Масларова и проблясъкът й: „Всички деца имат право на любов“

Масларова гостува в Дома за деца в Драгалевци
18 апр 2008 16:02,
34
Масларова и проблясъкът й: „Всички деца имат право на любов“
Снимка: Булфото

Всички деца имат право на любов, грижи и нежност и нека на тези светли празници да отворим сърцата си един към друг.

Това каза министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова в Дома за деца, лишени от родителска грижа в Драгалевци.

Днес тя бе гост на детски празник по случай християнските празници Цветница и Великден.

Емилия Масларова подчерта, че няма нищо по-красиво от това децата от Дома да осъществят своето първо приятелство с тези от детската градина и ще бъде много добре, ако и други учебни заведения последват примера на детска градина “Слънце".

48 са децата в Дома на възраст от 3 до 7 години. За тях се грижат 32-ма служители.

Те получиха играчки от родителите на възпитаниците на детската градина и шоколадови зайчета за Великден от МТСП.

На Празника на детето - 1 юни децата от Дома в Драгалевци ще гостуват на новите си приятели от детска градина “Слънце”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
mATURE lOVER преди 16 години
или нещастница.
12
0
 
0
 
! Отговори
Axion Estin преди 16 години
....gadna i bezochliva, komunisticheska pomija.....
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
виновни са тези които правят деца и след това ги изоставят
10
1
 
0
 
! Отговори
Mature Lover преди 16 години
Защо така бе. Аз харесвам жени на нейната възраст. Едва ли тя чете това. Но аз я харесвам като жена и бих бил щастлив с нея въпреки 28-те ми години. Ако пожелае може да ми пише на маил - georgy.evrov***gmail.com
9
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
Има нещо супер гадно в Масларова! За да си социален министър трябва харизма, лично обаяние и благородство, каквито са особен дефицит в тази линост! Скоро не ни я бяхте показвали и по-добре да не бяхте. защото тя генерира много отрицателни емоции в случаите когатото говори пък от дрезгавия и глас ми се досира.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Дали Масларова е извадила дори само един собствен лев, за да дари на дете?Много се съмнявам, че тази мазница знае какво е да нямаш пари за храна.Дано все някога да разбере!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А бе тя само за браковете си мисли като Мигленчето Ангелова. Три брака имала? Мале, кога свари, *** другарко! Че ти работа нямаш ли? Много я еня за чуждите деца, може и нейните да ги е изоставила
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
мазззна кокошшшка!
5
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
По-добре вместо да отвори сърцето си да вземе да отвори гардероба си и кутиите си с бижута. Да изнесе скъпите парцалки и дрънкулки, да ги продаде, а парите да дари на нуждаещите се деца. А не да ни говори за любов, нежност и разни красиви приказки, докато краде и със *** си. Какви празници, какви 5 лева, като тези нещастни деца няма какво да ядат поне 360 дни годишно? Какво приятелство, като домовете, в които растат са като джунгла и оцеляват най-агресивните? Каква любов, като единственото, което имат тези деца е секс с педофили, като в повечето случаи това става със знанието на служителите там? Поне Масларова да си затвори плювалника, защото вече половин България само като я види получава пристъпи на повръщане.
4
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
Децата в такива домове растат ,като затворници.Тези от дом за изоставени деца в квартал Сердика от 10 години никой не е виждал дори на двор да играят или да ги разхождат.!
3
0
 
0
 
! Отговори
losho преди 16 години
Тя като казва "Любов" има в предвид секс, ама карай....
2
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Като почнат с тази благотворителност, аман вече... Интересно защо в "Стани богат" играят благотворително богати хора, а не помагат директно със собствени пари? Аз ли не мога да разбера нещо? И вместо да канят *** манекенки да се потят над въпроси от 1000 лв. да поканят накой умен човек (но беден) да изкара за децата 20-30 хил., че и повече. А съпругата на един от "богатите" едва прикри припадъка си, след като той каза, че ще дарят собствени пари. Лесно е благотворително, ама не с твоите кинти.
1
0
 
0
 
! Отговори
зрител преди 16 години
Соц министърката Масларова е уникално същество. Ако някой някога е правил секс със нея, трябва да бъде съден за содомия.Тази жена 3 години не свърши нищо, ама нищичко в нейния ресор, с което да покаже, че е кадърна. А наглостта и лицемерието и са в по-голямо количество единствено от некадърността и.Нека избирателите на БСП следващия път да си проверят джобовете, преди да гласуват за тази мизерна партия