Горсов: Не заслужавам Мануела

Бащата на пострадалото момиче призна, че има проблем с хазарта
146
Горсов: Не заслужавам Мануела
Снимка: БГНЕС

“Изпитвам чувство за вина, гняв, че не заслужавам това дете, което имам“, обяви бащата на Мануела Горсова -  Красимир пред Нова телевизия.

"Не ми се иска да вярвам, че това е поръчка срещу мен. Но за мен това не е важно, защото аз съм виновен за всичко, което направих", каза още Горсов по повод разкритията в медиите, че  харчи парите, предназначени за лечението на дъщеря му, за хазарт.

Красимир Горсов се извини на родителите си, на близките и на бизнесмена Петър Христов, който помагаше за лечението на Мануела. Той каза, че е малко вероятно утре да пътува за рождения ден на дъщеря си.

Бащата на Мануел за първи път призна открито, че има проблеми с хазарта.

Dnes.bg припомня, че bTV показа скандален репортаж, в който се вижда как Красимир Горсов - бащата на ранената в катастрофа Мануела Горсова, харчи събраните от граждани пари за дъщеря си на ротативки.

Кадрите с бащата на Мануела са заснети със скрита камера на два пъти – през май и юни тази година.
Горсов тогава заяви, че не е харчил пари от сметките на дъщеря си, но допълни: „няма да се закълна, тъй като вярвам в тези неща“.

На 5 август 2007 година единадесетокласничката от езиковата гимназия във Велико Търново пострада тежко, след като фигуристът Максим Стависки предизвика катастрофа.

Сблъсъкът отне живота на 24-годишния Петър Петров от Сливен, а Мануела изпадна в кома.

Наскоро майка й Диана разказа, че възстановяването на Мануела върви по план и тя дори работи на компютър.

"Според лекарите има потенциал. Всички са оптимисти, но не може да се каже. Това е нервна система", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
119, amon ra, трябваше да се родиш в Сомалия или в Демократична Република Конго. Писнало ми е от *** като теб, които оплюват всичко що е българско.Номер 104- аз например никога не съм карал след употреба на алкохол, а при това редовно си пия алкохол а два три пъти в годината се докарвам до козирката, но никога не сядам зад волана пил. Сигурен съм, че не съм единствения който никога не е шофирал пиян. Престанете с тези генерални *** изводи, които правите. Нямало някой, който да не бил карал пиян??? Явно си мислиш, че всички българи са като теб.
124
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако трябва да сме точни най - виновни са катаджиите, които са спрели Стависки малко преди катастрофата, видели са, че е пил, потупали са го по гърба и с неудобство са го помолили, ако не го затруднява твърде много, да не натиска газта до дупка. Ама за тях никой нищо не споменава вече година, както не казва и за порочния навик да бутаме почерпки като ни спрат същите, вместо да ни съставят акт.
123
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Уважаеми читатели,Вие си мислите, че БТВ се е пон*акала, после се е поогледала, после се е снишила и най-накрая е дала несвързани обяснения на куп въпроси, които бяха зададени в и blog.bg + едно тихичко споменаване на името и на баш виновника Стависки. Нееее, бъркате :) Имаше още една новина непосредствено след несвързаните и слъзливи (бетер на Горсов сутринта по другата телевизия) обяснения. И тя беше в следния дух:Некой блъснал едно детенце с колело и избягал от местопроизшествието. Оставил го да лежи в канавката, *** МВР предприема всички действия за откриване на злосторника. Помислете как това релира с обясненията на съдията, освободил на практика от отговорност Максим Стависки, че е постъпил така, защото Стависки не бил бягал от местопрестъплението, бил с маааалко под 1.2 промила алкохол (според закона има един нюанс) и най-вече НЕ БЯГАЙКИ, МАКАР И В СИЛНО НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ Е ЗАПАЗИЛ ТРЕЗВАТА СИ ОЦЕНКА ЗА СИТУАЦИЯТА И Е ОКАЗАЛ ПОМОЩ НА ПОСТРАДАЛИТЕ. Интересно че един свидетел на последното не се намери!? Свидетел, който да застане с лицето си, с името си и да каже г-н Стависки им оказа първа помощ, беше се поуплашил, поизтрезнял...
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аууу, обясненията на БиТиВитууу, ВаууууМа то сигналът бил даден от близки, дето не искали да му стават неволни съучастници. *** то така бил даден, щото да не могли да свидетелстват. ДрамааааааПосле той бил теглил от март до август и нямал документи за това. Последното беше обяснено доста преди появата на поредната помия по БТВ от анонимен коментар в тази новина.После пък те решили да проверят твърдо проверимото и затова били забавили репортажа толкова много. А извинявайте за щетите, няма. Има закръгляване на сумата, та лековерният електорат да се върже по-лесно. Вече не са 20, не са и 70, а са 100 бона! Така преди време Брежнев описваше империалистическата заплаха за СССР.Накрая пък щели да трепят Бенатова ли е там, коя е. Писали и нещо от рода не се мешай, че те утепам. И при това в събота. И щяло да се провери от кой телефон. Ама не може ли вече да е ясно все пак е от събота :))И нещо лично л*айна сте БТВ, четете тук това е видно. Словоредът, който използвате е от тук. Нещо тук, в тази медия ви е подразнило и именно на него отговаряте. Затова и аз ще ви говоря, все едно, че ме четете. Ла*на сте. Не сте и на малкия пръст на Нова Телевизия. Тебе, Бенатова, щели да те трепят по СМС!? А оня Васил Иванов от другата телевизия замалко да му изпотрепят родата, барабар със съседите. Това е така, защото той е стойностен журналист, а вие сте ***, които само предоставят демагогска услуга на онзи който плаща. Вероятно имате и доста повече пари от колегите ви в Нова Телевизия. Но това не означава, че сте по-кадърни като журналисти.И шоумените ви не струват, в сравнение с онези от Нова Телевизия. Тази вечер с удоволствие ще гледам другия пона**ал се БиТиВиджия Слави Трифонов. Вероятно всичко по линия на напускането на огромна част от екипът му ще мине под насловНи лук съм ял Марооо, ни лук съм мирисал, ама нека ти разкажа един мръсен виц...
121
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
bas durja che 80% ot vas sushto sa karali pyani,tova che na vas ne se e sluchilo nai-strashnoto nishto ne oznachava.Utre vseki moje da e na myastoto na Maksim na Manuela ili na zaginaloto momche,den ne minava bez katastrofi predizvikani ot pyani svinchoci,vmesto da pluete pomislete kakvo moje da se napravi za da se promeni kulturata na karane.
120
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Има ли още мишоци които да защитават неуморно по форумите Горсов - който е профукал на ротативки към 100 000 лв от парите за лечението на дъщеря си?
119
0
 
