МВР се захвана за работа, спира автобусите с протестиращи

Опозицията твърди, че автобуси, пълни с хора са спрени от полицията, за де не могат да дойдат до София
21 фев 2008 11:58,
26
МВР се захвана за работа, спира автобусите с протестиращи
Снимка: Булфото

Три автобуса са спрени на изхода на Благоевград, като в тях са превозвани хора, които искат да се включат в протеста в столицата срещу управлението на тройната коалиция.

Независимият депутат Лъчезар Иванов съобщи още, че други два автобуса с животновъди са спрени за проверка на входа на София при заведението “Църна Маца”.

„Държавната автомобилна инспекция масово започна проверки на автобуси с хора, които идват в София, за да се включат в митинга“, алармира още Лъчезар Иванов.

Той коментира, че вътрешният министър Румен Петков като представител на управлението се престарава с проверките на тези, които искат да протестират и на практика нарушава свободите им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
bay vi huy преди 16 години
koi te izlaga? jiveem v bulgar katun demokradichna darjava
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Може. Работата на полицията е точно това - да проверява. Дали Руменчо се престарава е друг въпрос, но и на него именно това му е работата. Е, интересно е, че точно сега е решил да си я върши...
3
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
Tova e VyzMoJnu samo v ByLGaRiqq.. :((
2
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 16 години
Не може да имат право на мнение защото докараха в столицата .За да имаш право на мнение трябва да знаеш как се управлява или да си постигнал нещо сред тия съм обеден че няма такива
1
0
 
0
 
! Отговори
anji преди 16 години
moje li takova ne6to ,vseki ima pravo na mnenie i na li4na svoboda.kak taka 6te spirat horata,moje li takova ne6to,nali uj jiveem v demokrati4na strana.