Емигранти: ДС ни следи, България е мафиотизирана! Защо да се връщаме?

Бившите тайни служби следели сънародници в чужбина?
13 май 2008 15:39,
172
Емигранти: ДС ни следи, България е мафиотизирана! Защо да се връщаме?
Назад към Светлото бъдеще. Снимка: Булфото

Българите в чужбина желаят държавата да престане да ги рекетира. Това заявяват в декларация от Съюза на българите по света "Бъдеще".

От „Бъдеще“ подчертават, че няма да се завърнат в мафиотизирана страна, защото са много добре информирани за катастрофалните последици от олигархичното управление. Те заявяват и че не желаят да бъдат следени от бившите комунистически тайни служби, каквато практика, според тях, все още има.

От Съюза на българите по света твърдят, че могат да представят доказателства за следене на наши сънародници от бившите комунистически тайни служби.

Когато службите започнат да следят и реално да притискат мафията, а не честните граждани, които са избрали да сключат брак с чужденец или да живеят зад граница, българите в чужбина ще са първите, които ще оценят промяната и ще инвестират пари и знания в страната, се посочва в декларацията.

Българите в чужбина желаят политическо представителство или най-малкото - възможност да гласуват дистанционно, пише в документа.

В текста, предоставен на медиите от председателя на организацията Атанас Чобанов, е посочено, че правителството за пореден път демонстрира демагогия в отношението си към българите в чужбина с пакет от безсмислени и скъпи мерки, които са в полза единствено на чиновниците в министерства и посолства.

Декларацията е по повод на националната кръгла маса на тема "Новата държавна политика към българите по света", на която не са поканени представители на "Бъдеще".

На форума се обсъждат мерки за привличане в страната на емигранти и чужди граждани от българска националност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Axion Estin преди 15 години
ТРИМА ЧУЖДЕНЦИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ - ТОВА Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНO
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Едва ли следят всеки, но колко мутри и мутрекини се разбягаха по света за да избегнат наказания. Ако човек си е нормален никой не се занимава с него. Представяте ли си колко следящи трябва да има, тя България ще опустее. Който се е измъкнал от тая тъпанарщина хич и да не го мисли за връщане назад. Родина, родина, но нашата е мащеха. Българите живеят най-зле в България.
9
0
 
0
 
! Отговори
do dvoinika na brat преди 15 години
zvezdata sam e tatoiral na k... mi ela da
8
0
 
0
 
! Отговори
qwe преди 15 години
честно казано и аз за това се сетих първо и мното съм любопитен де резбера къде е в момента??:))
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези, които смятат че ги следят или са параноици, или някой иска да ги плющи.
6
0
 
0
 
! Отговори
Двойник на Brad Pitt преди 15 години
Каде се намира звездата в момента?
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ot osem godini jevea na zapad i dosega nikoi neme e sledil. kakvi sa tia gluposti vav tazi statia, tia sigurno sa bolni mozaci ili praviat neshto neredno da gi slidiat.
4
0
 
0
 
! Отговори
Kpacu преди 15 години
За това, че ни следят няма спор. Как някои от нас може да разбере, че го следят?
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ne sam zabeliazal niakoi da me sledi, no shtom ima takiva sluchai triabva da bada po predpazliv veche. Znae li chovek, niakoi agent ot DS moje da se e lepnal za men i da me razrabotva...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Правителството го интересува само парите, имоти и далавери!Всичко останало е менте-игра и думи...много думиТройната коалиция само ни заблуждава с това и онова...зад нея дебнат още 1000 лапачи! Който се е устройл извън Кошчето на Европа България да не се връща тук... всеки ни e****
1
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 15 години
Мене също ме следят, но аз вече свикнах. Така поне не се чувствам самотен...