Станишев избира въпроси за изпит в държавната администрация

Със специален софтуер за провеждане на тестове министър-председателят ще генерира задачите
2 окт 2008 08:06,
19
Станишев избира въпроси за изпит в държавната администрация
Снимка: БГНЕС

В 9 ч. днес премиерът Сергей Станишев и министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще приветстват кандидатите в Четвъртия централизиран конкурс за младши експерти в държавната администрация.

С помощта на специалния софтуер за провеждане на тестовете министър-председателят ще генерира въпросите, които ще бъдат решавани от участниците в изпитната сесия.

2728 души са заявили участие в конкурса. Тестовете се провеждат в няколко последователни изпитни сесии в тестови центрове в София, Варна, Пловдив, Велико Търново и Бургас.

Те са изцяло по електронен път, като всеки тест се генерира непосредствено преди неговото начало чрез специален софтуер, който на случаен принцип избира от банка с общо 700 въпроса.

Успешно издържалите конкурса ще бъдат включени в банка кадри, от която всяка администрация може да избере подходящ кандидат за свободна позиция за младши експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
bul преди 15 години
А бе стига сте ни занимавали с този мишок...
17
0
 
0
 
! Отговори
гейчев преди 15 години
И аз също като теб съм гей!!!добре ,че другаря СТЪКМИШЕВ избираше темите който бяха .Добре ни подготвиха щом искаш трябва и дадаваш ама не като другаря Гей само иска да говори орално
16
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Най вероятно и Вие 15 сте от тези които се нареждате.За ваше сведение искам да ви уведомя,че аз самата преди години съм се явявала на същия тест,където го изкарах и издържах отлично,но там нещата бяха коренно различно.Така че не ми казвайте Вие на мен как седят нещата в момента.Сама го разбрах на въпросния конкурс,когато една групичка се хвалеше с това че имат тестовете.И ВИЕ СТЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ВРЪЗКАРИ КАТО ТЯХ.
15
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
Аз също се явих на този изпит, само че във Велико Търново. Никой не ми беше казвал никакви въпроси, нямам връзки, но се представих много добре, както и моя приятелка, която също се яви. Това, уважаеми/а 14 - Анионимен, не е конкурс, където да се уреждат свои хора, а изпит. Вашите резултати не зависят от тези на останалите. Мисълта ми е, че ако Вие сте се подготвил/а добре, което явно не сте направил/а, то никой не може да Ви промени резултата. В този смисъл, съветвам Ви, вместо да се тюхкате, е някой връзкар ви изяжда хлебеца, да се вгледате в собствените си възможности. Лек ден ви желая :)
14
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
И г-н министър председател,какво си мислите че правите.Дадохте тестовете на свои хора и те бяха готови с въпросите и отговорите.Аз съм една от участничките и се оказа че групата от ваши хора се е представила добре,а всички останали са жалки,защото си мислеха че всичко е наред и вече няма ваши и наши хора.А какво се оказа някои от вашите хора още преди изпита демонстрираха с това че са били в министерството при г-н Ники Василев и имат примерните тестове предварително.БЛАГОДАРЯ ВИ за това че продължавате да лъжете този глупав народ.Поне друг път вашите хора ги слагайте отделно от жалките като мен нормални хора,които бяха отишли с надеждата че вече всичко в тази държава е малко по наред,и всеки се надява представяйки се по някакъв начин поне да бъде по реално и по нормално оценен.Но не забравяйте че не само с 322 човека ще си решите бъдещето,защото ако разчитате само на тях не очаквайте да продължите напред.Народа за пореден път разбра че всичко в тази държава е нагласено и ще продължи така да бъде и за напред.БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА,НЯМА ДА СТИГНЕТЕ МНОГО ДАЛЕЧЕ.
13
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Скъпи сънародници, защо сте тъй саркастични, че чак злобни? Оставете човека,... защото той най-после намери работа която да отговаря на образованието и интелекта му - ДА НАТИСКА КОПЧЕ!!! Наистина, най-добре щеше да е, ако това копче е да кажем на портала на някой затвор, но нейсе, ще го изтърпим аще малко...
12
0
 
0
 
! Отговори
Castor преди 15 години
История на БКП.
11
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Тия ХРАНТУТНИЦИ дето ще стават другаря ГЕЙ ще ги обучава ли на ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И *** ПРИЬОМИ????
10
0
 
0
 
! Отговори
05 преди 15 години
Трябваше този софтуеър да се достави по-рано и за ДАНС
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
малее къв е готиничък на снимкатамуцинка!дано си има албумче да си пази готините снимчици, че не се знае как ще изглежда ако го подбарат него с чуковетеводи ни партийо любима! следваме светлия ти пример - чуковете в случаямуцинка, в скоро време предвиждат ли се нападения със сърпове?че големия чук го изрових вече от мазето, ама за сърп трябва да мръдна до село да се разровя
8
0
 
0
 
! Отговори
хм преди 15 години
Никой от "народните избранници" в парламента или от управляващата олигархия не може да отговори на 1/3 от изискванията, на които се подлага всеки един от "електората" при интервю за работа.
7
0
 
0
 
! Отговори
Plamen преди 15 години
ako iskate da vi napravq oshte neshto v reformata na pravosadieto,policiqta,bolnicata,ili da vi napravq zatvoren kragovrat v darjavata,kakvo oshte iskate ne moga da razbera?
6
0
 
0
 
! Отговори
Paris преди 15 години
az kolko vishi trqbva da vzema Stanishev?
5
0
 
0
 
! Отговори
баба Яга преди 15 години
Би трябвало да въведат средновековните китайски изпити за държавната администрация...
4
0
 
0
 
! Отговори
Goiko преди 15 години
Нека тях да ги изпитат да видим как са?!
3
0
 
0
 
! Отговори
Отличник преди 15 години
Какъв тест са издържали Станишев и Никито Василев та ни управляват?
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...че правителството реши всички обществени проблеми, та му остана свободно време на премиера, за да влезне в ролята на изпитващ...
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
лелееее,звучи ми много американско,дано Станишев се справи.