Кардам в тежко състояние, цялото семейство е при него

Принцът и съпругата му Мириам катастрофираха с колата си край Мадрид
17 авг 2008 17:05,
229
Кардам в тежко състояние, цялото семейство е при него
Принц Константин, майката на Кардам-Маргарита Гомес Асебо, принц Кирил и принц Кубрат пред болницата. Снимка: БГНЕС

Състоянието на най-големият син на Симеон Сакскобургготски княз Кардам продължава да е тежко, но дишането и жизнените му показатели са добри, съобщават от болницата в Мадрид, цитирани от говорителя на бившия български премиер Галя Дичева.

Тя добави, че в болницата е и баща му Симеон Сакскобургготски, както и цялото им семейство.

Дичева допълни, че получава от цялата страна писма и обаждания, изразяващи съпричастност към нещастието, сполетяло семейството на Сакскобургготски.

Молебени за здраве на княз Кардам ще бъдат отслужени в над 80 населени места у нас.

Църковни служби за здравето на Кардам и съпругата му Мириам вече са извършени в Троянския манастир и в храмове в Пловдив, Габрово, Севлиево, Тутракан, Кърджали и в село Кардам.

Във Врана се обаждат и лекари, които препоръчват консултациите с техни колеги, хирурзи от САЩ, Германия и Франция.

Dnes.bg припомня, че българският принц Кардам изпадна в кома, след като получи тежки травми в областта на главата по време на автомобилна катастрофа в Мадрид.

Хесус Медина, който оглавява медицинския екип в мадридската болница "Досе де Октубре", заяви, че прогноза за състоянието на българския принц все още не може да бъде давана, докато той не бъде изваден от комата в следващите три до пет дни.

Освен на главата, Кардам има и тежки травми по ръцете, като дори съществува опасност от ампутация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
202. - 14:53 - ПринцоветеОт: ДжиджиПринц Кирил е много секси......ДЖИДЖИ- ТИ ПРОСТО СИ ЕДНА КУХА ЛЕЙКА
207
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и много моля да не триете мненията.......всеки има право на мнение..каквото и да е то...
206
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КримиНАЧАЛО КримиЧетирима загинаха в катастрофите през денонощието17.08.2008 09:43Снимка: БГНЕС 27 тежки катастрофи са станали на територията на страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР. Загинали са четирима души, 28 са ранени.В столицата са регистрирани 75 леки и три тежки пътни инцидента. Четирима са ранени.---------------ТУК ДОРИ НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ.ГОРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ- ДНЕС БГ-ЗАЩОТО НЕ ИМ ИЗЛИЗА ЛИНКА
205
0
 
0
 
! Отговори
narcis преди 15 години
Ръкопляскам на " дръжте се естествено" ...
204
0
 
0
 
! Отговори
микеле преди 15 години
Княз? Принц? Цар? И журналистиката ни е чалгарска! България има само една княгиня - Райна Попгеоргиева от Панагюрище. На Кардам желая възстановяване, на Симеон - затвор, а на журналистите - етика.
203
0
 
0
 
! Отговори
№160 преди 15 години
До 166 - Аз не се срамувам, че съм българка, срамувам се от простовати и елементарни хора. Те си личат по начина на мислене.До 184 - Това е най-*** изказване, което срещнах днес.До 190 - Никой не те кара да ти пука, но можеш да бъдеш, човек а не животно.До 191 - Просто се разкарай от форума като ти е писнало!До Яшар - Искрено се надявам да не си българин!!!
202
0
 
0
 
! Отговори
Джиджи преди 15 години
Принц Кирил е много секси........
201
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако тоя не устиска има още много.
200
0
 
0
 
! Отговори
o.STEFAN преди 15 години
АМА ПРЕДСТАВА СИ НЕМА СИМЕОН КОЛКО Е ПРОКЪЛНАТ И АНАТЕМОСАН ..ДО 9-ТО КОЛЯНО . НЕЩАСТИЯ и МНОГО КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ ОКОЛО НЕГО и РОДА МУ. ЩЕ ЗАПОМНИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ,ЧЕ НА ЦЪРКВИ , МАНАСТИРИ и СВЕЩЕНИЦИ НЕ СЕ ПОСЯГА...И КАТО ОТИДЕ ЗА ПРИЧАСТИЕ ДА ПИЕ СВОЕТО ОСЪЖДАНЕ , ОСЪЖДАНЕ ЗАРАДИ КЪРВАВИТЕ СИ РЪЦЕ и ДЕЛА...ЗАРАДИ КРЪВТА НА о.СТЕФАН от БАНСКО , кръвта на о.Николай Загорчин от РАЗЛОГ и ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ СВЕЩЕНИЦИ и МОНАСИ от " цар " СИМЕОН II
199
0
 
