Горсов: Не заслужавам Мануела

Бащата на пострадалото момиче призна, че има проблем с хазарта
146
Горсов: Не заслужавам Мануела
Снимка: БГНЕС

“Изпитвам чувство за вина, гняв, че не заслужавам това дете, което имам“, обяви бащата на Мануела Горсова -  Красимир пред Нова телевизия.

"Не ми се иска да вярвам, че това е поръчка срещу мен. Но за мен това не е важно, защото аз съм виновен за всичко, което направих", каза още Горсов по повод разкритията в медиите, че  харчи парите, предназначени за лечението на дъщеря му, за хазарт.

Красимир Горсов се извини на родителите си, на близките и на бизнесмена Петър Христов, който помагаше за лечението на Мануела. Той каза, че е малко вероятно утре да пътува за рождения ден на дъщеря си.

Бащата на Мануел за първи път призна открито, че има проблеми с хазарта.

Dnes.bg припомня, че bTV показа скандален репортаж, в който се вижда как Красимир Горсов - бащата на ранената в катастрофа Мануела Горсова, харчи събраните от граждани пари за дъщеря си на ротативки.

Кадрите с бащата на Мануела са заснети със скрита камера на два пъти – през май и юни тази година.
Горсов тогава заяви, че не е харчил пари от сметките на дъщеря си, но допълни: „няма да се закълна, тъй като вярвам в тези неща“.

На 5 август 2007 година единадесетокласничката от езиковата гимназия във Велико Търново пострада тежко, след като фигуристът Максим Стависки предизвика катастрофа.

Сблъсъкът отне живота на 24-годишния Петър Петров от Сливен, а Мануела изпадна в кома.

Наскоро майка й Диана разказа, че възстановяването на Мануела върви по план и тя дори работи на компютър.

"Според лекарите има потенциал. Всички са оптимисти, но не може да се каже. Това е нервна система", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А калпави бащи, пияници, наркомани, комарджии, и безотговорни няма ли всеки ден? Разбира се, че вината е на първоизточника Максим Стависки.
64
0
 
0
 
! Отговори
triXtyle преди 15 години
Вие ли го ударихте тоя в муцината или се е порязал докато се е бръснал ? :D
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДЕГРАДАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО! Е ТОЗ ПОКАЗЕН СЛУЧАЙ! ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ЗАГУБВАТ ТАЗ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА -ДОМАШНОТО ВЪЗПИТАНИЕ И МОРАЛ! НИЩО ЛИЧНО КЪМ КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ! ДА ПАЗИ ГОСПОД ДАЛЕЧ ОТ ТАКИВА СЕМЕЙСТВА!
62
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Стависки не бил лош нам кво си.. дрънканици. Човека заслужаваше да влезе в затвора и не само заслужаваше, ами и по закон беше задължен, но законите ТУК не са еднакви за всички... Никой не пита съдията сега къде е, колко пари харчи по казина, къде е прекарал лятото, каква кола кара и колко му платиха за да омекне.А Горсов носи само морална отговорност, защото е имал права над тия пари. Него ще го съди Бог. Файда от сравнение, кой е по-добър от двамата, няма. Другото са празни приказки.
61
0
 
0
 
! Отговори
жужу преди 15 години
майката и тя милата нешо се пообърка ама го нямам записа..първо каза колко пари имало за хотел пък после .че нямало къде да спи.та спяла на една щепа място до мануела..къде бе мила ни пързаляш.това да не е детска болница в софия.хем спиш с детето в едно легло .хем плащаш 12лв. за придружител..апропо никой не си зададе въпроса що ще момичето на море само на 17г. в колата на двама борци от сливен...
60
0
 
