Ровят в Догановите чаршафи

"Антикорупция" погна лидера на ДПС, искат справки за бизнеса, доходите и имотите му
20 юни 2008 07:58,
70
Ровят в Догановите чаршафи
Снимка: БГНЕС

Парламентарната комисия за борба с корупцията е получила данни за собствеността на три имота, за които се твърди, че се управляват и притежават от лидера на ДПС Ахмед Доган.

Шефът на комисията Бойко Великов съобщи, че  са получени справките за собствениците на имота в Бояна и на два хотела в Рибарица и Росенец, Бургаско.

"Ще поискаме от Сметната палата да предостави декларации за имущественото състояние на въпросните собственици, за да може да се прецени доколко те съответстват на доходите им", допълни Великов.

Комисията ще реши за петте имота след като получи всички данни за собствеността им от общините и от Сметната палата.

По повод сигнала на ДСБ за проверка на законността на бизнеса на Ахмед Доган, комисията е решила да поиска информация от Сметната палата за декларираните от лидера на ДПС доходи и имущество, включително и притежаването на акции и дялове в търговски дружества.

След като тези данни бъдат получени депутатите ще решат дали да искат информация от Националната агенция за приходите за декларираните от Доган доходи, подлежащи като облагане на физическо лице или търговец от Агенцията по вписванията и търговския регистър за участието му в ръководството на фирми, както и от ДАНС за наличие на пране на пари.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 15 години
ами самолета му.той пък на кого се води по именно.ами останалите имоти знайни и незнайни.например в батак.направете допитване до хората в общините не само в общините .защото не се знае кой общинар с какви парии от кого идват те живее.сигурна съм че нито доган нито общинарите ще ги обявят в данъчните си декларации.ами малолетните момичета които с се с...а публично пред очите на жена си и пред цяла б...я.наглостта му е ненаказуема и моралните вреди за българия са огромни.отговорен за корупцията престъпността и разврата това направи доган равно на държавна политика.
8
0
 
0
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 15 години
e и най много да му конфискуват имотите които са в повече от доходите.доходите му не са малки.за толкова години сигурно му ги водят чисти защото е папкал безплатно на всички българсики турси трапези.дори и на всеки от нас е измъквал залъкът от устата.политик.тази дума благодарение на него симеон и такива като тях доби най обидно съдържание.политик днес се разбира добре облечен крадец който заема длъжност от която с измама се забогатява.арогантността алчността и безскруполността са само качества но негативни.затова под добър политик се разбира изключително алчен и безскруполен измамник и крадец.
7
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
kakav e biznesa na Medi Doganov? veche 20 g. nie ne znaem tozi politik ot kakvo se prepitava i dali izobshto raboti neshto...
6
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
Това е идеално измиване на ръцете. Естествено, няма да намерят никакви нередности, и ще се каже "ето, чист е като капка роса"...
5
0
 
0
 
! Отговори
едикойси преди 15 години
Той е истински "полетик" - да, хаха, той е човека, който корумпира държавата и направи корупцията държавна практика до такава степен, че пари се вземат от чистачката в болницата до министрите в правитеството. "Полетик" ашколсун....
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nishto nqma da stane toj e poletik N:1
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da my razrovqt v manafskiq zadnik
2
0
 
0
 
! Отговори
Катил Георги преди 15 години
Не ме бъркайте с привърженик на татарския ***,обаче в случая става въпрос за "Много шум за нищо"-ше му пръднат на дедовия на Доан!А който верва в противното е пълен ***!
1
0
 
0
 
! Отговори
Hard Rock преди 15 години
Време е терорист N 1 в България - Меди Доганов да бъде справедливо наказан за всички золуми, които е направил на държавата ни и да бъде вкаран задълго в затвора.