Натиск от ДАНС върху Огнян Стефанов

Журналистът вече е адекватен, със стабилизирани жизнени показатели
26 сеп 2008 08:59, Евгения Гигова
18
Натиск от ДАНС върху Огнян Стефанов
Огнян Стефанов. Снимка: Булфото

"Върху Огнян имаше натиск от ДАНС", каза по Нова телевизия зам. главният редактор на "Фрогнюз“ Александър Иванов.

Той бе категоричен, че е абсолютно невъзможно побоят над Огнян Стефанов да е извършен по лични причини. „Трябва да се работи по всички версии. Върху Огнян имаше натиск и той споделяше за това“, каза Иванов.

Журналистът Огнян Стефанов вече е адекватен, със стабилизирани жизнени показатели.

Dnes.bg припомня, че над сто журналисти и граждани се събраха в четвъртък на мирен протест срещу посегателството върху свободното слово и в подкрепа на главния редактор на "Фрогнюз" Огнян Стефанов в градинката пред църквата "Св. Седмочисленици" в столицата.


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
GB преди 12 години
Всяка революция има ако не за цел, то поне като резултат смяна на собствеността.
16
0
 
1
 
! Отговори
baj_Fyj преди 12 години
За клеветника-бой с чуковете! Да си брои избитите зъби със счупени пръсти! То,много бклуци трябва да се смачкат,поне се започна...
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много сте прави това си е чисто мафиотска работа.
14
0
 
1
 
! Отговори
кадесето преди 12 години
НА МУТРЕСИТЕ НАРКОТРАФИКАНТИТЕ ДАРЯВАТ СЕМПЛИ АУДИТА И МЕРЦЕДЕСИ!НА БОРЕЦА ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ И ДЕМОКРАЦИЯ ОГНЯНЧО ,ТЪРГОВЕЦЪТ НА 7.62мм. И ДРУГИ КАЛИБРИ СМЪРТКАЛИБРИ"СМЪРТ-МЛ.МУТАФЧИЙСКИ ГО ДАРИЛ С ДЖИП BMW ДА НЕ ХОДИ ПЕШ,ДА МУ Е ВЯРНА *** ВМАНИПУЛАЦИИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО!ЖУРНАЛИСТИ-СЪВЕСТТА НА ОБЩЕСТВОТО,ЗАЩО НЕ РАЗРОВИТЕ ЗА ДЕЙНОСТТА НА МЛАДЕНЧО ОЩЕ ПРЕДИ 1989г.?СТРАХ ЛИ ВИ Е ИЛИ ВИ ПЛАЩАТ ДА ПИШЕТЕ ТОВА КОЕТО ГОСПОДАРИТЕ ВИ ЗАПОВЯДАТ!
13
0
 
1
 
! Отговори
ATTACK преди 12 години
А бе май само АТАКА ще оправи положението
.., не виждам кой друг.
12
0
 
1
 
! Отговори
Доню Донев преди 12 години
формално аз като репресиран николапетковист от репресирано семейство трябва да съм съгласен с 6, 7, 8 и 9. И съм, но отчасти. Освен че казано тривиално забранения плод е най-сладък, все пак веднага възниква въпроса с какво ще ги заменим? Нали не саммо във физиката природата не търпи празно пространство? И как трябва да се направи замяната? Хайде замислете се, на тази тема може да направим сериозен смислен диалог.
От друга страна случая с Огнян Стефанов се използва за какви ли не нечистоплътни цели. Тъжно е - тези, които в основната си маса преди вярно служеха на комунизма, сега вярно служат на ционизма, утре, не дай си боже, могат да служат и на фашизма и все са прави и все задоволени... Ех, пусто поминъче, както казваше Радой Ралин.
А колкото до Белене, Ловеч и Скравена нещата са далеч по сложни и страшни, но сериозно с тях не се занимават нито историци, нито журналисти... А по време на комунизме има и героизъм, и достойнство, но с тях не се занимават,... а ако е да се оплюе България, българина и българското, цена нямат... Така е и със сайтовете на Огнян Минчев. И наистина, кой плаща за това? Много е важно да знаем, защото според нашата поговорка който плаща, той поръчва музиката. Та имам предвид, че трябва да се интересуваме не само от поръчителите на нападението над Огнян Стефанов, а кой и колко плаща на нашите драскащи, защото това, както вече се вижда, има много тежки последствия за България и Българите.
11
0
 
