Томов източи Кремиковци чрез ЦСКА, убеден е Батков

Президентът на Левски призна, че е бил изненадан от връчения му орден “Стара планина”
28
Томов източи Кремиковци чрез ЦСКА, убеден е Батков
Снимка: БГНЕС

"Александър Томов орева цяла България при отнемането на лиценза на ЦСКА, като спомена моето име. Аз очаквам да ме даде на съд, за да излезе истината наяве", обяви президентът на ПФК "Левски" - адвокат Тодор Батков, пред bTV.

"Аз продължавам да задавам въпроси кой е собственик на ЦСКА и каква тежест е поел "Кремиковци“ за издръжката на клуба. Държавата ще се намеси с много милиони за спасяването на комбината и ще излезе, че ЦСКА се издържа от държавата", отбеляза Батков.

Според него има схема на източване на комбината именно чрез армейския клуб.

"Известно ми е, че Томов беше обвиняем по чл. 203. После се разбра, че "Кремиковци" е гарантирало 10 милиона лева за ЦСКА и банката си е получила парите от кого - от "Кремиковци", допълни адвокатът на Майкъл Чорни.

Тодор Батков призова Александър Томов на дебат, дори и при предварително уговорени въпроси.

"Футболните отбори като акционерни дружества трябва да бъдат подложени на сериозни проверки като регистрация, като собственост", подчерта Батков.

Президентът на "Левски" призна, че е бил изненадан от връчения му орден "Стара планина".

"Едва 7 дни преди рождения си ден разбрах, че е създаден инициативен комитет с най-видни българи. На кого от тях мога да кажа да ми съдейства за получаването на орден?", запита в заключение президентът на "Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Крайно време е някой да се поинтересува в тази държава от далаверите на Томов.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ах, откриха топлата вода! Че това отдавна си се знаеше. Сметките на Креми и на ЦСКА си бяха почти общи! И Томов си правеше каквото си поиска с парите. Ама на някои хора чак сега им просветна.
25
0
 
0
 
! Отговори
anonimna преди 15 години
Redoven lisi?....kakvi gluposti pishesh???
24
0
 
0
 
! Отговори
GINO преди 15 години
Че Батков не е стока е ясно за всички, но такъв като Сашо Томов няма никъде. Той самият не може сигурно да изброи колко партии е сменил вече. То не бяха БКП, БСП, Гор, ДАР, Евролевица, Социалдемократи и какво ли още не. Все започващи с големи обещания и завършващи с все по-големи провали. Такъв безпринципен човек надали има някъде. Аз съм фен на Левски, но искренно съжалявам ЦСКА, че ги управлява такъв ***. Жалко за футболистите и феновете им, които дават всичко от себе си. А относно финансирането то нямаше да има проблем ако една фирма на Митал финансира друга, но когато едната фирма е на държавни дотации и помощи, ти най-малкото е неморално да финансира отбора да не говорим че не е законно. При всички случаи схемата е много сложна и Томов умишлено я прави такава да можа и той да дърпа кинти за себе си. От това страда и собственика, а и ЦСКА. Затова Томов е проблема на ЦСКА, а не Батков. Батков е проблем на Левски. Особени след като изгони Стоилов. Оттогава политиката му е сбъркана и ако чака Кокъла да оправи нещата жестоко се лъже.
23
0
 
0
 
! Отговори
Говедо преди 15 години
Какво очаквате от гнусните *** в БФС?
22
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 15 години
Тоя Батков никога не съм го харесвал. Обаче това пробно творение на природата Томов така ми лази по нервите от няколко години, че с радост ще приветствам мустакатия да го набута зад решетките.
21
0
 
0
 
! Отговори
bul преди 15 години
Не скачайте срещу Батков, и той не е цвете за мирисане.., а се замислете кой е Томов, от кое котило се е пръкнал, какво е направил за обществото като политическа фигура и въобще за какво се бори... Според мен той е един хамелион, т. нар. Гарабет мартеничката, какъвто е между другото и лидера на ВМРО. Такива субекти за мен са влечуги и нямат място в политическия и обществен живот на страната.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всяка футболна прос*титу*тка един ден излиза във футболна пенсия по рокля под която неноси сутиен когато с цвете и вазелин, хванал под ръка Кузов отива на гости при Азис да праат 3.14. За неосведомените нормалната, шведкса тройка си е само тройка. Хомураситите се увли4ат, увли4ат и като им изпукат патроните вадят 14 см пар4е от градински мар4у4 и с него завършват великата тройка. Небе на диаметръ 14 см.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всяка футболна един ден излиза във футболна пенсия по рокля под която не носи сутиен когато с цвете и вазелин когато хванал под рука Кузов отива на гости при Азис да праат 3.14. За неосведомените нормалната, шведкса тройка си е само тройка. Хомурасите се увли4ат, увли4ат и като им изпукат патроните вадят 14 см пар4е от градински мар4у4 и с него завършват великата тройка. Небе на диаметръ 14 см.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Баткооов пак лъжи и пак лъжи. И в БФС вече се говори за милиона дето си дал на Боби Михайлов ,за да вземе лиценза на ЦСКА. Тогава се *** и се правеше на най-мислещия доброто на ЦСКА тогава. А сега пак като сrна трето място и умираш от яд пак с ЦСКА се оправдаваш. Гледай си твоето канче и не гледай в чуждото. А относно Кремиковци само ще ти кажа един факт споделен от синдикатите . Всеки месец от Кремиковци Митал е изнасял продукция за 40 милиона обаче без да вкарва парите в предприятието. За една година Митал е източил близо 500 милиона . Освен това са завлекли и продукция и стока на Живаго ! И това е само за последната половин година когато Томов вече не е никакъв във Кремиковци. Освен това дори и да е крал той е крал от себе си!! Кво те бърка теб? Митал е собственик и на Кремиковци и на ЦСКА. Все едно ти да си купиш къща и някакъв псевдо да те изкарва крадец ,че си носиш компотите от мазата в апартамента !!! Ти нормален ли си?
17
0
 
