Совите не са това, което бяха

МВР измрънка, че в делото “Сови” няма данни за корупция, контролирана от ДПС
28 май 2008 08:08,
44
Совите не са това, което бяха
Снимка: БГНЕС

В делото “Сови” няма данни за корупция, контролирана от ДПС.

Заради изпратеното от шефа на  парламентарната вътрешна комисия запитване за оперативното дело, министър Михаил Миков съобщи, че в отдел "М" в ГДБОП е водено дело с името “Сови”, но по него няма информация за данни за корупция, организирана и контролирана от ръководството на ДПС.

"По делото не е докладвано на бившия вътрешен министър Румен Петков", категоричен е Миков.

По думите му материалите, събрани по делото, са докладвани на прокуратурата и е образувано дознание по прокурорска преписка на СГП. В отдел "З" на ГДБОП няма данни за водене на такова дело.

Сигналът за "Сови" бе подаден от ДСБ и в него се твърдеше за разработка под това кодово наименование.

Според тъмносините по време на разработката са събрани множество данни за корупция, която е организирана и контролирана от ДПС.

В началото на месеца пред  Dnes.bg депутатът Атанас Атанасов обяви, че бившият вътрешен министър е прикрил разработка на МВР за подкупи и комисионни, които пълнят касата на Ахмед Доган.
 
"ДПС се спонсорира чрез създадените обръчи от свои фирми, които кандидатстват за обществени поръчки в областта на земеделието, горите, екологията".

За целта, според него, хората на Доган са изработили специална система: всяка фирма, която иска да спечели дадена поръчка, предварително, чрез посредник, плаща 20% от стойността на обществената поръчка в своеобразен фонд, "да го наречем Фонд подкупи на ДПС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Petyr преди 15 години
Абе господа редактори....ще спрете ли най после този Осман и неговите глупости.Мисля че тук е място за мнения а не за турска пропаганда.Единственото нещо за което е прав този турчин е ние българите сме дупедавци и нездружни.Вижте какво правят те с кюрдите, с хора който застрашават суверинитета на страната им.А нашите политици и ние стоим и само цъкаме с език...пък какво да кажа щом нашият президент го е срам на 3 март гласно в ефир да каже че честваме освобождаването от турско робство...
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти Османе май не си никакъв Осман ми си някой Иван от Атака май? Може и да ти е интересно да дразниш своите и да ги настройваш срещу малцинствата но помни ,че на оня свят те чака възмездие и ако си ни подвел ще те чакаме. Ако пък си Осман значи си мноо *** да дразниш защото много скоро Турците ще станат голи и боси.. Кво очакваш след такива нактроения които насаждаш? Мислиш ли ,че няма да ви изметем и оберем до шушка а?
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пак Атанас Атанасов трябва да ви показва картинката!
20
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 15 години
Гласувайте за ДПС-единствената либерална,европейска и честна партия!!!Вижте какво направи нашия човек Николай Цонев във военното министерство-веднага изкара корупционните дела на Близнаков и Свинаров!!! ДПС-Достойнсво,Почтенност Сигурност!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Здравко Желязков от преди 15 години
ще земе да се наговорим да гласуваме за атакистите. Да дойдат на власт за 2 месеца - да поразрешат тоя и оня проблем и ще ги махнем пак :) То е ясно че за друго не може да се ползват, но и това няма да е малко де ;)
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Споко Османе ако не си разбрал Евросъюза зачекна Турция за Милярдите които имат да плащат на България.. Ако Турция не ги плати ще види Европа през крив макарон.. А при следващата голяма екскурзия ще си компенсираме Турското задължение с вашите имоти.. Ще ви конфискуваме всичко до последната крава и последния стрък слама в обора ти.. Не се притеснявай. И голи и боси с шутове под конвой ще си отидете в Турция. Да ви пратят в Анадола дето още не са открили електричеството.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докато "българина" се занимава с "турчина", "***" завладява страната с доста добри темпове, но все още всички спят!! Ккато "българина" така и "турчина" мразят ***, а бадещите проблеми ще дойдат именно от там. Престанете с безсмислените си спорове и се насочете към реалната настъпващата черна напаст !!!
16
0
 
0
 
! Отговори
некой преди 15 години
Аз бели турци не съм виждал :) И ти си *** от няколко раси, само се мислиш турчин
15
0
 
0
 
! Отговори
miro преди 15 години
добре за кого да гласуваме като всички лъжат.........
14
0
 
0
 
! Отговори
Georgi преди 15 години
Абе, аз съм си написал името,поне се научи да четеш и тогава пиши.И извинявай,чак сега разбрах какво означава ТР......означавало съкратено турчин...А за тези 56% можеш само да си мечтаеш, виж социологическите резултати.Вие ДПС вече сте история.И си намери някой друг форум за турските ти писания...незабравяй че ние *** си имаме една дата 3 Март.Ако незнаеш какво е станало тогава с твоята велика турска империя, разрови се из нета може пък нещо ново да научиш...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не стоя и не гледам сеир!!!Управлявам ви!!!Не забравяш че ДПС ви управлява,нали!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Османее и по турци от теб сме виждали ,тъй че си натискай парцалите и недей много да надигаш простата си глава.. Тази е последната година на ДПС във власта и това е края и на турските новини и на Турските обръчи.. Ще има и конфискация на имоти от турски граждани, ще има много неща да се случат.. 90% от турските бизнесмени в България не могат да докажат парите си .. Стой само и гледай сейр.. и после пак изцепи нещо за 500 години робство и ще има нова екскурзия към Истамбул ама тоя път ще е с шутове...
11
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Хей , напиши си името поне.ТB за мен означава *** Bilgarin,това си ти.А както са тръгнали нещата с изцепките на твоят Доган догодина може и 56% she imate на изборите,пресъхна изборният торизъм:))))i 50% ot tvoya kriv sigurno si e Osmansko,hehe ti she ima da se kahirish....
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей,измислен турчин,не бъзикай форума!И царя,и доган,и бкп и герб са това което са.Лошото е,че сдс не е СДС!
9
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 15 години
Нима 500 години ви беше лошо задно?!!Този път да се надяваме че ще е по кратко-поради естественото отмиране на етноса ви...
8
0
 
0
 
! Отговори
krokodila gena преди 15 години
Как ще има данни, мерзавеца така хубаво си е оплел кошницата,че и с лупа да търсите няма да намерите. Убеждавам се,че този човек наистина е много умен. Щем не щем трябва да се поклоним на таланта му. Да се молим бог да пази България, защото остане ли на нас сме я загубили. Нашите братя турци постепенно ще ни изместят от прекрасната ни родина. Ще бъдем роби във собствената си страна. Това е целта на ДПС, не се ли усещаш глупави ми народе?
7
0
 
0
 
! Отговори
Сергей преди 15 години
Абе не им се връзвайте на провокациите на *** атакисти,бе!!!Че може ли БГ турчин така да обижда сънародниците си?!? А за "замъка" в Дръндар се оказа че е детска градина!!!Вижте сайта на град Суворово и ще ви стане ясно че тва са долни инсинуации на Костовото Джудже-Танасов!!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Антидепесар преди 15 години
Някой да е очаквал,че ще направят нещо на Доган?...
5
0
 
0
 
! Отговори
Arif преди 15 години
O6te malko tarpenie gquri i pak 6te wi uprawlqwame!
4
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 15 години
Хей , напиши си името поне.ТР за мен означава *** роб,това си ти.А както са тръгнали нещата с изцепките на твоят Доган догодина може и 5% да нямате на изборите,пресъхна изборният торизъм:))))