"Мюсюлманите сме за мир"

Над 400 палестинци и членове на арабски асоциации се събраха на протестно шествие срещу нападенията в Ивицата Газа
30 дек 2008 20:58,
108
"Мюсюлманите сме за мир"
Шествието приключи пред сградата на президентството. Снимка: БГНЕС

Над 400 палестинци и представители на арабски асоциации се събраха в София на протестно шествие срещу нападенията в Ивицата Газа.

Шествието продължи от НДК до сградата на президентството, където представители на протестиращите връчиха декларация, с която молят България като член на Европейския съюз да окаже подкрепа за възстановяването на мира в Ивицата Газа.

Протестиращите скандираха "Да живее Палестина" и носеха плакати с надписи "Мюсюлманите сме за мир", "Докога невинни жертви?" и "Убитите деца не растат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Гордия пенсионер преди 15 години
До номер 3: МИР в района ще има само и единствено когато едната от спорещите страни изчезне от лицето на земята и по мое скромно мнение това ще са палестинците. Не съм на ничия страна, просто анализирам.До номер 6: Покажи ми поне едно действие или изказване на Първанов, което те кара така да го обвиняваш!
6
0
 
0
 
! Отговори
mi5 преди 15 години
Президента е перманентно виновен за нещо -така ,че всеки протест под прозореца му е оправдан!! А пък щом си толкова загрижен за неговото спокойствие -като му изтече мандата си го прибери у вас и му надроби една попара -пенсионерска!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
4 преди 15 години
Номер 3, прочети отново статията и тогава коментирай. Никой не обвинява президента. Тези хора не са виновни за проблемите в ивицата Газа. Единственото нещо, което пропагандират е МИР ! Фхимит???!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докато има държава -Израел и държава САЩ ,която я подрепя политически и военно -в този регион ще има насилие и кръв !Това е положението за съжаление!
3
0
 
0
 
! Отговори
Гордия пенсионер преди 15 години
Не разбирам защо тези хора протестират пред президентството, какво им е виновен президента?А ако не им харесва в България, да ходят в Палестина или в Патагония и там да протестират.
2
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
спомням си че някога и комунистите тръбяха навсякъде че са за мир. Само че мир на руски означаваше целия свят, така че не знам тия протестиращи за кои точно мир скандират. съдейки по делата им до сега маи за комунистическия мир са и те
1
0
 
0
 
! Отговори
SAS преди 15 години
Подкрепям справедливия им протест.