0
 
! Отговори
сашо преди 15 години
Всеки има право да харесва или не - царската фамилия, но да кълне и пожелава смърт на членовете на хора , които нямат нищо общо с положението в България е сбъркано.Чел съм много за царската фамилия. Знам , че саниториума за болни деца от беледробни заболявания е построен с пари на царица Йоана. Знам , чу българският лев е имал златно покритие по времето на цар Борис- бащата на Симеон.Знам , че същият този Борис не е пратил войски срещу Русия , затова е починал много тайствено.Знам , че София е била едно гнусно село преди идването на Фердинанд и той я прави столица.Построява дворец ,пуска трамвай ,открива зоологическата градина , в която има место за много полу-човеци.Какво друго искаш да ти кажа?Мене политиката не ме интересува, интересуват ме фактите. Кажи ми като толкова много четеш, кой големец след 1989 г е построил санаториум за деца. Виж пътищата ни. Ако не беше тодор Живков и пътища нямаше да имаме. Нищо не е направено за 20 г а разни топузи и селяни , които дори са нямали нивици за да се прехранват станаха милиардери.нека за тях да си говорим.Ако имаш комплекси , че не си от елитно семейство си е твой проблем, но ако някой се е родил в такова семейство и ти да му пожелаваш най- лошото само за това е много долно. Има родени благородници , но ими и такива които са благородни по дух. Ти не си от тях.Аз се убедих ,че по форумите се мотат само неудачниците и мързеливите. Много рядко може да се чете нещо разумно.В Европа няма такива простотии по форумите. АКО ИСКАШ ДА КАЖЕШ , КАЗВАЙ ГО ПО ПРИЛИЧЕН НАЧИН И ПРОДЪЛЖАВАШ НАТАТЪК. в БЪЛГАРСКИТЕ ФОРУМИ МОЖЕШ ДА ПРОЧЕШЕШ ТАКИВА НЕЩА , КОИТО СЕ ГОВОРЯТ И ПИШАТ САМО ПО ВЕРТЕПИТЕ НА ЗАПАДИЛИ В ПОРНОКОНОЛИТЕ. не сте ми интересни. Излизам и няма повече да си губя времето. Чао противници на Симеон.
198
0
 
0
 
! Отговори
sadf преди 15 години
Не знам дали Яшар е излязъл от ТВУ,но си е прав човека.На мен ми писна от тази царска фамилия и тази катастрофа.По пътищата на България загуват също хора,но никой не им отделя толкова внимание,а тоя се блъска челно в дърво и айде всички медии го отразяват.Да се блъсне в дърво-значе е еваси шофьора,а и тая кола сигурно има 20 airback-a и тоя пак зле=>че е карал бързо=>да мре!Може би дървото е виновно,че не е направило път на синята кръв или не си пуснало аварийките,за да го види Кардамчо.Не знам кво толкова скърбите по това измислено царско семейство.
197
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
и да е жив и здрав човекът. Какво е правил или не е правил баща му е друг въпрос. Той е религиозен, може да се запита защо Господ му праща това изпитание.
196
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
SASKA,TINE SI ROMAN MAI! TAKIVA KATO TEBE IZOBSTO SA BEZGLASNI !!! PO STILA TI LI4I.NE KVALI FI CIRAI DRUGITE. TE ZNAIAT ZASTO PISAT PROTIV KOBURGITE.A TI SASO, VZEMI PORAZPITAI ZA ISTORIATA NA MANARHIATA SLED OSVOBOJDENIETO.A KARDAM, TOI DRUG PAT NIAMA DA PRAVI TAKA......
195
0
 
0
 
! Отговори
сашо преди 15 години
Яшаре , не е необходимо да ти се прави снимка на мозъка. Вижда се , че нямаш мозъчни гънки. А дали имаш мозък е въпрос. Случайно да си излязал от ТВУ или друго подобно заведение?
194
0
 
0
 
! Отговори
Яшар преди 15 години
Абе тоя Кардам още ле не умрял съвсем,за да си поръчам духовата музика.Баща му ни майката,за това ще игрем хоро в деня на смъртта му!ДА МУ ТЕЖИ ЗЕМЯТА!Бандитска фамилия!
193
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Такива неща е грозно човек дори да си ги помисля.Да не говорим за нещастието на един човек с такъв патос, че е адски глупаво. Но вижте има една стара ,много стара българска поговорка :"Лакомията влачи натемията". Това горе долу означава следното: Когато човек залакомее за пари,имот,власт природата възстановява нарушеното равновесие като му изпраща нещо лошо, нещо много лошо. Или както е казал пак народния мъдрец" Много добре не е на добре". Това е едно тетралектично и необяснимо явление. Но за съжаление е факт.
192
0
 
0
 
! Отговори
атака преди 15 години
Абе нека се оправи човека. Това нещастие няма нищо общо с крадливата ръчичка на царчето.Преди всичко ние сме човеци и християни. Не намесвайте политиката. Тя няма място тук.
191
0
 
0
 
! Отговори
Станка Пенчева , ват преди 15 години
ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА НЯКОЙ СИ КАРДАМ!ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГОПИСНА МИ!ПИСНА МИ!ПИСНА НИ!ПИСНА НИ!ПИСНА НИ !ДА УМИРА ПО-СКОРО,ЧЕ ДА НЕ НИ ТРАВМИРАТЕ С НЕГОВИТЕ ПРОБЛЕМИ!
190
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Незнам защо българската преса се занимава с това семейство. Единственото, което направи Симеончо бе да помогне за затъркването на България. На кой му пука този дали ще оживее или не. Да не би на някой в БГ да му зависи живота от това? Не! Та тоя и български незнаме!
189
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ееееееееесаше, ти ли си пък най- умния на света...я по-кротко с нарцисите!!!))