Старата школа в действие. Учителка млати деца (видео)

Математичка от Благоевград привиква учениците пред дъската и раздава "правосъдие "
21 окт 2008 10:57,
381

60-годишна учителка от 6. СОУ "Иван Вазов" в Благоевград взриви атмосферата в школото, след като нанесе побой над осмокласник.

Математичката Ангелина Досева твърди, че набила момчето, тъй като получила информация от неговите съученици, че в междучасието я псувал и наричал "к*рва".

Клиповете, които показват скандалното педагогическо "правосъдие", са два.

На първия ясно се вижда как учителката налага Даниел Денчев пред черната дъска.

Ученикът се опитва да се предпази, но Досева го дърпа за ушите, а после го засипва с шамари.

Същата картина се повтаря и на втория клип, с тази разлика, че тук як бой ядат три деца.

Математичката привиква момчетата едно след друго близо до учителската катедра, зашлевява им по няколко шамара и ги изпраща отново по местата им.

Насилието е заснето с GSM.

 


 "Не съм ги пребила, аз съм с инсулт, колко ми е силата!", твърди учителката.
 

"Всичко бих могла да преглътна, но няма да позволя да ме наричат "к*рва" някои, които ги търпим тука", категорична е Ангелина Досева.

В нейната професионална биография фигурират над 35 г. педагогически стаж, част от които като помощник-директор на 6. СОУ Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
288. - 15:48 - Da vi. . .От: superhumanЗнаете ли че ученик не може да се изключи от училище без да е направил 3 провинения и то големи.---------------Абе, оли, да наричаш една жена К. пред 20 човека какво е? Малко провинение? Това си е посегателство над честта и. За такова нещо трябва да лази на колене за прошка после, а не да го минават като дребно хулиганство.
339
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тая защо не дойде във моето училище да види как аджеба се удря ученик и после как 20 човека клас и скачат на веждите ... ще удари ама друг път
338
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хаха :)))Трябвало е да му строши черепа на малкото ко*пеле, ако наистина я е нарекло . Семейство, което си е научило детето да нарича учитеката си " " зад гърба и, трябва да си го получи в найлонов чувал...
337
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nadqvam se ve4e q zadyrjana pone za 24 4asa!zabelejete kazva bila s insult :)ami unijenieto koeto e pri4inila !?7Za unijenieto nikoi ne pita ... ah bulgaristan :(
336
0
 
0
 
! Отговори
Tanq преди 15 години
popravka sobstvenite..(sega shte kajete,che ne moga da pisha..kato vi znam kakvi ste)
335
0
 
0
 
! Отговори
MBB преди 15 години
Един учител може да всява респект по много други начини..... това че днешната младеж са под всякаква критака е друг въпрос за който са виновни от родителите до учителите
334
0
 
0
 
! Отговори
Tanq преди 15 години
xaxa vie pyk "discipliniranite" ot kyde razbrahte dali e vqrno che deteto e kazalo ku.va na vyprosnata gospoja?Sled kato go chuete sys sobsvenite si ushi togava drynkaite vreli ne kipeli!A otnosno disciplinata dobre da mu udari 1 shamar,to neinoto napravo..nqmam dumi!I ne vsichki tiineidjyri sa razligaveni!Lichno az nito sym zaprilichala na ku.va nito pyk ne slusham v chas - tochno obratnoto..No za jalost horata vijdat samo loshata strana..!
333
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Още бой за тия гадчета!
332
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kakvoto i da e napravil u4enikq tq nqma pravo da mu posqga osven ako toi ne q udaril... teq komunisti4eskite ideali predi 15-20 godiniaz sum na tova mnenie. neka mi posegne na men 1 put, 2 puti 6te se pazq i na 3tiq put 6e i iz6iq 2 iumruka i tova 6te se vodi samoza6tita. haresva li vi ili ne taka e navsqkade i ima dosta po lo6i hlapeta za opravqne spored men
331
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
поздравявам учителката а на който родител нему отърва има часни училищта/във часното давиди там дали може дасе псува и плуе но мисля че веднага ще бъде изгонен:-)
330
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ученикът какво прави в училище? Да не биматематика да учи?
329
0
 
0
 
! Отговори
реал преди 15 години
поздравления!много правилно си го казал.но колко се замислиха над това...
328
0
 
0
 
! Отговори
Чукундур преди 15 години
Учителките да се уволнят и да се назначават само учители, друг изход няма. Жената го удари поне десет пъти- аз щях да го ударя само веднъж и щеше да има по-добър резултат. А този, дето е снимал трябва да го накарат да си изяде телефона. Защо не вкарат камери в училищата? Защото после трябва да изключат половината ученици, затова. Права е жената- по мое време и за далече по-малки неща биеха в училище.
327
0
 
0
 
! Отговори
майка преди 15 години
Е, да ви кажа пък, няма майка ,която си праща детето на училище, зада го бият и унижават.Като не й понася на учителката и вече мрази децата-КАКВО ПРАВИ В УЧИЛИЩЕ? ДАНЕ БИ НА МАТЕМАТИКА ДА ГИ УЧИ,А?????
326
0
 
0
 
! Отговори
koiasam преди 15 години
Не е нормално учител да бие деца....Във всяка професия има трудности и като няма нерви да ги изтърпи да си потърси друга работа
325
0
 
0
 
! Отговори
KOKOROKO преди 15 години
За огромно съжаление всички са прави - и децата са отвратителни, защото няма никакъв родителски контрол и желание за справяне и учителите не трябва да раздават подобни крошета по главите на децата, още помня една моя "другарка", която така ни набиваше шамари. За такава ситуация с моя син - нека ми се обадят веднага и аз сам ще отида да го нашамаря но не и някой да ми го налага
324
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Емо, отивай при другите емота и трай с тях. Да те видим теб как ще ги налагаш ако трябва да ги търпиш всеки ден...
323
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ми сори ама нямам нерви да чета триста коментара, тъй че се извинявам ако повтарям мнението на някой друг. Не виждам каква е новината в случая - според мен в класната стая учителя трябва да е като диктатор. Ако трябва и с тояга да ги налагат - що за възпитание е това - да псуваш и да малтретираш хората които трябва да уважаваш. Очаквате ли от тоя осмокласник да стане човек, щото аз не. Както и от 90% от подрастващите в момента. На какво ги учат тия деца - как да пушат, да пият , да се друсат и да повръщат в градинките около детските дискотеки ли(визирам тая до подлеза на ндк, ако някой не е минавал оттам в петък вечер около 9:30-10 , значи не знае за какво става въпрос и е хубаво да не се обажда)?
322
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 15 години
Здравейте. не съм съгласен с болшинството от коментарите - че така е правилно и така трябва да се бият ***! Това според мен не е бой - това е побой! Тая женица е напълно изпушила и си мисли, че е шеф на концлагер. Каквото и да се направили тия деца не е нормално да ядат такъв бой. Разбирам по един шамар, но това е прекалено. Ако аз съм родител и видя, че тая вещица така бие детето ми много не знам дали ще мога да се сдържа, но със сигурност ще я съдя!!!Аз съм учил през комунизма. Били са ме но такова нещо не е имало! Това не е училище а ми прилича на Разбиване (кеч борби, който е гледал)
321
0
 
0
 
! Отговори
miro преди 15 години
*** мръсни тия трябва с юмруци по тиквата да лабутиш