Слави - пак загубено дело

„Утайка на обществото, която трябва да бъде натикана там, където й е мястото”, казал тв звездата за Недялко Йорданов, а съдът го глоби с 500 лв.
13 фев 2008 14:03,
124
Слави - пак загубено дело
Снимка: Булфото

Софийският градски съд потвърди присъдата, произнесена от Софийския районен съд на 28 март 2006 година срещу Станислав Трифонов - Слави.

Тв водещият е осъден на петстотин лева глоба, затова, че в интервю за вестник „24 часа” е казал унизителни за честта и достойнството на Недялко Йорданов думи:, „че е утайка на обществото, която трябва да бъде натикана там, където й е мястото.”

Защитникът на Слави пледирал за невинен, защото според него информацията в изданието била не от подсъдимия, а от журналист в каре над интервюто.

Решението на съда не подлежи на обжалване и протест.

През декември миналата година Трифонов загуби дело срещу вестник “Шоу” и бе осъден да плати 1000 лева.

През 2004-та жълтото издание написа, че Слави е наркоман.

След тригодишни битки по съдилищата, Трифонов не успя да осъди „Шоу“, защото отказа да му бъде направена експертиза за наличието на наркотици в организма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Йо, Нък Чорис,Меркюритата никога не са били ... ТЕ !!!Групата е Куин, а вокалиста е Фреди Меркюри(той или тя, но не и ТЕ ;) ) ... а другите са си много нормално еб.ливи :D
62
0
 
0
 
! Отговори
Даниел Денев преди 16 години
ДА, Да, даааааах... на подслушването, ох, ах, аааааххххххх.... скъпа тази Българска тройка (аз ти и полицая) е пъти по готина от шведската! Подслушвай ме скъпи, ало, там ли си ....
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
С-с-стига с тия кокаини, бе Славе...!!!--(вече го писах веднъж, но мистериозно изчезна.
60
0
 
0
 
! Отговори
бдителен преди 16 години
Слави ще съди и днес.бг за уронване престижа му чрез публикуване на неверна информация за него
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
koi e toia vesko niakoi moje li da mi obiasni ?
58
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Не ме интересува сексуалната ориентация на Воденичаров.И Парцалев и Меркюри са били с обратна резба,но това не им е пречело да са велики хора.Но виж има една вътрешна *** при Славчо която е много по гадна за съжаление
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Слави може да е всякакъв но е един от малкото който се осмелява да се изплюе в лицето на т.н. ни родни медии.99.8% от хората в жълтата преса са безскрупулни жълти хиени и съответно помията която изливат по страниците на медийте си е от същото качество.
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Стих от последната песен на Весо, написана по повод разменени единомислия в този анонимен свят с момиче наричащо се Вишничка........................Вишнева градина, колко радост имакогато във таз градина срещнеш своята любима..
55
0
 
0
 
! Отговори
збогом Becko преди 16 години
В памет на Веско, збогом момче...Изобщо не е проблем че СлаТръткофъ че епилираната плевенска кожа има в горният си край *** глава а в средната ий част изкопана дупка нарачена с халка на цип. проблемът е че ципа е по голям от главата на СлТръткоф и когато другите щтрауси слагат главица да поспи под крило, щтраусът СлТръткоф подобрява кафявият цвят на миглите пред окото с болният нерфъ. *** работа, , акана, дори фекална, като тази в клозета на двора след наводненията в Столипиново..
54
0
 
0
 
! Отговори
ники преди 16 години
В най-бедните години на Хъшове, когато "уж" снимаха по мазетата, Слави караше джип за 100 000 долара и мотор Харли Дейвидсън. Целувал е *** на Сашо Дончев от Овъргаз, и на много други бандити, мутри и псевдо бизнесмени. Наистина е успял със шоуто си, но това не значи, че е свестен човек. Слави не е партиот. Той е ПРИМА патриот.
53
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
За съжеление виновници като Недялко Недялков Йорданов остават безнаказани.Защото в софийския районен съд нямат мозък нито правилна преценка и въобще не расъждават правилно.Виж ако беше в Пловдивския районен съд такива *** като Недялко-син щеше да получи 4 години затвор.Защото за разлика от Софийския съд където въобще не расъждават.Пловдивския съд расъждават правилно.Което още веднъж доказва Пловдивския съд отдавна е надминал Софийския съд.Съвет към известните личности.Ако заведете дело не го правете в Софийския районен съд дам нямат правилна преченка и не умеят да расъждават правилноНаправете го в Пловдивския районен съд.
52
0
 
