашият''герой'' Сл. Тр. го доказва. Тези, които го харесват са неговото ниво. Нали знаете---подобното търси подобно...
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Слави да го ....ние сме на METALLICA!!!
77
0
 
0
 
! Отговори
Nett преди 16 години
Браво на Слави, че съди "жълтите" вестници. Без значение какъв е бил изходът от делото. Ако всички редовно защитавахме правата си по този начин, изходът от подобни дела можеше да бъде по-добър. А за Недялко Й.: той си е смахнат, то си личи.
76
0
 
0
 
! Отговори
европеец преди 16 години
Колко лесно беше преди време.....Видният висаджийски акционер Ст.Трифонов просто врътваше едно телефонче на "Жоро"и всичко се уреждаше,обаче него вече го няма.....и сега трябва да се обръща към този презрян Съд.....където не могат да му разберат нежната му душа....
75
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
А ти си едно неблагодарно същество което го грижа само за собствените си деца и никога не би дал пари на тези деца от мездра.Слави се грижи за тези деца .Никой друг Българин не го е правил.Е някой ще ми каже Великолепната шесторка събира пари за децата.Това предаване е подигравка с децата.И парите от великолепната шесторка няма да отидат там където трябват.Докато парите на Слави за децата от мездра отиват там където трябва.Което доказва в България има само един благороден Българин Слави Трифонов.Другите са неблагородни и завистливи Българи.
74
0
 
0
 
! Отговори
Dupe преди 16 години
Bratle savershenno sam saglasen s tebe bratle. Istinata e che Slavi e edin pladiat i selenin. Predi beshe edin ot naroda no otdavna e prodal dushata si na maznite ni politici. Ne moje da si edin ot naroda ako po cial den se kapesh v raskosh i tn. Ne che mu zavijdam no vreme e da se otegli. Shouto mu ot mnogo vreme e ***, sichkite koito pone neshto mojeha veche sa si tragnali. Sichko shto e ostanalo tam e samo *** i chalga. Koito go haresva triabva da e poslednia selenin. Jalko che parite promeniat horata...
73
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
А защо без да си прочел нещо гледаш да се направиш на голямата работа и да правиш забележки
72
0
 
0
 
! Отговори
Шчекн Итрч преди 16 години
Златинче, Златинче...колко си неграмотна мила моя. И глупава. Слави дава преди всичко на СЕБЕ СИ, и чак като поизтупа трохите от богаташката си трапеза ги подхвърля на дечицата. Тези Хамъри, Ферарита и яхти да не мислиш, че сам ги е купил? Купуват ги такива селски патки като теб, дето си чупят пръстчетата да му пращтат СМС-и за плагиатските конкурси. Че и му остава дебеееело ресто отгоре...за него. Тук не смятам парите от рекламното време, нито договорите с БТВ. Ама много прости и заблудени хора има в тая Чалгария. Дарителството преди всичко е и етичен жест, не е нужно да бият тъпаните и фанфарите(зурлите) да свирят, че всички да те видят как се биеш в гърдите и викаш с цяло гърло: "Вижте ме, бре хора"...Мноооооооого по-голямо впечатление ми направи Миро от Каризма (макар и него да не го долюбвам много-много) когато каза на Деси: "Спечелихме малко, но нищо не ни пречи да доплатим от джоба си за някаква по-солидна сума"... Ето пример как един *** г*й може да бъде сто пъти по-мъж от един духовен педера*ст
71
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
От 17:41 като не знаеш за благотворителната дейност на Слави не се обаждай.Защото ти Анонимен ставаш смешен с коментарите си .
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Прав си, не съм прочел Парцалев, взимам си думите обратно. Ха! Аз съм бил простичък! Доста безобидно даже те бъзнах. Не съм употребявал и обидни думи ... гнусен плебей! Само такива като тебе останаха в тва блато "Нък Чорис"...
69
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Не знам защо мода ти спести едни думи които бяха много точни за тебе
68
0
 
0
 
! Отговори
Съби преди 16 години
Добре би било, / не че не превключвам като го видя/да се сети момчето, че вече се износи. С това предаване за вицовете ли ,мисли да се пенсионира? Кафа бе, брат- купира го от Тошко, но, он е професионалист и показа как стават нещата , и си бега, Ти какво чакаш?
67
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Добре де видях, та да ти обясня.Както виждаш съм написал Парцалев и Меркюри та за тях казвам ,че са били велики хора за това казвам ТЕ .Никъде не споменавам Куин.Щом пиша Меркюри значи визирам него,не КУИН.
66
0
 
0
 
! Отговори
дълго тире преди 16 години
Тази новина ми подейства изключително положително в края на тежкия работен ден!
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
недей че ставаш смешна.....
64
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Кои освен Слави е давал пари на тези деца от гр.Мездра които живеят в мизерия.Отговор само Слави и никой друг.Вие които го критикувате не ви е грижа за тези деца а вие грижа само за вашите собствени деца а не вие грижа за тези деца от мездра.Вместо да сте благодарни на Слави че участва в благотворителни акции те започват да го обиждат.Ние Българите сме неблагодарен народ и не оценяваме това което Слави прави за тези децича от мездра.За съжеление много малко Българите сме благодарни на Слави за това което прави не само за България но и за тези децича от мездра.Няма нищо по хубаво да видиш в детските очи малко радост от трудния живот които живеят.Гордея се с Българина Слави Трифонов.