Престъпление и наказание

Гълъбин Боевски подава оставка, Бойко Борисов чака доказателства за вина
19 апр 2008 15:50,
54
Престъпление и наказание
Боевски е готов с оставката, Борисов ще решава. Снимка: БГНЕС

„Ще депозирам оставката си като общински съветник при срещата ми днес с председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов“, обяви днес Гълъбин Боевски.

Той е общински съветник в Столичен общински съвет и председател на Комисията по младежта и спорта.   

Той добвави, че партийното ръководство трябва да реши дали ще я приеме или не.    

По-рано днес столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е поискал оставката на щангиста ни.

По думите му, тя ще бъде приета при доказана вина от негова страна в инцидента, при който пострада синът на Боевски - Пол.    

В петък сутринта 15-годишното момче пострада при игра с газов пистолет.

Газовото оръжие и още един въздушен пистолет са били внесени натериторията на 18-то СОУ "Уилям Гладстон" от момчето и други двама негови съученици.  

„Не бива безотговорността на родителите да се прехвърля в училище, тъй като родителят трябва да провери с какво излиза детето му.

Ако учителите или охраната в училище забележат нередности, естествено, че ще сигнализират“, коментира днес кметът на София. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
А ти ОК ли си в това положение в което е България?
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Само критикари във форумите. Да не би с повечето пишещи тук всичко да е Ок?
31
0
 
1
 
! Отговори
ven1o преди 16 години
е теки негар4ета да ги местят
30
0
 
1
 
! Отговори
Гого Демагого преди 16 години
Ооох, а дано се искат и дават повечко оставки, пък нека е демагогия!!!
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
кефят им се, то е все известен факт, че комунистите са мазохисти. Най-върлите им фенове червените бабички, взимат по 100 лева и няма какво да ядат, ама дойда ли избори се влачат на тумби да пуснат за БСП. Турците и те, ДПС - то ги държи в пълна беднотия, ама има ли избори за ДПС. Мазохисти :)
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Много образно си написал какво правт селяните вечер като видят Бойко Борисов по телевизията. А сега би ли бил така добър и да напишеш какво правят интелигентите като теб вечер, като видят по ТВ-то серГЕЙ, Доган, Запалко Фонтанов, Р.Овч и сие. А, а, а, анацефалино???
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
пищете комунисти, по корумпирани от вас нямаааа, това е поредното ви правителство, което се провали с гръм и трясък. съжелявам, че гласувах за Първанов и той се оказа същия като всички комунисти. пищете,сърдете се на борисов, само кефите умните българи. както някой казват идва ви края ***, стига ви беше цоцането. А ТИ ДЕТО КАЗВАШ, ЧЕ СИ ВИДЯЛ С ОЧИТЕ СИ БОРИСОВ ДА КРАДЕ, ЗАЩО НЕ ОТИДЕ В ПРОКУРАТУРАТА? КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!
26
0
 
1
 
! Отговори
Ivkata преди 16 години
Независимо,че е спортист,и още пове4е щангист,Гълъбин има мозък в главата-слушайте му интервютата,малко български спортисти могат да се изказват като него.А 4е сгафи с допинга-сгафи-всички зобят,едни ги хващат,други-не.А за ББ-не си мислете,че е цвете за мирисане....
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Прав е номер 16! И откъде разбрахте,че е комунист? Ми то,б.б. е най-големия комунист! Освен това е КРАДЕЦ! МАЗЕН КРАДЕЦ! ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ! Даже не е на власт,а краде като разпран! Ами ако вземе властта? А тези оставчици са си жива ДЕМАГОГИЯ! Номер 20 да провери какво означава думичката и да напише какво е разбрал! Бойко е мутра и може да направи впечатление само на *** ***,които стоят вечер пред телевизора,пийват ракийка и боцкат салатка.Когато образът на идола се появи на екрана,рогачът сочи с вилицата и крещи:"Ей тоа шъ ни упрай,*** ***'ата на бандитити,няа тънтъ-мънта при негу,зъ негу шъ гласувъм!!!" Грозна картина!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Пък какво е виновен Б.Б. за действията на някакъв 15 годиншен безмозъчен тинейджър и затова ли е виновен? аааааааа?
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
мършоядите веднага се появиха!КАКЪВ ДА БЪДЕ В КОМИСИЯТА ПО СПОРТ, ИКОНОМИСТ ЛИ? АКЪЛ ТАКЪВ!САМО ГЛЕДАТЕ, КАКВО ДА СЕ ЗАЯДЕТЕ И ОПЛЮЕТЕ БОРИСОВ, ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, САМО ПОКАЗВА КОЛКО ВИ Е СТРАХ, ЧЕ ВИ ИДЕ КРАЯ!
22
0
 