0
 
! Отговори
321 преди 15 години
Останалите пари от даренията да се пренасочат към друг човек, който наистина се нуждае от тях. Не сме дарявали пари за да издържаме майката и лелята на Мануела в Израел. Какво правят там двете? Да се връщат и да се хващат за работа.Така ще бъдат по-полезни. Много нагло поведение.Защо трябва да харчат парите, които са за лечение за екскурзии ? А за така наречения \'баща\' нямам думи. ***!!!Не си давайте парете за тези хора. Те не работят а плачат хората да работят и за тях.НАГЛЕЦИ!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
жужу преди 15 години
да си припомним.че горсов от самото начало шикалкавеше .че пари от максим нямало.че мануела не се оправя..пък се оказа .че момичето говори .пише на компютър и дай боже добре се възстановява..а горсов бил харчел.но не от дарителски сметки .а от парите на максим..ми да вземем да се съдим всички .че да изкарваме парички за дрешки .за почивка .съжалявал..грънци
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не искам да коментирам стореното от Стависки. Колко катастрофи стават седмично с обикновени хора? За колко от тях имаше набирателни сметки за лечението им? Много от близките им дори не могат да съберат дори1000 лева за лечението им. 90% си отиват от този свят поради това, че не може да бъде заплатено за лечение подобно на това което се прилага на Мануела. Според мен бащата на Мануела не заслужава да диша дори и въздуха на тази планета.
57
0
 
0
 
! Отговори
the gonza преди 15 години
anonimen e prav kak moi da sa zanimava tos carvyl s rotativki sled kato roletkata e istinata tam e trqbvalo da izdymka kintite :)
56
0
 
0
 
! Отговори
cekata преди 15 години
Istoriata se povtaria. Tchuzd 4ovek lesno moze da bqde pliut, sqden i porugan, no kogato stava vqpros za nas samite togava si namirame izvinenia. Kolko ot pisheshtite tuk vqv formata se misliat za bezgreshni? Kolko pushat cigari i kolko upotrebiavat alkohol (bez miarka)? Kolko preliubodeistvat? Vseki ima griah. Ne sqdete za da ne bqdete sqdeni!
55
0
 
0
 
! Отговори
mayka преди 15 години
За мен този човек нищо не заслужава. Много слаб психически и умствено.Трябва да го изпратят в трудов лагер.Да работи тежка физическа работа, а не да се вайка, че нямало как да се утеши мъката.Как не се сети да започне рабта и да помага и на други децакоито не са имали шанса на Мануела да им бъде помогнато. Трябва да работи и да не получава парите, а те да отиват за лекарства на болни деца.Надявам се и Мануела да се съгласи с мен. Този човек е длъжник за семейството си първо, а после и на цялото общество, а да не говорим за Господ. Мисля, че само с работа и себеотрицания ще изкупи вината си. Той е пълен и завършен егоист. Поговорката "Труда краси човека" е много голяма истина - не говорим за външна красота, а за това, че който работи е отговорен човек и мисли не само за себе си.Говорим за душевна красота.
54
0
 
0
 
! Отговори
burgas777 преди 15 години
OTNOVO SAM OZ OT KOMENTAR 45,STO SE OTNASYA DO PRISTRASTENITE V KOMARA< ,TE MNOGO CHESTO STIGAT DO POLOZHENIETO NA NARKOMANITE ,PRODAVAT,ZALAGAT I ..KAKVO LI NE...TE NE RABOTYAT............ZASTOTO VSICHKI PROIGRAVAT.........A TAKAVA *** KOI STE DARZHI NA RABOTA ,A I TE SAMITE SE MISLYAT ZA ..............PROSTO NE IM SE RABOTI,ZASTOTO ZHALKITE PECHALBI ,KOITO POLUCHAVAT PO NYAKOGA GI PRAVI MNOGO SAMONADEYANI..AZ LICHNO RABOTYA V EDNO KAZINO I VSEKI DEN SE SBLASKVAM S........KAPRIZITE ,NEVOLITE I PO NYAKOGA STASTLIVITE MUTZUNI NA TEZI .MEKOTELI...............NYAMA UPRAVA,NYAMA NORMALNI ADVOKATI,NORMALNI POLITZAY....NYAMA NISTO NORMALNO TAM .V MOYATA IZSTRADALA BALGARIYA..............
53
0
 
