Горсов: Не заслужавам Мануела

Бащата на пострадалото момиче призна, че има проблем с хазарта
146
Горсов: Не заслужавам Мануела
Снимка: БГНЕС

“Изпитвам чувство за вина, гняв, че не заслужавам това дете, което имам“, обяви бащата на Мануела Горсова -  Красимир пред Нова телевизия.

"Не ми се иска да вярвам, че това е поръчка срещу мен. Но за мен това не е важно, защото аз съм виновен за всичко, което направих", каза още Горсов по повод разкритията в медиите, че  харчи парите, предназначени за лечението на дъщеря му, за хазарт.

Красимир Горсов се извини на родителите си, на близките и на бизнесмена Петър Христов, който помагаше за лечението на Мануела. Той каза, че е малко вероятно утре да пътува за рождения ден на дъщеря си.

Бащата на Мануел за първи път призна открито, че има проблеми с хазарта.

Dnes.bg припомня, че bTV показа скандален репортаж, в който се вижда как Красимир Горсов - бащата на ранената в катастрофа Мануела Горсова, харчи събраните от граждани пари за дъщеря си на ротативки.

Кадрите с бащата на Мануела са заснети със скрита камера на два пъти – през май и юни тази година.
Горсов тогава заяви, че не е харчил пари от сметките на дъщеря си, но допълни: „няма да се закълна, тъй като вярвам в тези неща“.

На 5 август 2007 година единадесетокласничката от езиковата гимназия във Велико Търново пострада тежко, след като фигуристът Максим Стависки предизвика катастрофа.

Сблъсъкът отне живота на 24-годишния Петър Петров от Сливен, а Мануела изпадна в кома.

Наскоро майка й Диана разказа, че възстановяването на Мануела върви по план и тя дори работи на компютър.

"Според лекарите има потенциал. Всички са оптимисти, но не може да се каже. Това е нервна система", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За пореден път медиите искат да изместят пржекторите от Максим... Е стига де, има лесно, няма да има достъп до сметките и готово. Не го оправдавам, това коет е сторил с парите дадени му за детет му... е... Нямам думи, ама ОНЯ РУСКИ УБИЕЦ да си получи заслуженото!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Днес гледах Нова Телевизия и видях един съсипан човек. Със сигурност е имал проблем с хазарта. Излъга и за това, че е играл няколко пъти. :% хиляди лева няма как да ги изхарчи за няколко пъти, печелил е, губил е, пилял е парите дълго време. За мен репортерите от БТВ носят морална отговорност за това, че са крили истината най-малко два-три месеца от обществеността. Постъпката на Горсов е непростима. Постъпката на Максим Стависки - съвсем. И двамата трябва ад си получат заслуженото. Горсов - ако има искане от страна на подкрепялия го бизнесмен за подмяна на дарителска воля. За парите на Стависки не може да се претендира по никакъв начин. Стависки - за шофиране в нетрезво състояние и причиняване на смърт. Наказанието за това е ефективна присъда лишаване от свобода, не условна присъда.
3
0
 
0
 
! Отговори
abv преди 15 години
Браво на теб Горсов!Поне имаш смелостта да си признаеш пред цяла България за грешната постъпка!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На този *** мястото му е в затвора.
1
0
 
0
 
! Отговори
Mariq преди 15 години
Estestveno 4e ne zaslujavash dy6terq si ,takiva hora kato teb ne zaslujavat vyob6te da imat deca......