Вълчев облича учениците в униформи

Образователният министър дава пари, иска да види учениците в униформи още от тази година
13 апр 2008 14:44,
135
Вълчев облича учениците в униформи
Снимка: Булфото

Министър Даниел Вълчев се обяви за въвеждането на униформи във всички училища.

Идеята е това да се случи през новата 2008-2009 учебна година, каза той.

По думите му средствата за това ще бъдат увеличени значително, без да уточни конкретно с колко.

„Всяко училище, което кандидатства с проект, ще получи финансиране и ще може да въведе собствени униформи”, обеща Вълчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
toia nomer 18 napravo me razbi! sigurno e niakoi 80-godi6en biv6 komunisti4eski daskal!:) a za uniformite, ne e 4ak tolkova lo6a ideia, no primerno petak da se hodi koi kakto si iska, a prez ostanalite dni s uniforma, koiato da ne e ne6to hiper konservativno de!
53
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪРНИК СТЕ Г-Н МИНИСТЪР.
52
0
 
1
 
! Отговори
знаещ преди 16 години
Тия униформи ще грътнат отново няколко милиона от който някой БАТКО ще прибере парите с г-н ВЪЛЧЕВ изпичен мошеник и крадец и всичко ще бъде поредният фарс в БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА!!!кво стана с ДЕТСКИТЕ ЛАГЕРИ дето по бедните деца ходеха на море и почивка г-н ВЪЛЧЕВ!??***
51
0
 
1
 
! Отговори
dido преди 16 години
Този Вълчев ли е незнам си къф да вземе да си ги навре тез униформи в косматия аз униформа няма да сложа пак квото ще да става! един голям _!_ за Вълчев
50
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
"Права си за много неща,но униформи в никакъв случай.Всеки човек си има своя индивидуалност." Когато индивидуалността се изразява единствено в начина на обличане, това е простотия, която няма защо изобщо да се показва! Особено в училище!
49
0
 
1
 
! Отговори
ani преди 16 години
Нищо против да нося униформа,но да не е някакъв ***,с който не мога и праха да почистя.Поне да имат някакъв нормален вид.
48
0
 
1
 
! Отговори
s преди 16 години
пълна простотия са тия униформи, всичко ни е ок - униформи ще въвежда.А пък и как по-дяволите ще ме накарат да я нося?Както някой вече каза - всеки си има индивидуалност.Против съм.
47
0
 
1
 
! Отговори
2+3 преди 16 години
или на раково болен избелване на зъбите - горе долу това е
46
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Ами 42 някои хора имат една такава нагла селяндурска индивидуалност и много пари та затова са униформите. Подобни решения са въведени и в развити страни. Аз съм за
45
0
 
1
 
! Отговори
ai-ai преди 16 години
Добре казано, браво!
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
TOQ P/E/D/E/R/A/S NE MOJE DA MI KAJE KAKVO DA OBLI4AM!!!!!!DA SI ZAVRE UNIFORMITE V MIRIZLIVIQ !!!
43
0
 
1
 
! Отговори
anonimna преди 16 години
DO: 40. - 16:45 - какво ревете От: ko to iskam Само да кажа, че не съществува дума дояда нито доядява. Не знам къде си я чула, но по-добре повече не я използвай, защото може да събудиш присмех у другите. А колкото до униформите....радвам се, че тази година завършвам, за да не изпитам поредната глупост на глупавичкия ни министър. Достатъчно се изгаври с нас като въведе матурите в този им вид, ами сега ще въвежда униформи. Как не го е срам? Няма пари за храна, за заплати.....той униформи ще въвежда. Това е поредният абсурд в нашата мизерна държавица, ръководена от тези некадърни, алчни и манипулативни личности.
42
0
 
1
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Права си за много неща,но униформи в никакъв случай.Всеки човек си има своя индивидуалност
41
0
 
1
 
! Отговори
цура преди 16 години
Много добре казано номер 33.Страхотно изказване.И не само във Франция,а навсякъде по света.
40
0
 
1
 
! Отговори
ko to iskam преди 16 години
Направо ме дояда като прочетох коментарите на пиклите и пикльовците,ревящи че по-скоро еди-какво си отколкото да облекат униформа...Абе не е хубаво да говоря така защото съм по-голяма от вас 2-3 години,ама не може да продължават така нещата с образованието!Вярно е че трябват пари за по-големи заплати,за компютри,за тавани и въобще за училища,но и униформите са необходими,за да се даде старт най-после на нещо смислено,ако щете символично.Лигльовците ,които реват понеже няма да има къде да си носят марковите парцали,да млъкнат, защото ме доядява как се опитват да тъпчат децата с по-скромни финансови възможности.Е,вярно,че като нямат някакъв умствен или творчески потенциал, го избиват на комплекси и "маркови " анцузи и дънки,които поне да се бяха опитали да си купят сами да видят как се вадят тея пари,как се плашат сметки, данъци, храна, скъпи GSM-чета,джобни и тогава да зеят като гарджета с широко отворени гърла,които освен ограничени познания по български,друго не издават.Униформите не са комунизъм, мили Емота,Метъли,Рапъри,бъдещи Фолкпевици.Те са крачка към реда,за когото така и не сте чули.Да биете учители,да чупите чинове,да бягате с фалшиви бележки от училище,да пушите и взимате наркотици-това е върха на нахалството,и не само униформи и изключване да въведат,но и бой,защото изглежда от толкова работа,родителите ви са прекалено изморени да разграничат фалшивия бележник от истинския и да ви хвърлят един хубва бой.Няма лошо в една плисирана пола и хубава блузка,ако е грим-то поне да е лек,момчетата-ще "сурнете" дънки по кафетата,от там за жалост няма кой да ви изкара,а анцузите -в час по физкултура:)
39
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Много неща трябва да се променят в образованието. Не може представата за образованието в България да лежи на плещите на ученици явяващи се на муждународни форуми. Само писане на наредби и заповеди не стига. Нужни са живи срещи, мнения на ученици, родители, учители, педагози, психолози и лекари, директори. Вземането на решения трябва да е след обсъждане. Вълчев да помисли за новия закон за народна просвета, децата са неграмотни, бълг. език няма да е задължителен. България ли ще продаваме.Униформите няма да променят дисциплината в час, нито отношението към учителите/ със смешните им заплати/, нито отношението на учителите към учениците. Има учители, които тръбва да си отидат. Сега синдикати и учителят остава. Трябва ли да има такива случаи като в професионалната гимназия, за да си отиде учител. Тои пък ще съди учениците, има медицинско. Директора кого да съди, той няма медицинско. Измиха си ръцете с него. Горко на образованието.
38
0
 
1
 
! Отговори
vidi преди 16 години
i vse pak si mislq 4e nqa da stane ama samo da si slaga parite v djoba moje i da go napravi
37
0
 
1
 
! Отговори
vidi преди 16 години
i vse pak si mislq 4e nqa da stane ama samo da si slaga parite v djoba moje i da go napravi
36
0
 
1
 
! Отговори
sas преди 16 години
do nomer 34 v taz durjava nqma ni6to bezplatno .. a Bul4ev gleda kak da na iztypa otnovo s nqkoi lef ko si mislite 4e ne polu4ava oblagi ot tova li ..
35
0
 
1
 
! Отговори
цура преди 16 години
До номер 21.Тебе майка не те ли раждала че пишеш така на другите участници в темата?Както вече казах по-долу всеки има право на мнение.Защо плюеш различните от теб?