Англичани и руснаци почиват в България на наша издръжка

6000 безплатни карти за реклама на зимните ни курорти предоставя агенцията по туризъм
29 яну 2009 19:54, Красимир Ангелов
58
Англичани и руснаци почиват в България на наша издръжка
Снимка: БГНЕС

6000 безплатни карти за почивка в Банско, Боровец и Пампорово ще получат туристи от различни националности, съобщи председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова.

Пакетите ще бъдат разпределени като рекламна кампания на българския зимен туризъм.

Стойността на кампанията е около един милион лева.

3500 карти ще бъдат насочени към английските туристи, а 1000 – към руските.

Останалите 1500 карти ще се предоставят на българските туристи, като те са разпределени поравно между трите курорта, а изборът на туроператори е предоставен на концесионерите, съобщи “Дарик”.

70% от средствата за кампанията са държавни.

Първите резултати от кампанията ще бъдат отчетени на 5 февруари.

От бранша бяха категорични, че ако не успеят да съберат средства от тази кампания, може и да не успеят да се подготвят за летния сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на кирилица е проблем на компютъра ти, но липсата на елементарна грамотност си е лично твой проблем. Дори на латиница можеше да не се излагаш чак толкова - можеше да напишеш absurd.
36
0
 
0
 
! Отговори
Милош преди 15 години
Чета и се учудвам... Българинът наистина не разбира от бизнес. Но и журналистите са виновни, защото представят по такъв начин нещата.Взетото решение е изгодно икономически и инвестициите ще се възвърнат, по мои изчисление, в срок от максимум 3 месеца. Но вие мрънкате ли мрънкате... А главите ви нищо не разбират! *** народ!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kak e vuzmojen podoben upsurd???
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
eто държавните пари къде отиват. И пак ще търпим няма как:)))))))
33
0
 
0
 
! Отговори
Томов преди 15 години
Поне едно от двете, ама то и двете.Станишев, ходи си, станахте за смях на цяла България и ЕС. НЕЛЕПИ СТЕ
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Hahahahaah - lud umora niama. Platete im i samoletnite bileti molia!
31
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
У нас хората няма какво да ядат и се чудят как да си платят тока, а тия кво правят с държавни пари...
30
0
 
0
 
! Отговори
Даола преди 15 години
Поредната глупост - ние нямаме нормални бизнесмени, нито проучване на пазара, нито стратегия - следва глупост след глупост.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и как ги направи тия изчисления или не си в час или просто пишеш глупости, за ти я пари в една рекламна кампания трябва да ги разбиеш просто AMA ISKA МОЖЕНЕ А НЕ КРАДЕНЕ тук според мен става въпрос за поредното крадене И ТИЯ С АЙПИТАТА АМАН ОТ ГЛУПОСТИ ... ТИЯ ЪПГРЕЙДИ..... В РУСИЯ СЬМ..... В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......В РУСИЯ СЪМ.......
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
poznaite dali sredbnostatisti4eski balgarin 6te spe4eli bezplatna karta
27
0
 
0
 
! Отговори
m преди 15 години
те пък те изтриха 26-ти :)
26
0
 
0
 
! Отговори
m преди 15 години
Не приятелю, не съм хотелиер. Просто обичам да мисля. Ти п***каеш, пл***еш, ядеш, с***реш и до там ти стигат дарбите в тоя живот. Ако бяха повече щеше да се аргументираш! Кажи къде сгреших в сметката? Не е много точна вероятно, бях чул за ски-пасовет и потърсих в гугъл информацята.
25
0
 
0
 
! Отговори
m преди 15 години
Много дървено философстване много чудо. Болни деца щели да лекуват. Българи щели да пращат на почивка :) Толкова ли малки хора сте че не можете да погледнете над ръба на своята малка паничка и да сметнете какво са 1000000 лв. на 6000 карти. Аз ще ви го сметна 167лв. на карта. Тук и журналиста от явно не е преписал правилно понеже предполагам става въпрос за ски-пасовете които се дават. За тях знам със сигурност, че чуждите оператори за да ги получат са длъжни да рекламират въпросните курорти. Но да оставим тази реклама ще ви сметна още нещо колчем заспите с малко повече багаж в главата тази вечер. Ски-пас за 6 дни на банско струва 311лв(държавата дава 167лв !) 6 дни е минимален срок понеже чартърите са седмични. 6 нощувки в средна хубост хотел са 900лв. на човек, само където обикновено никой не ходи сам а е със семейството си така че тази цена е поне x2. Тези хора трябва да се хранят някъде, може да си купят ски-екип или др. неща! Горе-долу направихте ли сметка или още е висока паничката ;) Нека мутрите вземат голяма част от тези пари и да им завиждате на охолния живот, но в техните хотели работят вашите братовчеди, жени, деца. България до колкото знам няма нефтени кладенци! Това го пиша като отговор защо точно в туризма! За да не се натоварвате много миналия зимен сезон статистиката е 200 милиона лева похарчени от чужди туристи. Сега ще се опитата да дадат 1 милион за да докарат 200млн. Как ви се вижда? Пак ви се вижда много щото като нямаш 5 лв за хляб 1млн. си е много и е по лесно да мразиш света от колкото да научиш някой език и малко обноски за да изкараш пари от туризъм. Ясно е че на вас няма държавата да ви отпусне пари, просто ако го направи ще е по-зле от това да ги окрадат т.е ще ги хвърлят на вятъра. Както се пее в една песен България не ме обича пък аз съм е*ати пича :)
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЯМА ДА ПЛАЩАМ НИКАКВИ ДАНЪЦИ на тия крадливи ***!!! Те се гаврят с нас,а ние ги търпим още! ЕЕЕЕй, българино! От теб по-голям бунак на света няма!Да пукнат всички мръсни крадливи ***,дето затриха държавата и народа!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
niko преди 15 години
Ne zabravyate 4e te ste napompyat spari vasite hoteli i toristi4eski kororti,.I vaobste ne mi se vyarva da im seplasta vsi4ko rubet.Mediyite pisat tova koeto im eizgodno,nie da se yadosvame i draznem.GLUPAVISA TEZI KOITO VYARVAT NA TEZI KLUKI.ako sam sobstvenik nahotel i az bih pcerpil nyakoy s 3 nostovki ako znam ce toy ste ostavi 300 dolara za tezi 3 dni.leka nova godina2009 :)
22
0
 
0
 
! Отговори
bravooo преди 15 години
KAK,NIKOI,NE OBARNA VNIMANIE,NA...NAI GOLIAMATA NOVINA,NA N3,BRAVOOO,BG,TAPANARII
21
0
 
0
 
! Отговори
abv преди 15 години
...nqmam dumi
20
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
на нашите управляващи. Ми що не вземете да рекламирате и строителната дейност, като раздадете по едно апартаментче тук там, но разбира се не на българи. Че защо му е на българина да има къща, дрехи или пък да ходи някъде на почивка?????????Искам да ми кажат откъде почерпиха този начин на реклама? АААА????
19
0
 
0
 
! Отговори
Дима преди 15 години
ако не съм пенсионерка и нямам роднинска връзка с някой политик?
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И ЗАТОВА В НАЙ-СКОРО ВИ КАЗВАМ САЙОНАРА