0
 
! Отговори
българка в БГ преди 15 години
Според мен изобщо не бива да се прави сравнение между вината на Ставииски и вината на Горсов. Безспорно и двамата са виновни и то много, не е удачно да се прави сравнение между действията им и това кой е по - голям убиец от другия и двамата трябва да си понесат заслуженото. Колкото и да спорите и да се обиждате, няма да стигнете до един извод, защото нещата са несравними, така че аз нито ще нападам единия, нито другия и двамата са много виновни пред Мануела, това е което искам да кажа.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз ако имах толкова кинти щях да играя на рулетка а не на ротативки.Тоя е много ***
51
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Не отравдавам Максим, бащата още по малко,единия е за затвора две мнения няма, а другия......Бог ще го съди,но не мога да се отърва от мисълта,че ни занимават с хазартните проблеми на Горсов, за да ни отвлекат ениманието от другия алкохолик и ***-Иван от Сблъсък, който миналата седмица с висок процент алкохол в кръвта си катастрофира и се опитаха да замасдкират работата, както я прикриха след пиянските му изцепки в банско миналата зима.Защо никой не говори за алкохолика Иван,който не се срамува в ефир да признава и говори с колко водка се е налял,защо го крият,вместо да го освободят от работа.той също бил лице на кампания,подобна на тази на Стависки.Докато, съдебната ни система се прави на ни чула, ни видяла, така ще гинат хора по пътищата,ама това било Иван, въобще не ме интересува кой е и колко пари има, щом е виновен да си поеме вината, не да ми се хили от екрана,все едно че нищо не е станало.Този път му се е разминало без жертви, а след следващия запой?Каквато и обидна дума да се опитам да кажа по негов адрес няма да е точната, нямам думи за тъпанарщината на точи ***.
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изцяло съм съгласен с теб! Стависки не заслужава да бъде оплюван. А Горсов сигурно се чувства късметлия! Стависки прославяше България, а ние го засипахме с , сякаш само той е виновен
49
0
 
0
 
! Отговори
Бате Наско преди 15 години
Интересно защо медиите, вкл. и в Интернет говорят само за бащата на Мануела, а не говорят за пияндурника от бТВ Иван от "Сблъсък", който пиян като казак направи катастрофа в Стара Загора. Защо го прикривате? Защо не коментирате това мръсно пияндурско псе, което можеше да убие човек? Това не му е първият инцидент, спомнете си в Банско какви ги беше вършил. Той също участваше в кампанията "Ако си пил слез, искам да стигна жив".
48
0
 
0
 
! Отговори
Elinor преди 15 години
Zashto ne hodi da raboti tozi mladq zdrav gospodin? Tova ne moga da razbera - da bachka zdravo po 10-12chasa na den i niama da se seti za rotativki - no ne vsichki go dondurkat - ah gorkia, ah milichkia - mediina zvezda i nikoi absolutno nikoi ne go pita - zashto ne se hvanesh na rabota - maj si stegni se - ot kade tolkoz akal u lorka
47
0
 
0
 
! Отговори
Мама преди 15 години
Интересно, как никой не го попита този човек, защо не работи!
46
0
 
0
 
! Отговори
b преди 15 години
Не смятам, че има място за срвнение между постъпките на М.С и Горсов.Максим е направил катастрофа, което правят различни хора всеки ден, а Горсов явно е болен човек.Ако не Стависки беше направил катастрофата нямаше да се вдигне толкова шум, нито щяха да се събират пари за момичето.Колко имена чувате всеки ден?За колко хора пострадали от катастрофа сте пращали sms-и до сега???Мисля, че не трябва да бъдем толкова жестоки и да намразим човек, който не е българин, а спечели две световни титли за България в спорт, в който това не е правено до сега.Искрено се надявам Емануела да се оправи, а баща й е един нещастен човек, който ако иам съвест, което е под въпрос, ще живее с нея цял живот, както и Максим.Съвестта говори с мълчание