1
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 16 години
тоя щангист *** от ГЕРБ, освен общински съветник бил и председател на комисия в Софийската община. Невероятно, но факт!Браво на Бойко, браво и на Борисов!
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Какво се влияеш от коментарите на комунистите и депесарите и всички които са се обединили против Борисов, не виждаш ли, че ако той спечели изборите са тях ще спре канчето и може би държавата ще почне да работи малко по малко! Не се влияйте хора от постоянния поток от помия срещу Борисов, едно са приказките, друго е действителността, а трето са действията! Борисов показва постоянно, че работи, а не печели мангизи от поста си. София не е град, който може да се оправи за две години, а който се интересува какво е направил Борисов сам ще си прецени, че това е много, за двумилионен град, който беше краден 15 години и занимарен до дупка!Борисов - ПРЕМИЕР!ВЪН КОМУНИСТИТЕ И ДЕПЕСАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Медицинският термин за такива като теб е АНАЦЕФАЛ. И понеже по писанията ти личи, че си изключително *** (типична комунистическо-паразитна черта), затова се допитай до google какво точно значи това което съм ти написал, червен гъзолизецо...
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
За разлика от ваш серГЕЙчо мръсни и долни комунисти, Борисов му козируват и сам си пече питката, затова е ПИЧ, а вашта БКП, пърдом БСП, един държи касата, друг незнам си какво, а на премиерът ви, му беше първия работен ден в живота, като стана Министър-председател на БЪлгария! По добре пожарникар, ама да е ПИЧ И ДА МУ КОЗИРУВАТ СИТЕ ! РАЗБРАХТЕЛИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ!
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Гледах по телевизията в едни късни новини интервю със злополучния стрелец-Пол Боевски.По-нагло държание от момче на 15 години не съм виждал.Ако няма последствия за него или родителите му, следващата негова стъпка ще е изнасилване на някоя ученичка или учителка под дулото на газовия пистолет.Момчето напълно се е самозабравило!Това е резултат преди всичко от родителските методи на възпитание, не от отношението към него в училище!
17
0
 
1
 
! Отговори
sali преди 16 години
Абе тои и Гриша Ганчев е бивш спортист ама хич не е глупав
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Ха-Ха, чедо много от рано си започнал с ракийката, мойто момче. Я да ти опресня малко паметта, че в милиционерското училище едно време не приемаха много интелигентни хора. Членове на гербера са бивши милиционери и военни - всичките членове на майката кърмилница -БКП. Затуй сега чедо вие сега крещите най-много против майка си - туй се казваше по научному един синдром на родените ***, но нека да не те мъча с научни факти, за да не те боли главата.Я кажи чедо защо наш Мухобойко напусна милицията - не подписа декларация, че ще се откаже от майката кърмилница БСП.Па за Гълабинча си трайте! Само ми отговорете с какви критерии е бил селектиран да заема такъв висок пост!
15
0
 
1
 
! Отговори
intel преди 16 години
biah se pootkazal ot GERB ama s tova nesto zaslujavat da se zamislia pak. tova e mnogo dobar primer za drugite politici
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Този инцидент се случи вчера. Днес оставката вече е внесена. Хайде сега гадни комунистчета ми кажете как си подаде оставката вашият бандит с шест висящи дела и алкохолик Румен Петков. Май бяха кански мъки, а??? И този *** поне си е изкарвал хляба със спорт, а не с далавери и престъпления за милиони. И понеже сте прости, ще ви дам отговора наготово: истинската европейска партия е ГЕРБ, действията и са в типичен морален резон, а не като на античовешкта БСП...ГРЕШКА - ОСТАВКА.Дадох ви един елементарен пример с оставките. Пригответе се след този мандат мрака да ви погълне...