0
 
! Отговори
пръст преди 16 години
Утайката Трифонов да се проба на позорен стълб - тогава ще усети народната любоф - отпред и отзад! ;р
51
0
 
0
 
! Отговори
збогом Becko преди 16 години
В памет на Веско, збогом момчепрепечатваме две от реакциите на Веско срещу чалгоизъмът и неговият генерален секретар *** първи ранг Слафко Трътканофъ ( така Весо наричаше някакъв ).......закови на плужака *** с парче шперплат с пирони стърчащи навън....това е изразът с който Весо спечели каса Загорка миналото лято на рок фестивала в Каварна поучавайки как да се борим срещу хомусексуализмата и чалгата .... добавайки:Слафи е невръстеник мастурбиращ с цръвцетo на Азис в *** на Кузoф дoкатo o4нят му нерв вибрира съкрушителнo аха аха да се скъсва (шъ каи сливенски пубер), нo никoи немoже да каже бoлен ли е нервът, скъсан ли е нервът или самo на Слафкo му е угoднo такива да ги разпраа щом катo в бТВ не му дадoха Сървайвъpa и той зема та се покри зад пердетата в панелната кухнята на старата си сестрара. Пo тази причина, във всеки bikino-прашки мoжеш да намериш, чe чурката e голема, кактo и зад всеко око нервът е важен ако вижда на пътя да шепне Слафи с ноти и тъпан, акaно, но от ханша на Костинбродската ***...дай теслата, шперплата и каруцарските въртяни пирони, -е гооо плужека, микрофон лиже, псува, мърсува и с клечка за зъби си вади измежду зъбите засирено мъжко мляко наместо загнили пърченца от кучешки кебабчета...
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Чък, аз пък знам със сигурност, че точно Камен ближе мъжки дупета та и неговото за хоби :)Слави е пичага, завиждайте му, щом ви кара да се чувствате по-малко зле. То така става с всички успели хора, има такива, които ги харесват и уважават за труда им, има и такива, които точно по същите причини ги мразят.Хубавото е, че всеки сам дефинира чрез постъпките в живота си в коя група ще се окаже.
49
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 16 години
Абе Инче, за какво каза че го харесвали жените? Защото бил висок, имал пари, хахахахаха! Ти не се слагай в съвкупността на еси1ки жени! Ако харесваш мутри с пари и мускули, чакгата и ракията, то има жени които са стойностни със морални принципи! От такива като тебе които сигурно 3 реда не са прочели през живота си, другите взимат пример и се мъкнат по кръчмите да свалят такива като Слави, стана за смях и се оплете в неговите лъжи твоя идол и кумир!
48
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
*** селяни като тебе направиха" Славито" пич и голямата работа.Колкото до Камен Воденичаров,той е с няколко класи над оная маимуна и по държание и по култура.И наи важното за разлика от Слави Трифонов тои НЕ Е гъзолизец и марионетка
47
0
 
0
 
! Отговори
Frank преди 16 години
Този *** е откровение за културното ниво на тези,които го създадоха и ни го натрапиха като вид отдушник от непоносимото им робство върху нас,както навремето използваха клоуна Жорж Ганчев.
46
0
 
0
 
! Отговори
ina преди 16 години
Към Митко 27-А бе, Мите, кой беше този Камен Воденичаров, че не си спомням....Слави както и да го хулят си е Слави-професионалист отвсякъде. Всички-и тези дето го харесват, и тези дето не го харесват-помнят и знаят кой е.И друг път съм писала, сега пак ще го напиша-завиждат му най-вече неуспелите в живота мъже!Щото е висок, щото знае какво прави, щото жените го харесват, щото има пари, щото е пич.
45
0
 
0
 
! Отговори
slade преди 16 години
Vie ne gledate li televiziq?Slavi dari mislq 4e bqha 36 hilqdi ot spe4elenoto delo, a vie tuka mi pi6ete 4e ne bil spe4elil i samo glubosti se pi6at.
44
0
 
0
 
! Отговори
КРОТАЛ преди 16 години
ПИСНА МИ ОТ ТОЗИ КЛОУН, ХАРЕСВАТ ГО ПРЕИМУЩЕСТВЕННО НЕДОРАСЛИ ПУБЕРТЕТИ И СЕЛСКИТЕ БАБИЧКИ. ДА СЕ МАХА ВЕЧЕ.