Вдигат заплатите на военните от януари

Повече съкращения в българската армия няма да има, категоричен е министър Цонев
30 дек 2008 17:53,
73
Вдигат заплатите на военните от януари
Министърът на отбраната Николай Цонев. Снимка: БГНЕС

Военнослужещите могат да очакват повишаване на заплатите от януари 2009 година. Това обяви във вторник министърът на отбраната Николай Цонев.

Повече съкращения в българската армия няма да има, реформата е приключила. Ще оптимизираме обаче личния състав и щатът ще бъде попълван от качествени и съзнателни воини, уточни Цонев.

Министърът и началникът на ГЩ на БА разгледаха в Карлово новата ведомствена детска градина, която от януари ще приеме 55 деца на военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Министър Цонев се ангажира до края на мандата си да се осъществи част от социалната програма на ведомството.

Ще бъдат открити детските градини в Средец и в Казанлък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
военни преди 15 години
Много ми е интересно, ако сега тябваше да зищитаваме границите си, какво щеше да се случи.Нима ние имаме войска, нима ние имаме ресурс да защитим родината си.Имайки предвид съкратената ни армия Пардон на кого точно служим
31
0
 
0
 
! Отговори
SAS преди 15 години
Че майка си ли ще търсим в Ирак или в Афганистан?????За Родината бихме умрели, когато зад нас са децата, жените и майките ни.Но да се пъчиш в Ирак или Афганистан и да си смяташ командировките е будаллък. Благодаря на комшиите за тая прекрасна дума!!!! :))))) Кажи ми, приятелю, струва ли си да си рискуваш живота и да оставиш децата си без баща / няма да коментирам безотговорните майки, които отидоха там - ако зависеше от мен вече да са с лишени родителски права/ като имаш предвид, че жена ти ще те забрави за няма и 40 дена и ще ти харчи застраховката с най-голям кеф???? И за последната дума благодаря на комшиите. :)))) Не сме женчовци, драги приятелю, а здравомислещи мъже, за разлика от теб.
30
0
 
0
 
! Отговори
nqma ime преди 15 години
Abe hora vzemete se v race vijte nakade otiva darjavata ni a nese karaite kato posledni glupaci za gluposti!Koi na koi bil vdignal zaplatata!Moga da vi kaja 4e darjavata se osvobodi ot armiqta i vazvi6i policaite i stanahme policeiska darjavica!Q hvanete temata za6to im dadoha trinaista zaplata na policaiote kato te sega po praznicite pa i dori da nesa praznici si q izkarvat za edna no6t a?Ot vsi4ko tova se gu6at onezi vav Sofiq vav Ministerstvcoto tam gledaite!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ot komentarite dotuk stava iasno, za6to Bulgarskia narod si zaslujavame sadbata v momenta, jalka kartina naroooodeeeeeeee!
28
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 15 години
КОЙТО НЕ Е МИНАЛ ПРЕЗ КАЗАРМАТА НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАРИЧА МЪЖ.Така че разни мамини момченца които сега реват да си замълчат.ИСКАМ ДА ГИ ВИДЯ В ИРАК ИЛИ АФГАНИСТАН ДАЛИ ЩЕ ИМАТ СМЕЛОСТ ДА СЕ ПОКАВАТ ОТ УКРИТИЯТА.А сега да бегат да се крият в мишите си дупки от каде са изпълзяли и да си мълчат.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
26-ти , кои ще покажат на полицаите? хахахахахах! Ония девойки с трътслестите и с почти нимфоманския хъс, дето постъпват в армията, 1-2 месеца се поуслушват и скачат в кревата на някой свой колега и хоп...едно българче повече за България. То , разбира се че това никак не е зле , ама конкретна файда за Бг армията това може евентуално да има след като "бебчето" поживее на белия свят минимум 20 години и последва "светлия пример на мама и на тате". Айде , стига сте се заблуждавали, че нашата армия сега е Българската армия в периода 1878-1989 година! Вместо тъкачки и предачки, сега "патриотките" стават военни и то...натовски, ей! Не е шега работа тва!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Едно е да пушиш и пиеш вода, друго е да имаш артилерия и авиация под ръка! Как няма да им вдигнат заплатите - ами ако решат да покажат на полицаите, че само с ПУШЕНЕ И ПИЕНЕ НА ВОДА НЕ СТАВА!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А полицаите - кучета ги яли??? Дайте на полицаите , че тъпият български народец поне има личент интерес от по-добра и по-качествена полиция, която да варди дребнавия му животец и имотец. А тиа ОВЕНИ пардон ..."военни" освен да си веят дедовия из чужди "братски" земи далечни , имат ли поне някаква файда за България!?
24
0
 
