2012 г. - Ванга предвидила Трета световна война

Пророчицата видяла началото й след атентат срещу президентите на четири държави
29 сеп 2008 14:58,
217
2012 г. - Ванга предвидила Трета световна война
Снимка: Булфото

Евангелия Гущерова, известна като Ванга, е предсказала началото на Трета световна война.

Като причина пророчицата посочила, че през 2012 г. ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави, пише днес "Максфакс".

Изданието твърди, че българската Ванга всъщност е македонка. Тя стана известна със своите сбъднали се предсказания за световните бедствия.

Проницателката предвидила 11 септември и нападението над Световния търговски център - "братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици", казала Ванга.

Видяла началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже потъването на руската ядрена подводница "Курск".

Освен пророческата и способност Ванга твърдеше, че "вижда и разговаря" с хората, починали преди 100 и повече години.

Според нея след 200 години човекът щял да влезе в контакт с извънземните, много от които вече отдавна живеят на Земята.

Последователите на Ванга твърдят, че тя е знаела и точната дата на собствената си смърт, както и че ще бъде наследена от 10-годишно сляпо момиче, което живее във Франция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
Абе квото си е писано ще стане.Според мен никой не може да предвиди края на света.А тези медиуми и врачки просто имат силнаинтуиция,те не виждат ясно всичко.А аз се надявам края да не е 2012 а да не идва въобще.:)
197
0
 
0
 
! Отговори
DO vsichki neznaikov преди 14 години
aVE Elica TI NE ZNAESH LI. Vanga e bila nai izvestnata i golqma prorochica v Cql svqt. i vsichko se e zbudvalo. EDNA ISTORIQ- EDIn mladesh otidol prri vanga da q pita za budeshteto mu N upashka ot mnogo hora Tq kato go vidqla go izgonila (ne mu kazala nishto) Ta na drugiq DEN go ubili nqkvi ne tqsna ulichka v gorata. ..... A TQ BABATA UJ SLQPA A STAVALA I VZIMALA CHASHATA OT SHKAFA BEZ KATO NORMALEN CHOVEK . :D
196
0
 
0
 
! Отговори
ket преди 14 години
abe hora napulno e vuzmojno 2012 da e kraqt na sveta..ako naistina e predskazano ot Vanga...zamislete se kolko mnogo neshta q poznala..2-rata svetovna,potyvaneto na podvodnicata,smurtta na car Boris ii kup drygi ..da ne govorim na kolko milioni hora e pomognala da se izlekuvat ...
195
0
 
0
 
! Отговори
sis преди 14 години
Ако има край на земята то е ясно че все някога ще дойде,дори тези предсказания да са верни,всички вие противоречите на тях,просто защото не искате да повярвате че скоро ще умрем.Дори ако не са верни и хората ги разпространяват да плашат хората е само защото искат да ги подтикнат да бъдат по добри а и ако станат по добри хората няма да има и трета световна. Не казвам да не вярвате в тези предсказания,всеки има право да вярва в нещо,ама единствено вярата към себе си да станем по добри,има шанс да оцелеем.За това по добре да вярваме в нас самите и да се опитаме да се променим.А и за тези които вярват в тях има начин да се предоотвратят. :) Докато дойде края на света края на живота ни,всеки трябва да живее все едно му е последен ден,без лъжи без измами само с любов и мир!Което вие си мислете че трудно....просто трябва да се опитаме. И знайте че'НЯМА НЕСБЪДНАТИ МЕЧТИ,ИМА САМО ИЗОСТАВЕНИ ЖЕЛАНИЯ'..
194
0
 
0
 
! Отговори
sis преди 14 години
съгласна съм с .... а бе хора,каквото е писано това ще стане - вярвате или не!!!
193
0
 
0
 
! Отговори
offf преди 14 години
имало 124423423 доказателства че няма да се случи.. начи ти вяравш на пророчици които предсказват 3 години напред ко ше се случи... я бягаи от тука и се грумни но преди тва си изтрии коментара от тука
192
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Не осквернявайте името на баба Ванга!!!Доказано е,че тя е по-добра от Глоба!А пък за 2012...не знам,никой не знае.В Библията пише,че само Господ Бог знае часа на Края!
191
0
 
0
 
! Отговори
elica преди 15 години
evala na teq,koito ne se vruyzvat na glupostite na drugite :)
190
0
 
