"Атака" срещу ромите в Бургас

Националистите искат да изселват мургавите ни събратя, те пък подават оплакване за дискриминация
190
"Атака" срещу ромите в Бургас
Миналогодишните размирици в Красна поляна продължиха няколко дни. Снимка: БГНЕС

Около 30 коли с привърженици на “Атака” са окупирали бургаските квартали “Меден рудник”, “Победа”, и “Горно езерово” преди седмица.

"Националистите искаха да изселват циганите от Бургас", оплака се председателят на Областния ромски съюз в града Митко Доков.

Причините за атаката били, че ромите нарушавали обществения ред, тормозели българските семейства и крадяли от техните имоти.

В тази връзка, мургавите жители на трите квартала са изпратили жалба до Центъра за правата на ромите в Будапеща за това, че в Бургас циганското население е дискриминирано.

Напражението между националисти и роми отново се покачва, коментираха запознати със случия.

Dnes.bg припомня, че миналото лято се разрази огромен скандал между скинари и роми в столичния квартал Красна поляна.

Последваха 2 дни на циганска вендета, като въоръжени с всякакви подръчни средства местни жители се опитваха да отмъщават на българите в квартала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
0
 
! Отговори
KUKU преди 15 години
skapana vi e darzavata-*** nesa vinovni
150
1
 
0
 
! Отговори
badzo преди 15 години
*** okradoha bulgaria a balgarite sweta
149
1
 
0
 
! Отговори
..... преди 15 години
zaradi *** bulgaria e na tova deredze samo boi eban i srp. muzika
148
1
 
0
 
! Отговори
balin преди 15 години
da zivejat vsichki zigani na sweta
147
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...защото явно и в електронните медии вече няма !!! За справка :1. Дискриминирани са не ***, а Българите - защото те плащат ток, вода, данъци, а полицията, която живее от техните пари, защитава мръсните ***, които безнаказано мародерстват всички останали етноси.2. Заведението, нападнато и отустошено от въшливите *** *** е на 200 метра от блокът ми - посещават го не скинари, а основно майки с малки деца, защото в градинката има пясъчник и катерушки.3. Местни жители в районът са Българите, които живеят в жилища, купени с труд и пот, а не самонастанилите се в изоставените общежития маймуни. Местни жители са и *** от Факултето - махалата, която е над Виетнамските общежития, но те (или поне огромната част от тях) НЕ участваха в *** изстъпления преди година.129. - "Брате" турчине - знаем ви - тия дето от сутрин до вечер превивате гръб на нивата или леете пот по строежите. Никой нормален човек не е против вас, бъди спокоен.128. - колко много трябва да станете, ***? - Защото ние сме толерантни и търпеливи... но разгневим ли се и скочим, всеки Българин ще смаже 5 *** - защото вие, животно мръсно, сте "смели" само когато сте нас тадо от 20 души поне - всеки знае, че хване ли сам ***, той се насира след два шамара !!!121. С удоволствие бих се съгласил на *** автономия - помисли - ще останат на една територия стадо мръсни животни, които не могат едни картофи да отгледат, които живеят в собствените си л.***, а няма да имат нито един лекар дори... колко време ще мине, преди да изпукат от глад и епидемии? Това ще бъде най-лесният начин да се оттървем от изродената ***.130 - добре сте започнали !!! Най-лесният начин за разправа с тия гнъсни вари е ОБСАДАТА !!! Просто осмели ли се *** да изпъпли от гетото да бъде смазван от бой !!! Не като едно време - някой шут и шамар - а така че едва да остане жив !!!!
146
1
 