0
 
! Отговори
Amon Ra преди 15 години
ммммдааааа за сетен път се убедих ,че сме дребни ,жалки и злобни душици .... всички ... егати малшанса съм имал ... от 200 държави на света да се родя точно в България ...ужас ...срам ме е ...гадно ми е ... тъпо ми е ...
118
0
 
0
 
! Отговори
Dedo преди 15 години
Само за пореден път да добавя - парите, дадени от пияната руска ***-гей Максим Стависки са обезщетение за претърпените вреди на МАНУЕЛА, не са обезщетение за семейството й! То има право на граждански иск за претърпените вреди, това което е платил руския пияндурник е обезщетение за извършено престъпление и се дължи само и единствено на Мануела! Затова този баща-из.род е за затвора точно толкова, колкото и онази руска *** Стависки, защото намалява активите на лице, на което е настойник - това си е чиста злоупотреба и самоуправство и се наказва по НК с не по-малка присъда, отколкото тежката телесна повреда /защото това е престъплението на гея спрямо Мануела, то не е за убийство, а за тежка телесна повреда/ - така са сравнени реално тези две неща! Убийството е на другото момче, спрямо Мануела има причиняване на тежка телесна повреда! Мислете всички преди да пишете - Горсов за затвора, Стависки за затвора! И двамата са за затвора!!!
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хайде хайде руското пиянде, а всеки ден по улиците виждам български пияндета, които не спазват ограниченията на скоростта. аре, половината дето вият тука карат пили с превишена, ама чужденците са виновни за жертвите по пътищата, то е ясно
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Максим Стависки отне един живот и прекърши друг ЗАВИНАГИ ! Вие да не си мислите че Мануела дори и да оживее ще бъде отново пълноценен човек? Тя никога няма да може да се обслужва сама ,няма никога да създаде семейство и деца... Ще бъде за цял живот зависима от от родителите си ...а като си отидат и те от този свят кой ще се занимава с нея?... Ще я вземат в някой дом и там ще си умира бавно... В момента се говори само за спасяване на живота и а след това ще остане проблема за съществуването и а той е по-страшния. Мислите ли че ако вие сте на мястото на бащата ще сте по-адекватни ? Той си е имал проблема с хазарта и преди това а сега в него е намерил начин да излива злобата си с парите на Стависки. Не забравяйте че тези пари не са само за Мануела а и за вредите на цялото семейство. Друг е въпроса правилно ли е решението на Горсов но той си отговаря пред собствената си съвест-ние нямаме право да го съдим. Но имаме право да съдим този,който докара всичко това на тези хора,който с след като убеждаваше другите да не карат пили с цялата си наглост и цинизъм се качи той пил зад волана и УБИ един и 99% УБИ друг или ако оживее ще бъде инвалид цял живот... ЗА ТОВА СТАВА ДУМА !
115
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Я хващай пътя по околовръстното!Нали най-кадърните, най-успелите, най-моралните, най-невинните, най-големите, най-... Максим Стависки и БТВ репортерите забъркаха тая каша!? Е, нема измъкване сега. И това е справедливо най-вече. Случаят Стависки и случаят Горсов са два взаимосвързани случая и по никакъв начин не могат да се разделят един от друг. И няма да се разделят, няма да се казва Горсов е л*но, а за Стависки нищо. Като за умрелите или добро, или нищо. Умрелите са други децата, не Стависки или Албена Денкова.Горсов стана медийна звезда заради руското пиянде. Горсов стана медийно чудовище пак заради руското пиянде. Всичко стана заради руското пиянде, не заради друг. Така че ще се говори за руското пиянде винаги, когато се говори и за Красимир Горсов. *** сте Максиме, *** сте журналистите от БТВ! Припомнете си поговорките:На каквото си постелеш, на това ще легнеш!Всеки си сърба попарата!И други ми ти такива...Това са народни поговорки. Измислени и предавани от обикновения човек, затова и се наричат народни. Тези поговорки не са измислени от световни шампиони по фигурно пързаляне и алкохолизъм едновременно. Но са валидни и за тях! Нервно ли ви е?
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ти потърси лекар щото явно не си добре с нервите, кой те знае колко често караш насмъркан
113
0
 
