Сергей безстрашни!

Станишев: Във всяка държава има заплахи към политици, но не ме е страх
25 фев 2008 16:05,
30
Сергей безстрашни!
Станишев не го страх. Снимка: БГНЕС

„В България, а и във всяка друга страна, постоянно се отправят заплахи и към политици, и към държавни фигури. Това не може да се избегне“, заяви премиерът.

Попитан как ще коментира информацията, че има заплахи за живота му, Сергей Станишев обяви, че не се страхува.

"Имам пълно доверие в работата както на МВР, така и на НСО", допълни той.

В днешния си брой вестник "Стандарт" написа: "Заплахи за убийство са получили премиерът Сергей Станишев, президентът Георги Първанов и МВР шефът Румен Петков".

Заплахите към тримата започнали преди 4 месеца, а първото било към Станишев.

„Сигналите бяха доста сериозни“, казва пред „Стандарт“ източник от службите за сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В България, а и във всяка друга страна, постоянно се отправят заплахи и към политици, и към държавни фигури. Това не може да се избегне, заяви премиерът. Чудно пък какви заплахи ? По големи пристъпници от вас няма ! Единствените пристъпници сред тоя истрадал народ това сте вие в ПАРЛАМЕНТА и ПРЕЗИДЕТНСТВОТО !Политиката на геноцид която дълги години се води над нас обикновенните хора ! То държава вече няма ! Въпрос на време е да се загубим като националност!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Гей е... спи с Караславов
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Признавам за храбрец, ако признае по БТВ че е гей...
6
0
 
0
 
! Отговори
Вишничка преди 16 години
малко е цинично, понеже става въпрос за заплаха за убийство все пак. ***, не *** , не го пожелавам никому.Та мисли, преди да пишеш. Ако не го измислиш , си трай.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
То май само малките деца не знаят още, че Серго е гей, просто защото не знаят кой е бат' Серго, а не защото не знаят какво е гей :) Кофти е за държавата обаче, че обратен я управлява, точно като обратен, а не като мъж ...
4
0
 
0
 
! Отговори
УЧИТЕЛ преди 16 години
КЬДЕ СА НОВИТЕ ЗАПЛАТИ?
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
mi te si4kite mafioti koda ne gi biqt obraxa balgariq i ne ostanixa nishto na nas mladoto pokolenie za jalost za shtastie sled 1 godina se maham ot tazi propadnala darjava i nikoga nqma da se varna
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ako imame kasmet moji da sa otarvem ot edin ***
1
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 16 години
Сергeй Дмитриевич Яков-Станишев е роден на 5.05.1966 в град Херсон, Украйна. Това е най-еврейския град в Украйна. Другарят Станишев не прави изключение. И по двете си родови линии той принадлежи на стари еврейски родове. Майката на Станишев, Дина Мухина е от Херсон, откъдето той взима и съветско гражданство. Тя е чистокръвна еврейка - смес от евреи, имигрирали след Болшевишката революция от Германия (роднини на Бронщайн) и местни украински евреи от хазарски произход.Бащата на Станишев също е евреин, за което говори и вехтозаветната му фамилия Яков. Бащата на Димитър Станишев се е казвал Якоб. Самият Димитър Станишев е бил партизанин от 1944 в отряда Чавдар, откъдето се познава и с Джуров и Живков. Той е един от главните участници в пуча срещу Тато през 1989, заедно с Младенов, евреина Луканов и помака Семерджиев. По-късно става свидетел срещу Живков в съда.". В семейството си се е говорило на руски, българско гражданство взима едва в края на 90-те години, когато е решено от БСП той да влезе в политиката. Чуждото гражданство го спасява от казарма, не е женен, няма деца, няма трудов стаж преди да стане премиер на България. Фиктивната му приятелка по време на изборите Елена Йончева отдавна не живее с него. Злите езици говорят, че сега общува с Кристиян Вигенин (ръководител на евргогрупата на БСП) и костинбродския шоумен Азис.