Кардам в тежко състояние, цялото семейство е при него

Принцът и съпругата му Мириам катастрофираха с колата си край Мадрид
17 авг 2008 17:05,
229
Кардам в тежко състояние, цялото семейство е при него
Принц Константин, майката на Кардам-Маргарита Гомес Асебо, принц Кирил и принц Кубрат пред болницата. Снимка: БГНЕС

Състоянието на най-големият син на Симеон Сакскобургготски княз Кардам продължава да е тежко, но дишането и жизнените му показатели са добри, съобщават от болницата в Мадрид, цитирани от говорителя на бившия български премиер Галя Дичева.

Тя добави, че в болницата е и баща му Симеон Сакскобургготски, както и цялото им семейство.

Дичева допълни, че получава от цялата страна писма и обаждания, изразяващи съпричастност към нещастието, сполетяло семейството на Сакскобургготски.

Молебени за здраве на княз Кардам ще бъдат отслужени в над 80 населени места у нас.

Църковни служби за здравето на Кардам и съпругата му Мириам вече са извършени в Троянския манастир и в храмове в Пловдив, Габрово, Севлиево, Тутракан, Кърджали и в село Кардам.

Във Врана се обаждат и лекари, които препоръчват консултациите с техни колеги, хирурзи от САЩ, Германия и Франция.

Dnes.bg припомня, че българският принц Кардам изпадна в кома, след като получи тежки травми в областта на главата по време на автомобилна катастрофа в Мадрид.

Хесус Медина, който оглавява медицинския екип в мадридската болница "Досе де Октубре", заяви, че прогноза за състоянието на българския принц все още не може да бъде давана, докато той не бъде изваден от комата в следващите три до пет дни.

Освен на главата, Кардам има и тежки травми по ръцете, като дори съществува опасност от ампутация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
да бе комунистите сте най чистите и душевно дори! аа очичките ви едни такива добри.....!тези плочи още дълго няма да ги въртите,да си го знаеш:)
147
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Калинчо изпий си хапчетата, успокой се и си легни да спиш.
146
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
.
145
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
ти комплекси ли избиваш..мм браво бе храбрецо:)комплексарче за вас е казано а и е доказано,че сте като въшките напомняте на човека ,че трябва да се изкъпе!а двата ми коментара за денят едва ли е напомняне!жалък си бе бацилче!
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето го отново и Калинчо - форумната въшка-демократ се пени отново от ярост и омраза към комунистите които му се привиждат :-)
143
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
комунисти няма я ваща мама СССР!
142
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
Комунисти няма я ваща СССР!подли създания ще отговаряте за лъжите и клеветите си!ще отговаряте за делата си ако не вие то идиотското ви поколение!
141
0
 
0
 
! Отговори
петко преди 15 години
И Аз се срамувам,че съм Българин,срамувам се от злобата,ненавистта и сляпата вяра както и зависта и разделението на народа ни!!!!Истински срам и проклютие е да живееш сред хора чийто ценостна система не надхвърля чалгата,диващината и безхаберието.Разбира се не всички Българи са такива,но се страхувам,че това е преобладаващата част от нацията!Не разбирам как може да ревете "този крал-онзи крал",а не погледнете окаяната си държава и това,че съд няма,корупцията ви ограбва и това че ч допускате и възсприемате кто" нещо нормално"защо не се вгледате колко сте разделени и слаби,лаете безспочшено и се радвате на трагедията която сполетя човека!Срамота!!!!!! И искате да сме просперираща и модерна нацияПитам как????Дори на избори не ходите не е ли това престапление да си нехаен,а след тоша да недоволстваш и роптаеш след като сам си създал условия за всичко това което се случва на Българя!Защо нищо не мойе да задържи младите(потенцяла) в родината им?Защо престапници са по високите етажи????Защото вие всички го задавате с участието си или безучастието си!!!Защо вечно чака клетия български народ "Някой да го оправи" а не се захваща за работа и да търси истина и справедливост в даржавата си и да изисква от дърйавниците си и дела,а не само думи!!!!събуди се сляп народе и се обърни кам ДОБРОТО кам ПРАВДА,СЪД И Се захванете наи накрач да се освободите от злобата си и задружно да живеете с по малко предръсъдаци,завист и гордост и се стремете кам възход тогава,а не преди това когато морала и ценностната ти система е фалшива НАРОДЕ!!!!!!!
140
0
 
0
 
! Отговори
Диляна преди 15 години
Стига с тази злоба. Поне в такъв момент бъдете малко по човечни. На всеки може да се случи. Молете се в следващия пътен инцидент да не сте вие или ваши близки. Никой не е застрахован. Д
139
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Двамата са пътували в посока Мадрид, когато по неизвестни причини ягуарът им се е отклонил от пътя и се е блъснал в дърво. Автомобилът им се е преобърнал няколко пъти и е спрял в близост до жилищен блок."- как така се е блъснал в дърво и то в населено място? Защо никаде не се споменава дали му е взета проба за алкохол и какви са резултатите от нея?
138
0
 
0
 
! Отговори
Beden balgarin преди 15 години
Neka da ne badem jestoki balkanzi,ne triabva da jelaem bachtata da zagubi sina si.Simeon nikogo ne e obijdal taka kato vas,nikoga ne e kazval,she iska smartta na dezata vi.Tova e goliam griah.A za drugite mu deiania ima sad naroden,koito moje da go sadi.
137
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Учудват ме такива хора,които се радват на такива новини!Това е катастрофа и никой,ама никой не е застрахован,независимо какъв е,колко е богат,каква националност е....Ако това се случи на ваш близък или роднина,няма да се изказвате толкова злонамерено,та дори да е най-големия бандит.Оставете хората поне в такъв момент,и се молете да не ви сполети същото и дори по-голямо нещастие!Пожелавам им да се оправят от все сърце!
136
0
 
0
 
! Отговори
дедо Поп преди 15 години
И В ЗАТВОРА ТИ ГО ОТВЕДИ!!!!
135
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
za molebinite i az sam zaglasna da ne bi ako postrada nqkoi obiknoven 4ovek da ima molebeni iz carkbite v cqla Balgariq.ina4e nqmm ni6to naprotiv da ozdraveeza6toto vse pak e 4ovek i ba6ta na dve deca
134
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вдигна се от гроба хан Крума майно льо...вдигна се и речее:тая ръка що краде да се отсечеи чудото стана...
133
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
евалла 122!!!ИМАШ ПЪЛНАТА МИ ПОДКРЕПА
132
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тези от снимката ги поздравявам с песента на Горан Брегович "Калашников".
131
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Интересно дали са му направили проба за алкохол на царското синче? Защото е малко необяснимо как се е натресал в дърво без никаква причина - едва ли скъпия и модерен Ягуар купен с пари заграбени от нас се е повредил.... Но дори и да е бил пиян, това със сигурност ще бъде скрито от нашите услужливи медий....
130
0
 
0
 
! Отговори
яя преди 15 години
Зьщо ли някой плачат, на чужди гробове? Ееех "скопен кон", Ние знаем, ама младите се веят на млада кобила. Тук не са само младежи, има и помнещи, " другарю Народен артист" и най голям"царист", заради преклонната ти възраст аз ти прощавам.Срамувам се от такива "българи"!
129
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
НВ прави всичко възможно тази страна да се отърве веднъж за винаги от човеконенавистната напаст наречена комунизъм!колко време трябва да мине,че този скапан народ да се осъзнае!Тъпчем на едно място!тотален пълен геноцид над народа!ето с това се харектеризира тази страна!шепа комунисти *** и слугите ви пробутват болести и прокази!