0
 
! Отговори
do 111 преди 15 години
abe ti maloumen li si misulta na pove4etop e 4e trqbva onq da sedi v zatvora.Staviiski li e kuv e tam .i ti daje otivai v pandelata ne6tastnik prost
112
0
 
0
 
! Отговори
do 111 преди 15 години
abe ti maloumen li si misulta na pove4etop e 4e trqbva onq da sedi v zatvora.Staviiski li e kuv e tam .i ti daje otivai v pandelata ne6tastnik prost
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама тая тема е за Горсов, а непрекъснато някой плюе Стависки, неговата отговорност е отделно, бащата е комарджия и едва ли е станал такъв след трагедията, хич да не се оправдава. хората които го познават лично, знаят от кога са му проблемите и са не по - малко виновни, че са му позволили да борави с даренията. жена му абсурд да не е знаела за порока. възмутителна е цялата история, дано поне доведе до по - строг контрол на даренията за бъдеще, щото ние явно първо трябва да се опарим, па тогава почваме да мислим
110
0
 
0
 
! Отговори
ZATVOR ZA STAVIISKI преди 15 години
TRQBVA DA IMA ZATVOR ZA MAKSIM STAVIISKI NI6TO ,4E E SVETOVEN 6AMPION.KAK MOJE UBIEC DA GO OSUDQT NA USLOVNA PRISUDA A TOZI 4OVEK KOITO E SUPER OT4AQN I E ZGRE6IL ,4E E IZHAR4IL NEKOI LEV DA LEJI V ZATVORA???????ALOOOOOOOOO PROKOROR4ETATA VIE NORMALNI LI STE BE I SUDII4ETATA DA SI OPI4AT AKULA,4E DURJAVATA 6TE GI LIN4UVA VSI4KITE PROKURORI ,SADII,DEPUTATI I VSEKVI IZ4ADIQ KOITO SE GAVRQT S BULGARSKIQT NAROD.NO DO NQKUDE NARODUT SI E VINOVEN ,4E TURPI DA GO MA4KAT.VE4E SI MISLQ 4E TOVA DA TURPI NARODA I DA SI MUL4I E OSTANALO OT GADNITE TURCI KOITO SA NI MA4KALI 500 GODINI I TAKA SME SVIKNALI DA SI TRAEM I DA SI MUL4IM.
109
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Думата убиец е силно-казана. В България има над 150 показни убийства на знакови фигури в бизнеса и в политиката. Физическите им извършители и поръчителите им са убийци.Но да убиеш без да искаш не те прави убиец в смисъла в който влагате вие. Моля, разграничавайте убиец от убиец, защото много високопарно се изказвате тук а утре точно на вас може да се случи да убиете човек на пътя и живота ви от там насетне да се обърне на 180 градуса. Не е приятно за никой - нито за потърпевшите, нито за виновника за инцидента. Нарочно не го наричам убиец, защото той нито е планувал да убие, нито е взел пари за това или се е облагодетелствал по друг начин. Виновен е и ще изплати обезщетение на семействата на пострадалите. Няма смисъл да злобеете - само ставате все по-малки.
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Neznam koj kakuv e, no ako sega toq pi4 vleze v zatvora, dokato Stavinski e uslovna - ve4e 6te sme e*ati durjavata
107
0
 
0
 
! Отговори
*** преди 15 години
Вече не понасям Албена и Максим да хленчат как им се е объркал живота. Но ето резултата от един объркан живот на Горсов, отчаянието го прави комарджия без да може да се контролира, да не говорим за загиналото момче, или за "подредения" живот на неговото семейство. Да си убиец и да споделяш, че ти си е объркал живота, не проумявам къде ти е съвестта, нека си получи заслуженото.
106
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
GORSOV E BOKLYK,NI6TO NE GO OPRAVDAVA, JIVOTA NA DETETO MY ZAVISI OT TEZI PARI,IDI VIARVAI NA XORATA I POMAGAI ???