Престъпление и наказание

Гълъбин Боевски подава оставка, Бойко Борисов чака доказателства за вина
19 апр 2008 15:50,
54
Престъпление и наказание
Боевски е готов с оставката, Борисов ще решава. Снимка: БГНЕС

„Ще депозирам оставката си като общински съветник при срещата ми днес с председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов“, обяви днес Гълъбин Боевски.

Той е общински съветник в Столичен общински съвет и председател на Комисията по младежта и спорта.   

Той добвави, че партийното ръководство трябва да реши дали ще я приеме или не.    

По-рано днес столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че е поискал оставката на щангиста ни.

По думите му, тя ще бъде приета при доказана вина от негова страна в инцидента, при който пострада синът на Боевски - Пол.    

В петък сутринта 15-годишното момче пострада при игра с газов пистолет.

Газовото оръжие и още един въздушен пистолет са били внесени натериторията на 18-то СОУ "Уилям Гладстон" от момчето и други двама негови съученици.  

„Не бива безотговорността на родителите да се прехвърля в училище, тъй като родителят трябва да провери с какво излиза детето му.

Ако учителите или охраната в училище забележат нередности, естествено, че ще сигнализират“, коментира днес кметът на София. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
vili преди 16 години
За ползата от обучение и образование - и вредата то емигрирането на всички образовани, възпитани хора с интелект,които, заради некадърността и простотията напуснаха страната.Нормално,че щангисти,корумпирани ченгета и прости ***,дето все напред се бутат ще са там, където - баш не им е мястото...Навремето прочетох четирилогията на Свобода Бъчварова "Земя за прицел"май доста хора не са я чели.Ами да та нали на училище се ходи с пистолети,не с книги....
12
0
 
1
 
! Отговори
избирател преди 16 години
Бойко просто му приеми оставката...........
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Как един безмозъчен щангист е станал съветник в Столичен общински съвет?! И защо сина на председателя на Комисията по младежта и спорта влиза с оръжие в училище?! Как се стига до такива куриози и кой е виновен за това????
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Еееее това сме българите - плюем срещу някой без да даваме алтернативно решение на проблема!!!Кажете кой ааа Тити Папазаов(глупав спортист)или Слави Бинев(бизнесмен)хахахаха,всеки може да вика 'Този не става', еми кажете КОЙ СТАВА ТОГАВА ДЕ!!!!
9
0
 
1
 
! Отговори
Орлин Щъркелов преди 16 години
Браво Бойко!Голям организатор си!Толкова много клакьори да имаш в това издание значи много плащаш. Браво и за Гълабинча. От 2 милиона софианци успя да избереш един неграмотен спортист, който да вика на тъпите даскали ***! Язък че малкия Гълабинча не ги е гръмнал цървулите с пищофа, защото го мъчат с тази таблица за умножение.Само не можах да разбера каква квалификация има Гълабинча, че да съветва другите? Май в някоя групичка за мокри поръчки на непослушните *** ще да е бил. Па, Гълабинча и много честен ром ще да е. На Олимпиадата момчето си каза, че старшията(Абаджиев) го карал да гълта едни хапчета, но Гълабинча отказал. Старшията си замина, и ооо чудо - световните империалисти хванаха наш Гълабинча два пъти да се зоби и го наказаха да не се състезава 8 годинки. Ето по такива критерии наш Бойко си избираше съветниците. Епизод 2 - очакваме наш Гълабинча да стане министър на вътрешните работи, защото много ги разбира тези неща.
8
0
 
1
 
! Отговори
kyky преди 16 години
я да видим ще направи ли нещо байтибойко или само ще плямпа приказки? да не стане като със замкметицата, дето ос*ра кандидатстването за детските градини, `подаде си оставката`, и байбойко `не я прие`......егати и театрото, то бетер тва в парламента, а с родителя дет дава пистолет на непълнолетното си дете кво става????резилиййй.....
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
i koi iska6 ti ve 6-tia petko - bas fa6tam 4e KostoFF a ?nema da stane
6
0
 
1
 
! Отговори
petko преди 16 години
batko vi boiko e vuzduh pod nalqgane .... !!! pulen mi6ok !!! edin pojarnikar 6te napravite 4e da ni upravlqva !!! ne 4e imam ne6to protiv pojarnikarite no... ne e za nego tova koeto iskate !!! 6te stane kato CARQ 6te bude zabraven sled edin dva mandata nai mnogo ... !!! Nepozvolqvaite da ni manipulira !!!
5
0
 
1
 
! Отговори
BLACK преди 16 години
..тоя що изглежда като травестит ве? :)))))
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Това е единствение човек който може да направи положителни промени в иначе западащата ни държава.РЕД, ДИСЦИПЛИНА,ОТГОВОРНОСТ.Кой мрази Б.Борисов?Отговор:Бизнесмените на които е попречил или ограничил възможност да правят лесни пари!!!!
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
От тая да нарича учителите *** заради невъзпитаното си дете и да обвинява охраната за вкараното оръжие в училището.И тоз *** (бащата) ще представя софиянци в Общината.
2
0
 
1
 
! Отговори
Go преди 16 години
Yeeeeaaaaaaaaaa, boi mu e maikata
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Еми прав си е Борисов! За разлика от него Станишев никой не го бръсне за слива, а Борисов яко държи дисциплината, колкото и да го плюят противниците с това показват, че само Борисов може да оправи тази *** в която е България!