2012 г. - Ванга предвидила Трета световна война

Пророчицата видяла началото й след атентат срещу президентите на четири държави
29 сеп 2008 14:58,
217
2012 г. - Ванга предвидила Трета световна война
Снимка: Булфото

Евангелия Гущерова, известна като Ванга, е предсказала началото на Трета световна война.

Като причина пророчицата посочила, че през 2012 г. ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави, пише днес "Максфакс".

Изданието твърди, че българската Ванга всъщност е македонка. Тя стана известна със своите сбъднали се предсказания за световните бедствия.

Проницателката предвидила 11 септември и нападението над Световния търговски център - "братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици", казала Ванга.

Видяла началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже потъването на руската ядрена подводница "Курск".

Освен пророческата и способност Ванга твърдеше, че "вижда и разговаря" с хората, починали преди 100 и повече години.

Според нея след 200 години човекът щял да влезе в контакт с извънземните, много от които вече отдавна живеят на Земята.

Последователите на Ванга твърдят, че тя е знаела и точната дата на собствената си смърт, както и че ще бъде наследена от 10-годишно сляпо момиче, което живее във Франция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
1
 
! Отговори
Tina преди 15 години
Съжалявам, че ще ви разочаровам, но 44 е цитирал неща, които Ванга е предсказала, че ще се случат в точна хронология. Така, че преди да нападате някого, че е луд, поне проявете интерес и се осведомете малко.А за края на света: във "Властелина на пръстените", Гандалф казва, че някои неща не зависят от нас и единственото, което избираме е как да изживеем оставащото ни време. Дано повече хора избират да живеят достойно!
157
0
 
0
 
! Отговори
Луд преди 15 години
А пък аз съм собственик на 120 декара краставици! И по повод края на света се го премествам от единия крачол в другия!!!
156
0
 
0
 
! Отговори
Aман преди 15 години
Аман от глупости вече бе . Никой ли не вижда елементарната манипулация , на която сте подложени . Ако беше предсказала годината на края на света - ами нали това щеше да е най-известното и пророчество и щеше да се знае преди мнооого години ... За всички , дето им се иска да знаят датата на края на света , нека четат Евангелие от Матей , глава 24 , стихове 3 - 36 . По-конкретно стих 36 : А за оня ден и час никой не знае, нито небесните Ангели, а само Моят Отец . Това значи , че САМО Господ знае кога ще дойде края , не разни изперкали хаховци по форумите ... :)
155
0
 
0
 
! Отговори
The Boss преди 15 години
Някой си долу е написал, че Ванга едва ли не е божия служителка. Случайно да знае, че спиритистите са именно поклонници на тъмните сили - викат "мъртви" духове (всъщност не каквото си мислят, поне начинаещите). А християнството (в частност Библията) казва, че такива не са божии служители, в Стария завет пише да бъдат убивани с камъни!
154
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Давам софииска област на тоя който пусне бомби над македония."Изданието твърди, че българската Ванга всъщност е македонка."... аман от тия
153
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Опитът за предсказание е опит за екстраполация /изчисление извън познатите точки, което е много по-неточно от интерполацията, което е изчисление между познатите точки/. Както вече казах предсказанието било, че след атентат над четирима ще започне трета световна война, Ванга знае за атентата на ВМРО над един принц, откъдето започва първата световна война. Ванга знае за атентата над световния търговски център от 1993, както и за забилия се малък самолет, мисля че беше Чесна пак в същите небостъргачи - екстраполацията е готова. Но това е начин на мислене и е факт, че някой с ресурс мислил по същия проблем стига до същите изводи като Ванга - не може със взрив, не може с малък самолет, значи самолета трябва да е голям и най-добре да са два, защото кулите са две. Човешкият мозък, обаче е непредсказуем, той създава неща, които природата не е създала, като подрежда материята.
152
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Не се тревожете, на маите летоброенето е приключило още преди Колумб, така че грешките са им векове.
151
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
Добре де, що всички "предсказатели" говорят с метафори? Май щото така е най-лесно хората да видят в тези метафори някое реално събитие.Като е предсказала 11 Септември, що не е казала "на 11 Септември 2001 г. два самолета ще се забият в Световния търговски център", а е казала "братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици"?С радост ще отпразнувам 2013-а година. В мир. :) Тя Ванга май беше предсказала и че през 2000-а година ще "свърши света", ама нещо се размина...
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Лелеееее, целия се разтреперих!
149
0
 
0
 
! Отговори
debnadaviebna преди 15 години
признавам, че не съм способен да си обясня всичко да Ванга, но когато отпразнувам новата 2013 година без да съм попаднал в кръстосан огън на ядрена война, ще отбележа поредната провалила се прогноза за апокалипсиса
148
0
 
0
 
! Отговори
Д преди 15 години
Хареса ми! Чувството за хумор никога не е излишно, но с единия крак в МИНАЛОТО а с другия в БЪДЕЩЕТО, се НАРИКАВА НАСТОЯЩЕТО.....!
147
0
 
0
 
! Отговори
Debora. преди 15 години
КОЙТО ЖИВЕЕ С МИНАЛОТО И ГАДАЕ БЪДЕЩЕТО,- ПРОПУСКА НАСТОЯЩЕТО!
146
0
 
0
 
! Отговори
ДЕБОРА преди 15 години
ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН БЕЗ ПРОРОЦИ ! Благодаря на Бог за всеки подарен Ден!
145
0
 
0
 
! Отговори
о. Ангел преди 15 години
до всички > ТЕМАТА е ВАНГАА,А...
144
0
 
0
 
! Отговори
thug преди 15 години
2008 - 6.5 милиона души умират от глад2010 - агресията между фанатиците и цивилизования свят придобива огромни размери2012 - САЩ и Русия официално се разделят на два лагера2018 - Европа е икономически унищожена от емигрантите и недостига на евтина енергия2023 - Мадона издава нов албум2027 - Волен Сидеров влиза в затвора (по новия закон забраняващ публичния идиотизъм)2032 - Доган умира от сифилис. Погребан е в пирамида на връх Шипка, построена с пари от държавната хазна (в знак на благодарности от българския народ :-??? )2040 - България официално се преименува на "Народна Република на Кондьо и компания". За химн е избран "АТАКА МИКС 2006"2049 - Цивилизованите хора се преместват за постоянно на юпитеровия спътник "Европа"2063 - Планетата Земя се самоунищожава, поради неуспешния опит на природа да се пребори със смрадта2065 - Аз умирам от старост2066 - Мадона издава нов албум....абе края на света така или иначе идва ;) не му мислете много
143
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Ти си грешен, брат. Целия си сбъркан. Неграмотен сектант!
142
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Stiga s tezi gluposti! Ostavete na mira jenata!
141
0
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Тука се напълни със сектанти. Ае вий от политика нещо разбирате ли? Щото тая статия е повече политическа, отколкото религиозна.На Нова година Васко пeдeрaса има именден. Води се че тогава цар Ирод е изклал нам си колко хиляди новородени деца или пък едногодишни.. за да убие Ийсус, ама не уцелил. Мразя сектанти пишещи на латиница!
140
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Къпацитета се събуди! Честита Нова Година на евреите! 5769 -та от създаването на двукраките, Било е Петък след обяд. Всеки ден, когато Бог свършвал работа, казвал -"ЗА ДОБРО !" , в Петак след обед ништо не казал. ;)
139
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Sehem dni sled rajdaneto na vsqko evreisko majko bebe mu se izvarshva "Brit" (obrqzvane) koeto oznachava "dogovor s Boga" Znae li nqkoi kakav e tozi dogovor mejdu Bog i choveshkia sin..?