Пирински ще дари тринайсетата си заплата

Председателят на НС ще разпредели средствата за "Българската Коледа", гражданско сдружение "Дедо Лазко" и за лечение на болно дете
20 дек 2008 20:47,
47
Пирински ще дари тринайсетата си заплата
Пирински ще дари допълнителното си възнаграждение за благотворителни цели. Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Георги Пирински ще дари цялото си допълнително възнаграждение за благотворителни цели. Това съобщиха от пресцентъра на парламента.

Пирински ще разпредели средствата за инициативата "Българската Коледа", за родолюбивото гражданско сдружение "Дедо Лазко" - Банско, както и в помощ за лечението на нуждаещо се болно дете.

Председателят на парламента се включва в инициативата "Българската Коледа" за поредна година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
БРАВО преди 15 години
Независимо от подтика за това, това е добро дело,баз аначение ,че се дава от излишъка на средства.Например ние не можем да отделим тези пари.В такъв случай ердно е да го отчетем и да похвалим човека-ако всички депутати го направят-ще помогнат на доста болни.
5
1
 
2
 
! Отговори
aaa преди 15 години
VIDIA DEBELIA,I RE6I,4E S TROHI4KI 6TE UMILOSTIVI6 BALACITE,NEEEE,GRE6I6,***,PO DOSTOINO E DA SIE MAHNETE
4
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ха ха,тая 13 заплата за него е троха и го мързи да си я вземе.Затуй я харизва.Друг е въпроса дали изобщо си е заслужил ДУПЕТАТСКИТЕ си редовни а камо ли 13 заплата!?????Същото важи и за колегите му по СОФРА даже и в по-голяма степен в така наречения парламент-защото според мен там са събрани най големите хайдуци и разбойници дупедавци-където си нямат друга работа освен тая да режат държавната баница за лична полза.Дано да се задавите и ***!!!!А това IN VIVO ще ви се припомни скоро.М.а.м.ка ви !
3
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
golqma cenzura tuka be,ma mnogo triete be drugari
2
1
 
2
 
! Отговори
- преди 15 години
Похвално :)
1
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
pirinski ,zaio,tova ti delo ne moje da omolovaji bezkrupolnata ti kradliva do6ica,vse pak ti ne si robin hud ti si bandit s vlast na koqto kraqt i se vijda