0
 
! Отговори
..... преди 15 години
iztepete se de--a vasta mama diva
145
1
 
0
 
! Отговори
националист преди 15 години
Болен не само е наадекватен, но и подлъга маса българи, които се подведоха по лъжите и простотиите му, влючително и аз, за съжаление. Такава грешка няма да направя вече с тоя психясал продажник.
144
1
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
една част от *** са като глутница кучета и само бой може да ги научи на ред.А до Волен нямам доверие погледни му само погледа той е на не адекватен човек.А
143
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Vij kvo neka toq koito ne si pla6ta toka ili razdava babaitluci MVR da mu vidi smetkata!!!Trqbva srednoto obrazovanie da e zaduljitelno za vsi4ki i kato izleze v realniq jivot da moje da si nameri rabota!
142
1
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Наистина попитах дали това същество на снимката се числи към човешкия род. Със сигурност обаче има 1000 пъти по-големи права от българите.
141
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който се чуства поне малко българин, нека се замисли над факта че когато 4-5 *** и турчина систмено малтретираха едно българско момче в икономическата гимназия в Търговище...никой не счете това за дискриманация...а когато *** биват "малтретирани" (ако това въобще е възможно) всички започват да говорят за дискриминация....е питам аз В БЪЛГАРИЯ ли ЖИВЕЕМ или в ***??!?!?!
140
1
 
0
 
! Отговори
7878 преди 15 години
нещо вече му нямам доверие На Волен Сидеров не и след тъпите изцепки с пикльото евродепутат който бил с комоцио от полицейска кубинка в главата -бе то бива да се послъгва ама с мярка и не така нахално щото не вярвам интелигентен човек да се е вързал на такива кьорфишеци .Иначе *** когато създават проблеми към тях да се прилага закона ,а не да се защитават от някаква криворазбрана и побългарена етническа толерантност
139
1
 
0
 
! Отговори
щ преди 15 години
136, ако бях на негово място нямаше да ми е толкова зле. Щях да живея в къща или апартамент без да плащам данъци. Да си ползвам ток и вода безплатно. Ако случайно дойде някой да иска да му плащам за ток/вода ще събера още няколко *** бабаити и ще го заплашваме докато не се откаже да ни проверява.Ако някой българин ме гледа лошо(аз разбира се понеже съм първосигнална *** приемам много вид погледи за "лошо" гледане) отново ще събера стадото и ще отида да го нападна.Ако случайно стар професор празнува шумно през нощта, но искам само моя етнос да командва и да се налага на тази територия, отново ще събера една банда ***-бабаити и ще го пребия.. пък ако умре - голяма работа, те така или иначе българите няма да се усмелят да хванат някой от моите сънародници.Те така бих се чувствал ако на мястото на този *** - първосигнално стадно животно. Извинявам се, ако има роми, които живеят нормално и са възпитани личности, но е факт, че поне половината членове на *** етнос са невъзпитани, първични и напоследък все по-нагли.
138
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
4ove4estvoto trugva ot edin ba6ta i edna mayka ako neznae6 da ti go pripomnq:)
137
1
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Не съм на негово място. Просто потитах това човек ли е.
136
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a ti ako be6e na negovo mqsto kak shte6e da se 4uvstva6 vpro4em ako be6e se rodil rom?
135
1
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Това същество на снимката човек ли е?
134
1
 
0
 
! Отговори
националист преди 15 години
Разлика между ДПС и Атака няма. И ако има балъци да вярват на един психопат, че уж бил "националист", то жалко за България и за националната идея.
133
1
 
0
 
! Отговори
tashak преди 15 години
Neznam koy kogo 6te bie no romite s izminat den stavat pove4e i trudno 6te se izlezeze na glava s tiah.Ima mnogo vidove romi NE vsi4ki pravqt problemi ot tiah!!!Prosto neznam kak durjavata misli da vazpita romite za6toto navremeto oturvaha pitomnoto sega gonqt divoto i daje ne se opitvat.Do golqma stepen Bulgaria e vinovna ako pomislite realno;)
132
1
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
ей Налъме кюрдската тояга ще я ядеш ти!ще разбереш що налъм без кауш си *** вие си го знаете!