Горсов: Не заслужавам Мануела

Бащата на пострадалото момиче призна, че има проблем с хазарта
146
Горсов: Не заслужавам Мануела
Снимка: БГНЕС

“Изпитвам чувство за вина, гняв, че не заслужавам това дете, което имам“, обяви бащата на Мануела Горсова -  Красимир пред Нова телевизия.

"Не ми се иска да вярвам, че това е поръчка срещу мен. Но за мен това не е важно, защото аз съм виновен за всичко, което направих", каза още Горсов по повод разкритията в медиите, че  харчи парите, предназначени за лечението на дъщеря му, за хазарт.

Красимир Горсов се извини на родителите си, на близките и на бизнесмена Петър Христов, който помагаше за лечението на Мануела. Той каза, че е малко вероятно утре да пътува за рождения ден на дъщеря си.

Бащата на Мануел за първи път призна открито, че има проблеми с хазарта.

Dnes.bg припомня, че bTV показа скандален репортаж, в който се вижда как Красимир Горсов - бащата на ранената в катастрофа Мануела Горсова, харчи събраните от граждани пари за дъщеря си на ротативки.

Кадрите с бащата на Мануела са заснети със скрита камера на два пъти – през май и юни тази година.
Горсов тогава заяви, че не е харчил пари от сметките на дъщеря си, но допълни: „няма да се закълна, тъй като вярвам в тези неща“.

На 5 август 2007 година единадесетокласничката от езиковата гимназия във Велико Търново пострада тежко, след като фигуристът Максим Стависки предизвика катастрофа.

Сблъсъкът отне живота на 24-годишния Петър Петров от Сливен, а Мануела изпадна в кома.

Наскоро майка й Диана разказа, че възстановяването на Мануела върви по план и тя дори работи на компютър.

"Според лекарите има потенциал. Всички са оптимисти, но не може да се каже. Това е нервна система", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
щом майката е имала доверие на бащата преди той не е бил такъв.Всеки на негово място би се от4аел след слу4илото се....
84
0
 
0
 
! Отговори
БАСТА преди 15 години
какво ни пълните главите с този жалък комарджия. Този не е работил никога. Как са живели досега. Прочетете интервюто му. Тръгнал да работи като строител за да купи на дъщеря си дрехи за абитуриентската верчер. Това семейство как е живяло - явно на кредит. Родители, приятели и т.н. А тази майка - какво значи да изхарчиш чуждите пари на хазарт и ти да му простиш. Това е кражба. Това е пълна лъжа. През всичкото време това семейство е живяло на гърба на пострадалото мочмиче. Това си е жива проституция, само че в доста извратен вид. И тези, които са му дали и тази сутрин трибуна - те са пълни ***. За такъв хомосапиес затвор, а не медиен комфорт. Бил болен, било му тежко. Тежко болните умират, а не изграят хазарт защото са болни. ЗАСРАМЕТЕ СЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ - ТОВА Е ПРЕСТЪПНИК ГОСПОЖО КРУМОВА И МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА, А НЕ ПО ЕКРАНИТЕ.
83
0
 
0
 
! Отговори
Kondyo преди 15 години
toq bashta e golqm pi4 evalla mu pravq neka i har4i po hazart taka i taka dashterq mu 4e pukne, aaaaaaaaaa ma ha!
82
0
 
0
 
! Отговори
someone преди 15 години
Ave hora i da go kometirate faida iok...moeto mnenie:Haresvam Staviiski, i tova koeto e napravil za BG.Bqh mnogo razocharovana ot tova koeto se sluchi(katastrofata), v koqto manuela pochti umrq. Az sum suglasna s reshenieto na suda , Staviiski da ne leji v zatvor, ne zashtoto ne zaslujava a poneje tam prosto shte si tegli kurshuma...ili shte psihqsa..ne mislq che taka trqbva da se otnasqme s hora koito proslavili Bulgaria.Vse pak ne zabraviaite che toi i Albena sa ni proslaviali po sveta...A za toq Garsov, koda vi kaja....toi choveka si e pristrasten i to dosta..ako ne beshe rotativkite shteshe da e alkohol ili neshto drugo..po koftito e che proigrava parite za lechenieto na shterka si...i to deto sa sabrani ot toq beden narod plus nqkoi drug biznesmen..Ami spored mene trqbva da se zaporirat parite i nqkoi s nadzor i tochet da gi davat spored nujdite na manuela...ako ne moje da se uredi tova da se prenasochat za vsichki ertvi stanali jertva na katstrofi i nqmat pari za lechenie.Dokato ne se pravi nqkakva forma na otchet parite ot dareniq shte se proigravat na rotativki, shte se izpolzvat za ekskurzii, alkohol, i t.n...taka che ili ne darqvaite pari...ili ako go pravite iskaite otchet ot tezi na koto gi darqvate,..imate pravo na tova.ai chao
81
0
 
