Гришата бил на прицел, не Бончев

Експерт: От Бончев не са търсени пари, а информация за дейността на ловешкия бизнесмен Гриша Ганчев
1 авг 2008 10:03,
43
Гришата бил на прицел, не Бончев
Някога бяха добри приятели. Снимка: БГНЕС

отвличането на Ангел Бончев не става въпрос на пари, а за влияние", смята Димитър Куцаров, бивш служител на СДВР и настоящ експерт.

"Който има информация, е най-богатият", уточни той като посочи, че отвличането на Бончев е с цел придобиване на икономическа информация.

"Влизането на жена му и полицията в играта и дарението, показват, че по някакви причини първоначалният замисъл на похитителите се е променил", обяви Куцаров пред Нова телевизия

Според него Бончев едва ли ще си спомни разговорите, които е водил с похитителите си заради даваните му медикаменти.

Куцаров обяви, че прицелът е бил насочен към Гриша Ганчев.

Експертът смята, че в цялата история около отвличането се вижда "военен почерк на реализация", т.е. сериозен професионализъм, най-вече руска схема на действие.

"Това е цяла група, добре подбрана", отбеляза той.

На въпрос за евентуална сръбска връзка в похищението, Куцаров посочи, че "сърбите са навсякъде".

"Всичко случващото се в България има връзка със Сърбия, Гърция и Турция", завърши Димитър Куцаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
йордан преди 15 години
Не можете да ме трогнете. Болиме за вас олигарси. Ако беше за нормален човек да/обикновен чиляк/Олигарси скроиха шапка на свой колеги. Тази дърта пърдялница Нешка се изтъпанила да ги защитава. Е трябват и пари за фондация "Успешни избори"Оставете ги тези за хуманната организация. Поздравявам тези които организираха покушенито ,че изиграха роля на тимуровска команда.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ei, .x ei sq edna mulatka....stra6no p.utence
20
0
 
0
 
! Отговори
AGENT преди 15 години
Grisa Gancev izleze nai golemia predatel na kolega i priatel toi 6te bade nakazan niakoi den sigurno za tazi si kurvenska postapka.
19
0
 
0
 
! Отговори
Сиготури Накенака преди 15 години
Уникална снимка!!!! Много добър кадър!!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
аМЪДЕус преди 15 години
ВСЕКИМУ КОГА МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО...
17
0
 
0
 
! Отговори
yuyt преди 15 години
ytuytuyt
16
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
като е толкова компетентен защо не иде в полицията и да бъде от полза за разкриване на извършителите, или ще ми се прави на бивш специалист. през всичките години бил неизвестен, сега ще си прави пиар. я да си получава пенсийката и да си кротува, щото ми писна от такива като него. а колкото до това какво са искали от тия бончеви - само те си знаят. както видяхме заради гузната им съвест и желанието им да се докарат на Господ дават пари на лево и десно. нема лошо. не са се запотили за тях. и онази физкултурничката, както я нарича юлиян вучков, да си седи в нафталина че вече не е актуална, не може две думи на кръст да каже, камо ли да дава мнение за парите. не е лошо и г.ганчен да даде такива пари за благотворителност и да може да се помогне на болните хора нямащи пари да плащат за такова лечение
15
0
 
0
 
! Отговори
STIX преди 15 години
Куцаров-експерт!!!! Направо *** разбиха тези некадърници :)))) Ами то...виж им "експертите" и ти е ясно! "Боже,пази България"!!
14
0
 
0
 
! Отговори
пишманбордук преди 15 години
мисля че няма смисъл да се коментира повече ,защото така и така няма да се разбере кой го е направил ама ...както виноги в тази скапана,миризлива,корумпирана уш държава !!!
13
0
 
0
 
! Отговори
kai преди 15 години
Абе големи есперти са ченгетата,може да са руснаци,може да са сърби,гърци ,или турци..че то кой друг може да е ..Май са си наши момчета и задачата на тези "експерти " май е не да насочат към някой ,ами да отвлекат вниманието от някой ...пък видяхме какви експерти са ,станахме за смях отново..
12
0
 
0
 
! Отговори
hahaha преди 15 години
Много специалисти по-отвличанията станаха, а същите тези не са разкрили и едно.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и това се показва по медиите цял свят да знае че тоя е снесъл информация много си умен N010
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе номер 6...много си компетентен.Дължал бил пари....ако е дължал вече да е в гроба.Много вярно си го е казал тоя от статията....това са интереси и информация които Бончев е снесъл...дори и да не е искал.
9
0
 
0
 
! Отговори
aninka преди 15 години
snimkata e umopomra4itelna,razsmiaxte me
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гришата бил на прицел?!-а на кого рязаха пръстите.
7
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
От 7 до 9.30 - гледане на сутрешния блок на Нова телевизияОт 9.30 до 9.55 - написване на видяното10.03 - публикуване като новина на Днес.бгАми от понеделник, като излязат в отпуск?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кой е *** бе първо се научи да пишеш на кирилица,и второ вече и на децата е ясно човека е дължал пари, върнал ги е и двамата съпрузи са свободни ( а както се знае мъртвите длъжници не са добри длъжници), платил си е дълговете човека и сега си е жив и здрав
5
0
 
0
 
! Отговори
:/ преди 15 години
Снимката кърти... По-добра трудно можехте да намерите
4
0
 
0
 
! Отговори
Dimo преди 15 години
За всичкото това време се наслушахме на всякакви специалисти, на 1000 версии, коя от коя по изсмукана от пръстите...Същите тези специалисти да бяха действали преди това, а не после да се чудят по коя телевизия да ги дадат или кой жаден за сензации вестник ще ги "цитира"
3
0
 
0
 
! Отговори
off преди 15 години
Tapunger kato ne iska6 nedei 4eti be kvo mranka6. Are begai legai selqk prost. Az pak iskam da me zanimvat