1
 
! Отговори
X преди 12 години
Ама като се замисля, бития е работил в комунистическата мафия Мултигруп, в Стандарт органа на хайтек мафията Трон, която с помощта на хора от Мосад правеха трансфери на крадена технолотия от запад на изток преди 1989 и от изток на запад след 1989, Стандарт където главен редактор беше не безизвестен евреин, организиращ напоследък българо-американски форуми за високи технологии. Накрая битият е съдружник на бивш шеф на Тератон и търговец на оръжие. Така, че битият е имал контакти с мафия, комунисти, ционисти, май само фашистите липсват, ама може да е поради недостиг на информация. Като вземем предвид горното най-вероятно е набит с цел да се постави на общественото внимание, дезинформацията на мафията. Явно някой от хайтек мафията на Живков страшно е натиснат, въпреки че БСП, която могат да контролират е на власт. Страшно е когато причиниш проблеми в световен мащаб като глобална финансова криза например, всички почват да те търсят, от няколко дни официално и ФБР...
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Преди 44 година тогавашните комунисти се бориха срещу богатите, сега децата и внуците на тези същите борци срещу богатите, са единствените богати у нас. Та комунизъм, фашизъм ... всичко е борба за кокала.
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
За съжаление май до безкрайност.
8
0
 
1
 
! Отговори
b преди 12 години
Трябва да бьде забранен Фашизма--- национал социализма ! Спомнете си кой даде 10 милиона$ на Ленин / за революцията / и хванат на Канадско- Американцката граница ? - и след 1 телефонно обаждане пуснат по живо по здраво ! Ами я си спомнете за Скравена и Белене --- как убиваха невинни хора, сьс лопати, 4укове и тояги и след това хранеха гладни пасета сьс полуубути хора ! Сьжтите тези комунисти все още управляват и тормозят Бьлгарския народ ! Докога народе?
7
0
 
1
 
! Отговори
X преди 12 години
Трябва да се забрани фашизма, комунизма и ционизма, защото иначе равновесието ще се наруши.
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Комунизма трябва да бъде забранен в световен мащаб така, както е забранен фашизма. Само тогава човечеството ще може да направи една крачка напред...
5
0
 
1
 
! Отговори
qf преди 12 години
ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ТЕ НА ТОВА РАЗЧИТАТ, ПРОСТО ПОМНЕТЕ...
4
0
 
1
 
! Отговори
spass преди 12 години
ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
В часът на Милен Цветков се изясни,че пребития бил следен от ДАНС продължително време.Според колегите му поръчител на жестокия побой е президента Първанов.Не съм се и съмнявал,че е той
2
0
 
1
 
! Отговори
B преди 12 години
е отвлякла сина на Огнян Стефанов преди да го пребият като ку4е ? Или ще кажат 4е е бил при тях за справка и сам е отишьл ? А кой отвле4е Бон4ев и му отряза прьстите ? ЦРУ , Мосад , МИ -6 или НКВД ? Друря Миков защо все още не си е подал оставката ? Другари Милиционери не може да убиете вси4ки журналисти и целия бьлгарски народ ! Идва Видов ден .
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 12 години
Тъй... Прокуратурата, ко прайм сега? Дан земе са получи конфликт на интереси между институциите? Май ще се наложи да потулите разследването - с оглед "националната сигурност"... че току виж пак зели, че "осветлили" някого или ... нещо...