0
 
! Отговори
22 преди 15 години
VIE STE TIA,DETO,NE SAMO SE KRIAT,A I PIAT,OT NA6ATA KRAV,NA NARODA
23
0
 
0
 
! Отговори
uuu преди 15 години
Много е важно да си военен по мирно време, особено когато и нямаме армия, но още по-важно е да си пенсиониран военен, да си взимаш пенсията и да работиш, като бесен охранител по банки и прочее
22
0
 
0
 
! Отговори
sasho преди 15 години
Не ни виждате, защото се криете като мишоци.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не.Става озлобен форумен драскач.Нищо лично:}
20
0
 
0
 
! Отговори
morfejss преди 15 години
А аз трябва да ти кажа,че СПИН-а в Африка не е толкова разпространен,колкото връзкарството и шуробаджанащината в Армията!Аз съм офицер от 11 години и нямам нито едно наказание,а само поощрения и награди за добре изпълнени задачи,а все още съм старши лейтенант!Какво мислите за това?!Колкото пъти се освободеше място за израстване командирите ми искаха да ме сложат мен,но всеки път от "горе" казваха,че вече има човек за това място и край!Както и да е,стига съм се оплаквал.Относно войската искам да кажа,че в армията в момента жените са повече от мъжете и е страшно,като накараш някоя да направи това което нормално би свършил един войник,се вдига такава врява,че чак и командира ми се накарва и ме праща по дяволите,а войската си върти синджира!Е наистина това си е и от командира,който в момента е пълен некадърник и идеално отразява мннието на човека който се изказа доста саркастично за нас!Ето това е положението заради дебилността и некадърността на 90 % от връзкарите името на армията е на ниво под това за контейнерджийте и с право!Весели празници на всички и помнете че за да спим поне малко по спокойно армията трябва да получава не такива нищожни,като сега заплати!Благодаря за вниманието!Честита Нова Година на всички колеги и техните семейства!
19
0
 
0
 
! Отговори
RAZBRAH TE,17 преди 15 години
KAKTO,I ,,MINISTARA ,, TI,TAAA,KADE DA OPREME NA VAS,BE,DERIBEI,NATOVSKI,KATO NA ,,POLIZAITE,,HA,HAA,BEGAI U ,,KOSOVSKO,,IRANSKO,AKO 6TE6,GADNI PRODAJNIZI I LAKEI,POAMERIKAN4ENI,BOKLUZI
18
0
 
0
 
! Отговори
SAS преди 15 години
Абе къде са наистина тия военни??? Виждаме ги само по телевизията на измислени антибългарски мисии в чужбина. Българио, за тебе те умряха,една бе ти достойна зарад тях,и те за теб достойни, майко, бяхаИ твойто име само кат мълвяха, умираха без страхНародът помни тези военни и им отдава почитта си. А сега наричаме военни някакви си жалки гурбетчии с автомати и бронежилетки. С уважение към всички военни до 1993 година!!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Да те пази господ тогава смотаняко да не се налага да опираш до тези които дори незнаеш че съществуват!Май-се криеш в миша дупка та не ни виждаш нас военните!Ти толкова известна професия ли имаш та всички те знаят!Не говори за всички едно и също има много свестни хора в армията!И този министър искам да кажа че е номер 1 защото разбра точно какво трябва а не само да разтяга локуми като бившите шматки дето нищо не направиха!Айде дано ти просветне ако не много ти здраве!
16
0
 
0
 
! Отговори
ANGELE,ANGELEE преди 15 години
NE RAZBRA LI,4E TOVA,6TEE,6TEEE,NI6TO NE VAR6I,SAMO,TOVA,DA SI UVELI4AT ZAPLATKITE,PO TLASTI,kato znae6 istinata,ne pi6i v bade6te vreme,molia te
15
0
 
0
 
! Отговори
SAS преди 15 години
Аз пък мисля, че трябва военните нищо да не получават, а да се плаща на жените им, че ги търпят.
14
0
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 15 години
...ще бъде попълван от качествени и съзнателни воини.Обаче за това трябват ясни и твърди критерии.Защтото истината е че връзкарството в армиятя е като СПИН-а в Африка.
13
0
 
0
 
! Отговори
ALOOOO,11 преди 15 години
IA SE SKRII,AKO OBI4A6,TI 6TE MI RAZPRAVIA6,VIE SE USRAHTE OT PIENE I IADENE,BRE,NEKOI BALAZI SA POMAGALI,NO NE I VIE,VZEMI SE SKRIII,LEJA4I GADNI