Топим се

7 милиона 640 хиляди 240 души сме; през 2007-ма населението на България намаляло с 39 хиляди
27 мар 2008 11:16,
57
Топим се
Снимка: БГНЕС

Населението на България през 2007 година е намаляло с 39 хиляди души, или с 0.5 на сто спрямо 2006 година.

Постоянното население на страната ни е 7 милиона 640 хиляди 240 души, показват предварителни данни от изследване на Националния статистически институт /НСИ/.

През изминалата година в България са родени 75 915 деца, от които 75 349 са живородени.

Населението в трудоспособна възраст към края на 2007 година е 4 817 00 души, или 63 на сто от цялото население.

Средната възраст на населението общо в страната е 41.5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Извинете, но може ли някой да ми прочете това число ...4 817 00 души... щото нещо....
55
1
 
2
 
! Отговори
7 преди 16 години
7 miliona sme v Bulgaria ... A kolko ima na vunka a !? !? !?
54
1
 
2
 
! Отговори
Vseki преди 16 години
добре познатата ни стъкмистика. Истината е,че в България населението е около 5,5 милиона. Емигрантите в чужбина се водят като живеещи в България. Такъв е закона. Иначе как ще им събират данъците, а данъците са за да ги лапат мафиозите. Ако се въведе европейската практика да можем да се регистрираме като живеещи в чужбина ще видите колко ще останем в България като цифра. И за тези данни ни лъжат както и за много други неща.
53
1
 
2
 
! Отговори
kano преди 16 години
nimame sasnanie koe e dobro i koe loso vseki iska da zabogatee barzo no taka ne stava balgarite gospot da im e na pomost
52
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Няма нужда да се филтрира думата п*оститутка. Това не е *** или забранена дума! Та в БГ ще останат и п*оститутките, освен долу изброените.
51
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
От България в последните 20 години емигрираха много голяма част от образованите и интелигентни хора и до 10 макс. 20 години тук ще се събере отпадъка на обществата от ЕС и околност. ***, турци, албанци, ***, престъпници, . България е рай за мафиите. Беден, необразован *** народ с прецакана ценностна система, продажни политици, бездействаща съдебна система и като цяло силови министерства.
50
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Просветен, България така или иначе няма да я бъде още дълго! Страната се съсипва на най-високо ниво! Управлява (краде) се от престъпници (предатели), ресурсите и се унищожават безвъзвратно, кадърното население се прогонва и то никога няма да се върне. Всякакъв вид национално богатство (човешки потенциал, природа, земя, сортове плодове и зеленчуци, патенти, лицензи, изкуство, история, дейности с национално значение) или се унищожава или се разпродава. Някой от вас знае ли че не е останала почти нито една българска народна песен, правата за която да не са били продадени на чужденци? Не нали? Ти как мислиш прав ли съм? Ще я бъде ли България още дълго? Аз лично до няколко години също емигрирам. Българите загиват и единствения начин да се съхранят е емиграция. Тук просто вече няма бъдеще и вече няма и кой да го защити. ***, простотия, проституция, престъпност, корупция и мафии на най-високо ниво. Колко стана вече 20 г ... и не става по-добре, става все по-зле. Все повече се руши и все повече българи се спасяват в чужбина.
49
1
 
2
 
! Отговори
Просветен преди 16 години
Лоша, защото в някой места на БГ и то не малко места, новородените *** са над 50% от всички. Така че след 20 години бъгларите ще сме по-малко. А честито за тази раждаемост!
48
1
 
2
 
! Отговори
eni4er преди 16 години
ne razbrah kade da se mahame ?!? dva metra pod prastta ? stiga li ni
47
1
 
2
 
! Отговори
Бай Мангал преди 16 години
Да се махаме и да оставим Руменовците, Овчаровците, Догановците и другите *** да се удавят във фекалите си...
46
1
 
2
 
! Отговори
eni4er преди 16 години
spored men ,niakolko balgarski dumi4ki kato(lela,4i4o,,,,,svako,vuyna,...i.tn) ee naistina 6te ni otneme niakolko godinki oba4e po vsiaka veroyatnost taka 6te stane.Da se obosnova (( edno semeystvo(mejdu drugoto SEMEYSTVOTO e gradivna kletka na ob6testvoto) ako ima 4 detsa tezi ponyatiya sled vreme vse o6te 6te se proiznasyat. ako ima 3 detsa,edno ot ponyatiyata gi zabravi ,,,,2 detsa? napavo proval (ili nyamat 4i4o ili nyamat lela) 1.dete ? to si nyama nikogo (( bratov4edi ,rodnini)) A bre sled vreme niama s kogo da si pogovori(da si piyne edna rakiyka)
45
1
 
2
 
! Отговори
една българка преди 16 години
псувайте ни и се надявайте българите да загинат :D ама няма да стане, ясно ли ви е, *** кирливи??? лично аз ви гарантирам, че няма да ви търпим още дълго време
44
1
 
2
 
! Отговори
дддддд преди 16 години
еиии прости българи няма страшно . само хвърлете презервативите и топенето ще свирши ще се множите ама сте страхливци или не можете да си оправите жените ами даите ги насам
43
1
 
2
 
! Отговори
Антипод преди 16 години
българите са племе от крадци и проституки - никой няма да загуби от това, че скоро няма да ги има - по-скоро светът ще спечели
42
1
 
2
 
! Отговори
Фонтиций преди 16 години
най-щастливият ми миг ще бъде, когато това долно заспало овче и крадливо българско племе изчезне от лицето на земята и историята въобще забрави че някога е имало такава пасмина
41
1
 
2
 
! Отговори
aa преди 16 години
ти фен на Хихлер ли си или на Сталин или и на двамата...тука май по тия теми само *** и фашисти пишат....а иначе, и *** са виновни но и ние сме си виновни..Ани, не се бой, като станат мнозинство *** и вече няма българи, мургавелките ще плъзнат по другите страни там да паразитират(дали някои ще ги търпи кати нас е друг въпрос)...та така, Бг ще остане пуста земица и "макетата" ще ни "присъединят:)хахаххах...ако и там не останат само Албанци
40
1
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Ти всичко това ли си?:-)
39
1
 
2
 
! Отговори
DANTES преди 16 години
Да изтрепем *** до крак, да изгоним турците в Турция, да пратим комунистите по лагерите и евентуално тогава, може би ще ни просветне и ще тръгнем нагоре!
38
1
 
2
 
! Отговори
мунчо преди 16 години
Спокойно бе хора... с тези темпове, българите ще станем малцинство скоро. А както знаете малцинствата в нашата държава се облагодетелстват най-много (справка - кърджалийските села). Тогава ние ще почнем да ревем и викаме само ДАЙ БАТЕ, ДАЙ???!!!
37
1
 
2
 
! Отговори
и ловец и рибар съм преди 16 години
Ани, номер 35. Добре, че им го каза на ***. Сега ще те разберат и ще те послушат веднага. :) Как никой досега не се сети да им го каже. Добре, че си ти Ани да се сетиш и да ги предупредиш да спрат.И ти си жив пример за човек от вида, който ще изчезне поради изброените по-долу качества.