0
 
! Отговори
жу преди 15 години
о.велики амон....стависки ги е заслужил парите си стренировки.титли.скъсва се в името на българия .а не да се срамим като сега на олимпиадата.а този горсов видя парите и реши .че са му собственост и всички са му длъжници.дори и да има нещо вярно в това ---в което не съм убеден----че максим си връща .напълно го оправдавам.че показва наяве как се харчат парите му
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Имам два въпроса:Защо след като майката си знае мъжа че е зависим от хазарта е допуснала той да се разпорежда с парите от даренията?Какво прави Горсов в София след като дъщеря му отдавна е в Израел и не се нуждае от неговото присъствие?Такива като него с лопата да ги ринеш из София а после се чудят софиянци къде да си денат ***...
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Постановката на Стависки и обкръжение срещу Красимир Горсов е желязна. Тя е добре осмислена и перфектно реализирана от частни детективи и продажни журналисти от БТВ! Горсов е следен месеци наред...Замислете се върху следните положения:1. Горсов е пропаднал тип. По негови собствени думи е имал проблем с хазарта, следователно това може да се потвърди от много търновци, колеги, познати и т.н. Още повече че е заснет по безспорен начин и принуден да признае възобновяването на този свой порок. Заснет е най-малко два пъти, през разстояние един месец.2.Много лесно може да се проследят тегленията на суми от сметките, които е управлявал. Компетентните органи последно спрягат цифрата 75 000 лева. Не може да се проследят други негови доходи като: трудови възнаграждения, пари на ръка от приятели или съпричастни на мъката му, доходи от хазартна игра, ако щете, и други. 3.От този момент нататък той трудно може да обясни разходите си. Теглил е, харчил е, но няма документ за всичко! Къде живее, с какво пътува из страната, с какво пътува до Израел, с какво се храни? Как ще докаже за какво ги ползва?Как ще се защити, давайки отчет за всичките си приходи и разходи, за да може да се прецени какво е харчил за хазарт? Няма как! Горсов не може да се защити чрез одит! Разходите са му непроследими, няма документи за тях. Няма нищо. Има едно доказателство - че е комарджия и е теглил пари от сметките. И това ще ще погълне всичко останало. Жалко, но факт!Шампионът пак печели. Трета титла!
78
0
 
0
 
! Отговори
qwerty преди 15 години
Ти си абсолютен . Чужденец, камо ли руснак да дойде тук, да се натряска и да избива деца по улицата. Да му пикая на скапаните медали. Прославил ми оная работа.
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
74, ми явно си същия *** като Горсов /що за име е това, по дяволите, *** ли е, какво е/
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Я тичай отвори една банкова сметчица, да съберат българите пари за лечението на Горсов, милия човек, той бил много болен, по-болен от Мануелката даже. Хайде сега него да лекуваме
75
0
 
0
 
! Отговори
жу преди 15 години
опа.72 не подкрепяй от името на всички ..той харчил..както сам каза сутринта един два пъти по4000-5000 х на вечер.а аз си скъсвам......от работа за 400 на месец... да е добре момичето...
74
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
то и аз че идем да играем на ротативки ако дъщеря ми е полужив труп,а виновният за това не получи реална присъда
73
0
 
0
 
! Отговори
Кати преди 15 години
Чета и се чудя- вие нормални ли сте??!!Хазарта бил болест, значи всичко е наред?! Ми то и алкохолизма е болест, по тая логика и Стависки да го оправдаем, имал тежък ден човека, думнал две водки, убил двама човека (почти де), какво толкова!!!Този Горсов е пълна ***. Той не играе просто с някакви си пари, играе с живота на дъщеря си! Като сте толкова милостиви я ми кажете ако утре (недай боже) детето изведнъж се влоши и наистина се наложи животоспасяваща операция и заради тоя хаймана няма пари за нея пак ли ще го оправдавате? Значи детето е ОК да си отиде, щото той бил болен, така ли?????А и е много лесно да сте милосърдни с чужди пари. Я се поставете на мястото на този бизнесмен, който с толкова много пари е помогнал, мислейки си, че спасява живота на детето, а парите му сега са в казиното! Той как ли се чувства според вас??Възмутена съм и от държането на г-ца Крумова, която този път мина всякакви граници!!! Тя неведнъж е била пристрастна в студиото, уж опитвайки се да намери истината, а вместо това очевидно предварително е взела страна и подава удобни реплики (днес направо отговори) на хората, които са и угодни. Това не е журналистика, нито търсене на истината. Определено повече няма да гледам този сутрешен блок.
72
0
 
0
 
! Отговори
kaloian преди 15 години
Горе главата Горсов! България е с вас.
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо никой не се сеща за историята на този шампион, за изказванията му през годините?Преди години Стависки се състезаваше за България, за да отърве военната служба в Русия! Не пускайте приказки, които са само за клатене на въздуха. Той Стависки искаше да се състезава и за САЩ, но има късмет, че го отсвириха от тяхната федерация, защото, ако това се беше случило там... Можеше да откара доста дълго на топло и да не се прости горкия му *** с толкова малко пари.
70
0
 
0
 
! Отговори
жужу преди 15 години
от крушата круша пада..в българия не си ли нечие дете ставаш никой .и да се спукаш от работа ще ти ръкопляскат .а след теб ще ложат другия на стола ти
69
0
 
0
 
! Отговори
еди- кой- си преди 15 години
Горсов се е осрал здравата, но не трябва да се пропуска факта, че и той е болен човек. Няма разлика между нарко зависим и хазартно зависим. И в двата случая става въпрос за болестно състояние, което не може да се конролира от болния (зависимия). Не плюйте човека защото и той има нужда от лечение
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
затова държавата е на този хал, защото червеи като Горсов са изпълзели навсякъде и в правителство и парламент и президенство. правят само тор и лапат и залагат - тука има, тука нема. така ще е докато има баламурници дето вярват в чудеса. дават си парите на долни гадни ***, които ги залагат на харзарт. тоя по времето на Тошо щеще сда е в Белене или в уранова мина докато е жив. гаден долен червей. майката също е гадна използвачка. защо не показа пред медиите какво са изхарчили гадовете от парите, а се измъкна долна гадна помиярка. тя също трябва да бъде разследвата, защото няма начин да не е знаела, че тази гнида Горсов играае комар. ***!
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Недейте да се замисляте за Иван от Сблъсък, защото ще се сетите и за дечурлигата на новинарите на БТВ. Те пък какви ги вършиха! Та чак не могат да се приберат от чужбините години наред :)
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Виновния в случая не е Горсов,а смешната държавичка наречена ***.