ДСБ: Първанов го раздава като Живков и Пенчо Кубадински

Партията на Костов иска президентът ни да се извини за системно избиваните от него животни
4 дек 2008 14:40,
127
ДСБ: Първанов го раздава като Живков и Пенчо Кубадински
Първанов обича животните. Снимка: БГНЕС

ДСБ изрази възмущението си в парламента от „поредния вандалски акт на президента Първанов“. Според тях той дължи обяснение на узбекския и на българския народ за системно избиваните от него животни.

От партията на Костов не приемат той да демонстрира стил на живот и навици от времето на Тодор Живков и Пенчо Кубадински.

Dnes.bg припомня, че президентът Първанов при посещението си Узбекистан между 5 и 8 ноември т.г., както съобщи руският сайт Fergana.ru, е отстрелял защитения вид козел архар в узбекистанския резерват, за което няма разрешителен режим и оневинителна процедура.

Съгласно българското законодателство за убийството на такъв ценен вид лишаването от свобода е до 5 години, глобата е от 1000 до 5000 лв., заявиха в парламента Евдокия Манева и Елиана Масева.

Те направиха аналогия, като смятат, че престъплението се наказва по местоизвършването.

Депутатките обясниха, че узбекски неправителствени организации са информирали наши неправителствени огранизации по случая.

В момента тече кореспонденция и нещата няма да се оставят без последствия, заявиха от ДСБ.

Това не е първият случай, в който държавният ни глава се изявява като успешен авджия. На 5 март тази година, ден след трагедията с влака София-Кардам, Първанов ловуваше в Симитли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
A преди 15 години
*** българи като президентина - *** като тоя козел! На никого не му пука за вас, ама и на вас не ви пука за вас си!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
А преди 15 години
ти *** е тоя. супер сме *** българите - тоя *** е втори мандат. това е достатъчно красноречиво!
4
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Ти като си ловец трябва да знаеш че ГОЦИ се готви да даде заЖЪЛТИ СТИНКИ на приятелите му по 20 години ловните стопанства!???или ти си от неговата дружинка"'ЧЕРВЕН ТРИПЕР" Тва дори да е позволено има морал и не трябва да се убиват животните за един човешки трипер пардон трепет!!!АЙДЕ ДА НЕ ПРИКАЗВАМЕ ЗА ТЕМАТА ЛОВ С АВТОМАТИЧНО ОРЪЖИЕ НА БИЗНЕСМЕН
3
0
 
0
 
! Отговори
Доносник. преди 15 години
Гоце нещо мноо се отвори на лов. Всичките са един дол дренки.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
базкрайно противните демагози! От каде се пръкнахте бе да ви *** майките. Тапунгери. Земете нещо свършете ама не , неможете освен да крадете друго неможете и сига кат не сте на власт и вобще няма кво да праите... то и затова само глупости ръсите.... кога да попритиснем русия ама якята тякя ... кога че животни били избивани..... уникално *** тоя костов...... папаи си там треволяците и остаи братята ти *** да си папат месцето щото да знаиш всеки ден се убиват милиони животни по света и няма нищо странно в това... и освен за прехрана и за кеф също и Аз съм ловец и нищо лошо не намирам щото те го гледат тоя козел да го продадът като трафей в некое стопанство ловно еми подарили са го на Президента ни КВО? щом е бил представители на държавата и властта дначи не е нарушил законаИначе хубава тая костовиска работа ама .... ***
1
0
 
0
 
! Отговори
bridjit bardo преди 15 години
NE SE IZJIVIAVAI,KATO PRIRPDPZA6TITNIK,NEMA LI POVAJNI NE6TA OT KOZELA...