0
 
! Отговори
elica преди 15 години
178. - 13.02 18:56 - От: mariqAz mislq 4e vanga moje da predskazva i 4e naistina moje prez 2012 god. da izbuhne 3ta svetovna voina!!!Гледах и в др сайтове - в единия пише:"Ванга предсказа трета световна война през 2010"в другия:"Ванга ЩЕ ПРЕДСКАЖЕ третата световна война през 2012"и в третия:Ванга ОБЕЩА да ПРЕДСКАЖЕ ТРЕТАТА СВ. война през 2001"мда умно а? Абе да се лекувате...че знаете ли колко сте смешни? все предричате и преписвате на баба ванга и Ностраданус сумата и неща,които са плод на болния ви мозък и си мислите,че плашите някой ХА-ХА-ХА-ХА-ХА! Аве да ви питам - що не се гръмнете а? Всички ще сме доволни тогава + вие също гарантирам ви го ! Ако бяха врени "предсказанията" досега нямаше да си чатите в Скайп и да пийте кафе ясно? Така,че първо милсете преди да правите хората на луди.И вие много добре знаете,че няма да има нито трета световна война когато и да е нито пък край на света пак когато и да е.дебнете само едно нещенце и го правите в световен проблем...абе хора - ще свършите в психото бе ей ! Как не го осъзнавате? Елате на себе си - няма да има такива неща има 26356353 доказателства,че тея глупости са измислени.Само преувеличават тцтцтц,тцттц! УЖАС УЖАС ! после що така що иначе е как? вие се връзвате на некви психопати - моял ви четет да видите ,че е страшно *** бъзик с вас това !!
189
0
 
0
 
! Отговори
elica преди 15 години
Чиста гавра си правите с живота на женицата! вижте "умните предсказания" на вас и други "умни":1. 2000 атомна война - стана ли? ( НЕ !)2.2002 потоп - Край на света- стана ли? (НЕ!)3.2003 Везувий - огнена лава залива Планетата земя - Стана ли? (НЕ !)4.2004 Трета световна война - стана ли? (НЕ)Е...?!?! Нещо да ви9 иде на ум - само се *** с вас и с ванга Ванга казала 1000 мир за България а не вашите тъпотии - стига плашихте хората не сте интересни вече не разбрахте ли ? Ама на психиатъра ви определено ще му е нужна една усмирителна риза да ви сложи - кухи чукундури такива !
188
0
 
0
 
! Отговори
elica преди 15 години
158. - 01.10.2008 08:55 - От: TinaСъжалявам, че ще ви разочаровам, но 44 е цитирал неща, които Ванга е предсказала, че ще се случат в точна хронология. Така, че преди да нападате някого, че е луд, поне проявете интерес и се осведомете малко.А за края на света: във "Властелина на пръстените", Гандалф казва, че някои неща не зависят от нас и единственото, което избираме е как да изживеем оставащото ни време. Дано повече хора избират да живеят достойно!Миличко сори,ама това не е "Властелина На Пръстените" така че...СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ЩЕ ТЕ РАЗОЧАРОВАМ.Последната реплика на Ванга е била,че повече от 1000 вещаят мир за БГ така,че чети малко книжкии след това ела да знаеш много.Става ли?
187
0
 
0
 
! Отговори
елица преди 15 години
НЯМА ДА ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА !!!!! и край на света няма никога да има.Четох - видяхте за тамара Глоба дето е мн мн мн мн пъти по-точна от Баба Ванга лека и пръст.Само се гаврите с жената - казвате,че тя го е предсказала само и само да изглежда по достоверно и да вържете хората,мръсни гадняри !!!!! Мислетре,че като лъжете,че ванга го е казала хората вече ще се напикаят от страх ама грешите.Четете Библията - Бог обещал само грижи за Земята а НЕ ВАШИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ГЛУПОСТИ.Ай идете на доктор става ли ?
186
0
 
0
 
! Отговори
ели преди 15 години
Известната астроложка, Тамара Глоба, е уверена, че настоящият период на напрежения няма да премине в трета световна война.vidqhte li ? Ai spokoino ve4e
185
0
 