0
 
! Отговори
best for the best преди 15 години
еи наглец е тоя Батков протеже е на един от най големите престъпници които стои в Израел и не смее да напусне страната за да не го задържат и да си изгние в затвора .Ако бяхме нормална държава такива като Батков нямаше да са на свобода
16
0
 
0
 
! Отговори
КУНЧЕВ преди 15 години
ТРЯБВА ДА ТЕ РАЗСТРЕЛЯТ САМО ЗА ТОВА , ЧЕ СИ АДВОКАТ НА КГБИСТКИЯТ МАФИОТ ДЕТО СПОМОГНА ЗА ПРЕВЕЖДАНЕТО НА МАФИОТСКИТЕ ПАРИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА КОСТОВ И ДОКАРВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДО ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА ! АКО ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТ БИХ ТЕ ГРЪМНАЛ НЕ ВЕДНЪЖ , А ТРИ ПЪТИ ! И НЕ САМО ТЕБ ! ПРЕДАТЕЛИТЕ СА МНОГО ! А ОРДЕНА СИ ГО ЗАВРИ ОТЗАД ! ТОЙ НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ ! И АЗ ТЕ НАГРАЖДАВАМ С С ТРИ 7 , 62 !!!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
собственик на една фирма дава малко пари на друга своя фирма, какво общо има държавата тук , с миноритарен дялпроблема е че държавата се е заела да третира Кремиковци по различен начин от всички други фирми, както и Левски се третира различно от всички други клубове. Да се остави Кремиковци да си фалира и толкова едва ли 5 мил евро взети от Кремиковци да се плати на стария собственик са го съсипали
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Батков, Томов и всички президенти на ФК да спрат да се подиграват със запалянковците. Има хора, за които футболът и клубът на който са избрали да симпатизират са религия! Спрете да се държите като Бойко Борисов и Сергей Станишев! Дайте на хората това, което искат- ИСТИНСКИ ФУТБОЛ!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Батков ti si M R A S N I K
12
0
 
0
 
! Отговори
Курогредов преди 15 години
Тоз не е ли онзи дето получи орден стара планина за особени заслуги към алкохолната промишленост, към организираната престъпност, към ДПС, НДСВ, БСП, Руската мафия! Малии ми той верно си го заслужава! Не човек а Балкан...
11
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Тоя си оправи собствените бъкии, че сега иска и на ЦСКА-ту да оправи. Футболистчетата му се бият с таксиметрови шофьори, ми то и аз да играех в такова безлично първенство и аз щях да търся подобни забавления да ми дигат адреналина. Само не разбрах как пак се намериха 15 000 ентусиаста да гледат тая МММММъка наречена вечно дерби. Все пак е хубаво, че у хората е останала някаква надежда да видят нещо интересно у родния футбол. Жалко, че ги разочароваха за пореден път. Ако феновете вместо да се бият по между си вземат да опухат футболистите си едно хубаво по-ще има файда. Така другия път може поне от страх да тичат с желание.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Другаря Томов е направо терминатор, ако някой ни нападне с водородна бомба ние ще му пратим Томов!
9
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Po lokalnata ost CSKA-MTEL-KREMOKOVCI-LEVSKI-ECARD-MEGAHOLDING-ELIT HOLDINGi po mejdunarodnata INDUSTRIALNA OS: USA-CHERNOJ-TURKEY-EU-DERIPASKA-LIPESK.. ;)))
8
0
 
0
 
! Отговори
Kolega.. преди 15 години
..tursi parite i smetkata ot malkite za ubijstvoto na toq v Angliq... i toj izpi plutoniq... kak se kazvashe... LUGOVOJ li beshe leka mu prust... ;)))