Масларова обеща обещаното

Социалната министърка ще даде на пенсионерите енергийните помощи, стоте лв. компенсация за инфлацията, увеличението на пенсиите
15 сеп 2008 17:21,
43
Масларова обеща обещаното
Емилия Масларова. Снимка: БГНЕС

Социалното министерство ще изпълни всички поети ангажименти към пенсионерите. Това заяви министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова.

Тя уточни, че става дума за енергийните помощи, за стоте лева компенсация за инфлацията и за увеличението на пенсиите от 1 октомври.

Ще има пари и за коледни добавки за пенсионерите, каза още министърът.

По повод на коментарите за следизборна коалиция с партията ГЕРБ Емилия Масларова заяви, че "социалистическата партия никога не е казвала "никого, никога".

Ние имаме достатъчно натрупан политически опит, за да не заклеймяваме никого, защото заклеймяването става от българския избирател, а не от политиците".

Нямаме информация за повишаване на изборния праг над четири процента и това не е коментирано във Висшия партиен съвет, добави министър Масларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Нана преди 15 години
Откъде тези тоалети бе жена!То бижута то тоалети,айде малко срам бе джанам.Много си социална! Няма що!
1
0
 
0
 
! Отговори
Бачо преди 15 години
Мадам пак решида "обгрижи" бъдещите избиратели- поне доколкото са им останали, де! Сега остава да видим кой ще й повярватози път чеда му дадат наградата "Къса памет- дълга мъка".