Масларова обеща обещаното

Социалната министърка ще даде на пенсионерите енергийните помощи, стоте лв. компенсация за инфлацията, увеличението на пенсиите
15 сеп 2008 17:21,
43
Масларова обеща обещаното
Емилия Масларова. Снимка: БГНЕС

Социалното министерство ще изпълни всички поети ангажименти към пенсионерите. Това заяви министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова.

Тя уточни, че става дума за енергийните помощи, за стоте лева компенсация за инфлацията и за увеличението на пенсиите от 1 октомври.

Ще има пари и за коледни добавки за пенсионерите, каза още министърът.

По повод на коментарите за следизборна коалиция с партията ГЕРБ Емилия Масларова заяви, че "социалистическата партия никога не е казвала "никого, никога".

Ние имаме достатъчно натрупан политически опит, за да не заклеймяваме никого, защото заклеймяването става от българския избирател, а не от политиците".

Нямаме информация за повишаване на изборния праг над четири процента и това не е коментирано във Висшия партиен съвет, добави министър Масларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
IL. преди 15 години
Neinata blizost" osobenno pomaga..."! Tazi jena e bezskrupulna.!Na sreshta s balgari jiveeshti i raboteshti v chujbina pri tehnite pravni vaprosi za statusa im v Bg tq otgovori naglo i bezochlivo:- "Nqkoi da vi e nakaral na sila da hodite v chujbina...?" Samo v Bg mogat da i vqrvat
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
19-Какво означава тази поза ГРЪЦКА КОЛИЧКА? Я дай малко инфо на задръстените като мен!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тя е страхотен човек, а вие сте ***.http:// .mlsp.government.bg/bg/gallery/Picture%20074.JPG Кой друг от министрите е толкова близо до хората като нея?
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък искам да я пробвам на поза ГРЪЦКА КОЛИЧКА
18
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Разбрахте ли накарая БСП освети "агента" си По повод на коментарите за следизборна коалиция с партията ГЕРБ Емилия Масларова заяви, че "социалистическата партия никога не е казвала "никого, никога".Ние имаме достатъчно натрупан политически опит, за да не заклеймяваме никого, защото заклеймяването става от българския избирател, а не от политиците".Можеха да излъжат само бабите и хлапетата, чиято история почва от новия век.....
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тази деца има ли знае ли как се отглежда дете.Какво и е семейното дередже-чувам че и проверявали имотите.Какъв социален министар искате да бъди?Тя никога няма да разбере какво изпитва семейството сдеца ипенсионерите.Гали си взема заплатата от нас и си върти далаверите-какво ипука че сте гладни и нямате пари за лекарсва.
16
0
 
0
 
! Отговори
ГЛАСОПОДАВАТЕЛ преди 15 години
скоро българския избирател така ще те заклейми, че ще се чудиш в коя от станциите ти да се скриеш, алчна, долн..а сви..ньо. Не те ли е срам ***,пенсиите нямат пари за лекарства, а ти си с тоалети за хиляди лева, откъде тези пари, от 1500 лева министерска заплата ли? С нея не можеш си плати само скъпите чанти, мазна, надменна, стара чанто.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе не бих се отказал да я пробвам на задна, нищо че е дъртичка
14
0
 
0
 
! Отговори
буба преди 15 години
ами ,колкото отиде баба на море,така ще и вземе и обещаното от обещаното-кого залъгвате другарко Масларова доста загубихте от обещаното така,че не храни надежда ъа изборите.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти умнико ако беше пенсионер със 80 лева пенсия как щеше да живееш
12
0
 
0
 
! Отговори
antiPATKA преди 15 години
TAZI, DOBRE SE HRANI I POLAGA MAKSIMUM USILIE DA IZGLEJDA SERIOZNA...
11
0
 
0
 
! Отговори
дядо Мраз преди 15 години
За всяка *** идва Коледа!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а бе не зная какво е обещала, ама виждам че трътката й продължава да расте и хубавее - или много *** тая, или често си чеше катерицата, а може и да я сърби дупарандата и там да се поначесва
9
0
 
0
 
! Отговори
koki преди 15 години
Tia vsi4ki ot 3koalicia sa se nagovorili da imat po 3 kop4eta na sakata si.A kato ia gledam kakav pardelnik ima s gastite moje da zavie leka kola,parasnica komunisti4eska.
8
0
 
0
 
! Отговори
lidis преди 15 години
Вместо да се е предрешила и маскирала ,като А.Меркел ,Масларова да помисли за материалната база в която учат децата.Не я ли е срам ,че чиновете не са сменяни от времето ,когато тя е била ученичка ? Да не говорим за многото други проблеми засягащи пряко работата и със социалните домове и условията там на мърсотия и безобразие ,прославили ни по света .
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нямам нищо против пенсионерите но в тази страна неса състой само от тях дане забравят ,че има млади и деца и те искат да ядът.Да вдигнат заплатите и детцките добавки ,че те са нищо
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Коледните надбавки да не са свинско
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е ЗА ТОВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ОСТАНАХА САМО ПЕНСИОНЕРИ,МЛАДИТЕ ИЗБЯГАХА А КОИТО НЕ СА ЖАЛНА ИМ МАЙКА-ПЕНСИОНЕРКА
4
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Е не е ли готина мацка Масларката!
3
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
СКОЧИХА В КАЛТА!!!тая свинкя има такива големи прашки,че три социално слаби биха влезли в нейните свински!!!!КОЛЕДА ИДЕ ЩЕ ТИ СВЕТИМ МАСЛОТО ***!!!!