Старата школа в действие. Учителка млати деца (видео)

Математичка от Благоевград привиква учениците пред дъската и раздава "правосъдие "
21 окт 2008 10:57,
381

60-годишна учителка от 6. СОУ "Иван Вазов" в Благоевград взриви атмосферата в школото, след като нанесе побой над осмокласник.

Математичката Ангелина Досева твърди, че набила момчето, тъй като получила информация от неговите съученици, че в междучасието я псувал и наричал "к*рва".

Клиповете, които показват скандалното педагогическо "правосъдие", са два.

На първия ясно се вижда как учителката налага Даниел Денчев пред черната дъска.

Ученикът се опитва да се предпази, но Досева го дърпа за ушите, а после го засипва с шамари.

Същата картина се повтаря и на втория клип, с тази разлика, че тук як бой ядат три деца.

Математичката привиква момчетата едно след друго близо до учителската катедра, зашлевява им по няколко шамара и ги изпраща отново по местата им.

Насилието е заснето с GSM.

 


 "Не съм ги пребила, аз съм с инсулт, колко ми е силата!", твърди учителката.
 

"Всичко бих могла да преглътна, но няма да позволя да ме наричат "к*рва" някои, които ги търпим тука", категорична е Ангелина Досева.

В нейната професионална биография фигурират над 35 г. педагогически стаж, част от които като помощник-директор на 6. СОУ Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Какчето преди 15 години
Какчето няма дете, говоря принципно...
19
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Детенцето ти случайно да се казва Николчо?
18
0
 
0
 
! Отговори
Макаренко преди 15 години
Невъзпитани деца = слабо семейство!!! Слабото семейство се оправдава с "ш.ибаната държава"Държавате не е виновна, че не си си възпитал детето първите седем години. И в 90% от случаите каквито са децата, такива са и родителите.
17
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
имам син на 13 г.вярно е малко са луди но ако разбера че някой ми бие детето няма да остане безнаказан за това сме ние родителите да ни извикат на училище за толкова години нито един учител не се е направил труда да повика някой родител че има проблем с детето му
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Три пъти УРА за българското образование!!! Ама май наистина само това е спасението. След като положението тотално излезе извън контрол само с бой можем да се оправим! Жалко но факт! Част от съвременните деца тотално се сабозабравиха и няма друг начин да ги върнем в правия път! Аз винаги съм била против боя като средство за решаване на проблемите и като педагогически метод, ама след като тия деца не разбират от дума...И повярвайте ми за това нямат вина само учителите, но и родителите също! Живея близо да една известна столична дискотека и не искам да ви описвам на какви гледки съм ставала свидетел! Това са деца на 12-13 години, пияни, дрогирани, облечени като к...ви, които наистина си мислят, че са центъра на вселената и всички са длъжни да се съобразяват с тях. Е, щом родителите им са позволили тези деца да изпаднат до там, явно е, че освен бой друго няма да помогне! Отдавна е изпуснат момента, когато всичко е можело да се реши просто с няколко по-сериозни разговора! :-(
15
0
 
0
 
! Отговори
maika na dve deca преди 15 години
никои няма право да бие децата ми ако са направили нещо лошо да им напишат забележка боят не решава нищо само насажда повече омраза
14
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 15 години
Ami da...taka se deistva, druga kato ne pomaga. Izvinqvaite ama tva pokolenie deto sega e v uchilishtata sa palni gamencheta. Ne che nie bqhma aganca...ama pone malko poveche akal imahme v glavata. A i men sa me shamarili uchiteli i kato se zamislq napalno sam si zaslujaval. Posle sam mislil dva pati predi da pravq gluposti :)
13
0
 
0
 
! Отговори
Edna преди 15 години
не са ги били родителите им, ще ги бият учителите. Не че боят решава нещо, ама при животинско държание само животинско вкарване в ред. Аман от *** тийнейджъри. Който не е бил на катедрата, само той не знае за каква лудница става въпрос.
12
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Мен защоне са ме били като малък?Ами защото не съм бил дете идиотче както болшинството днес.
11
0
 
0
 
! Отговори
alex преди 15 години
Малко им е на тези лигльовци!Никакво възпитание,никакво уважение към учителите,а самото училище е като развлечение за тях
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
sama taka
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако ми е дете-първо ще поздравя учителката,след това такъв бой ще му дръпна, че няма да се сети да обижда повече.Днешните деца са изпуснати от контрол.Родителите трябва да вземат мерки, а не да защитават тези олигофренчета.
8
0
 
0
 
! Отговори
Милен преди 15 години
Днешните хлапетии са толкоз разпасани, че наистина си трябва кютек за тях от време на време. По малко, но редовно :)
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бе наистина трябва да учат ама да не пердашат твоето дете. Щото ако видя даскалка да ми млати детето първо ,че ще я спукам от бой и второ ,че така ще е осакатя ,че няма да стъпи втори път в час. Ако има някакъв проблем с детето ми то да ми се обади аз ще се погрижа то втори път да не обижда учителка. Но да раздава правосъдие сама е меко казано своеволие и то престъпно. Щото не биеш голям човек а дете. Явно тази жена отдавна е забравила за тази граница . Е тогава и аз же забравя границата !
6
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Абсолютно си прав, човече! Децата по принцип не са виновни за положението сега. Виновни са учителите и родителите - точно в липсата на шамари във възпитанието е проблемът!
5
0
 
0
 
! Отговори
Какчето преди 15 години
Когато на учителите им е позволено да бият децата, съм съгласна. Но някой да ми бие детето в училище и аз да разбера... Горко му! Може да са големи келемета, което не отричам, но има и други начини. И тази като я гледам си ги бие бая добре... Даже ми изглежда с такава злоба, с каквато никой родител няма да си удари детето! УВОЛНЕНИЕ за тази! Какво ме бърка, че има 1 месец до пенсия... Да ходи да продава картофи на пазара и да се пенсионира!
4
0
 
0
 
! Отговори
Edna преди 15 години
не са ги били родителите им, ще ги бият учителите. Не че боят решава нещо, ама при животинско държание само животинско вкарване в ред. Аман от *** тийнейджъри. Който не е бил на катедрата, само той не знае за каква лудница става въпрос.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ама да нареди и родителита за шамари - няма да е излишно
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На тия сегашните разлигавени *** само боя е оправията.И моля да не се правим на възмутени...ако обичате! На всички ви е ясно за какво иде реч
1
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Само бой и буквари за днешните младежи! Трябва да се научат, че училището е институция и трябва да се уважава!