0
 
! Отговори
elica преди 15 години
това е не е вярвно ! къде къде по-големи и по-точни врачки са се произнасяли ехеее...а и баба Ванга на смъртното си ложе е казала,че повече от 1000 години чакат спокойствие за България така,че айде научете се да лъжете и тогава стряскайте хората>То не беше край на света,не бяха войни не бяха атентати не беше чудо ! Ейййй абе стига лъгахте хората я сега вижте нещои след това ми говорете за Ванга,защото Тамара Глоба е над милиони пъти по-точна от Ванга:Известната астроложка, Тамара Глоба, е уверена, че настоящият период на напрежения няма да премине в трета световна война.Звездите не показват нищо, наподобяващо глобален конфликт или край на света. категорично заявява Глоба. В същото време, отбелязва тя ситуацията на небето, както и на земята, е критична. Аз знам, че животът ще продължи и ще се установи мир. И децата... ще играят в щастие. И човечеството ще построи нов модел на общество, основано на нравствени принципи, различни от тези уродливи и извратени системи, които съществуват днес.Според Тамара Глоба 2000 година е начална точка за промяната на света.Две хилядната година е началната точка към възстановяването на загубената връзка между Небето и Земята. Човечеството е на прага на нов период, където Земята навлиза в период на зрялост и ще постигне единство в стремежа си да обедини нравствените и вътрешни закони със тези на обществото и управлението. Това означава само едно: човечеството иска да живее в истинска любов, в добро и просперитет със справедливо управление, като главната задача на властта да е грижата за народа, а не собственото благополучие.Предсказанията на Тамара Глоба за Месиянската личност която идва в нашата епоха тясно съответстват на пророчествата описани в Корейски манускрипти от преди хиляда години. Също така те доста близко се допълват и покриват с пророчествата на Библията и тези на Настрадамус за Последните дни. Те описват човек от Изток, преследван и неразбиран, хвърлян в затвора, носещ новата истина, възобновяващ семействата и главното идващ под името Мун (Муун).Точно в съответствие с нейните предсказания, д-р Сан Мьон Мун издига нравствените ценности на истинските семейства, като основа за изграждането на този мечтан свят. Противоречивия в миналото Мун, призовава световните лидери към ново световно управление основано на безкористност и живот за другите, като практика на принципите на истинската любов.Настрадамус също говори за Мун и последователите на Мун, който ще обедини религиите срещу червеното (Комунизма). Според Настрадамус той ще благославя семействата и бъде свързан с птица (съпругата на д-р Мун носи името на птица). Библията пък казва, че той идва с ново име което никой не знае, и че ще се роди точно след появата на Червения Змей (Комунизма 1917 г.), на което Сан Мьон Муун, роден 1920, също отговаря. Неговото име се казва в Откровения 19 глава, е "Божието слово", което е значението на името "Мун" съставено от ирогрифите за "Бог" и "Човек
184
1
 
0
 
! Отговори
iistina преди 15 години
Нека поясня казваки го като човек запознат много повече от целият земен свят относно предсказанието дадено от Ванга претставител на Йоан Кръстител но Йоан кръстител винаги го пропускате неверници такива и когато чуете за воина все не поглеждате коя личност ви го казва и коя личност претставя ако само малко усилие си направите и се съпоставите с вярванията които изповядва то и естествено бихте разбрали за какво става на въпрос но вие като егоистични същества обичате да гледате само и единствено себе си и своята гледна точка но нека по-добре от критиката да ви разтълкувам казаното.За да може някоя личност да определи бъдеще трябва да събрази промените в изборите на хората коя планета претставляват когато Йоан Кръстител ви заговори за воина разберете че става между бог и антихриста сатаната или каквото и да ви е разбирането за лошото мрака и пр. Защото запомнете преди да се е извършила каквато и да е битка в световен или битов характер тя първо се осъществява в духовен план.И нека поясня преди да се збиете или спречкате с някои вие първо сте решили така да постъпите и чак слет това сте го извършили.В момента воината се осъществява в първо ниво а и текстът които пиша е от този характер
183
0
 
0
 
! Отговори
iliqna преди 15 години
hora molqvi ne govorete za ne6ta koito mojebi 6te se slu4at a mojebi ne za6toto vie ne kazvate kakvo 6te stava v toq svqt ne 4e kazvat 4e baba vanga ne e kazala istinata, no prosto ne govorete napred bez da znaete kakvo 6te se slu4i vsa6nost!!!!
182
0
 
0
 
! Отговори
danita преди 15 години
ne 2 TA SVETOVNA VOINA NQMA DA IMA RAZBRAHTE LI NQMA DA IMA VANGA NE E POZNALA IZVINQVAAM SE 4E TAKA GO KAZVAM NO TAKAVA VOINA NQMA DA IMA MOJE DA E POZNALA ZA NEKOI NE6TA NO TVA TO4NO NE
181
0
 
0
 
! Отговори
slavi-peyzar преди 15 години
exoooo xora molq vi predi da pi6ete pro4etete malko ne samo taka da si drackate tupotii
180
0
 
0
 
! Отговори
AZ преди 15 години
az q posnavax 110% e verno tova !!
179
0
 
0
 
! Отговори
mariq преди 15 години
to4no tezi koito kazvat 4e vanga e tupa i neznam si kvo se otnasq to4no za tqh!!!