Майката на Пламен Куцаров чака министерско извинение

Жената обяви, че иска и наказание за полицаите, превишили правата си
1 фев 2009 18:16,
80
Майката на Пламен Куцаров чака министерско извинение
Михаил Миков. Снимка: БГНЕС

Станислава Куцарова, майка на 29-годишния Пламен Куцаров, който бе заподозрян за участие в отвличане и почина след полицейски разпит с детектор на лъжата, поиска среща с вътрешния министър Михаил Миков.

Жената чака извинение от министъра заради убийството на сина й и очаква наказание за полицаите, превишили правата си, обяви самата тя в ефира на Дарик радио.

Жената обяви още, че самата тя работи в МВР – в кухнята на стола на ведомството.

Според адвокат Тодор Апостолов, Пламен Куцаров не е бил криминално проявен, а общ работник във фирма за алуминиева дограма.

Според полицията обаче Куцаров е задържан, защото е участвал в банда за отвличания, като неговата роля била да води преговорите за пари с роднините на похитения.

В разследването за отвличането на мъж с прякор Цигането са използвани специални разузнавателни средства, но според адвокат Апостолов няма доказателства за участие на Куцаров в престъплението.

„За едно съм категоричен, няма фоноскопна експертиза, която да доказва, че гласът на човекът, който води преговори с роднините на отвлечения е Пламен Куцаров. От тук насетне всякакви всякакви интерпретации на тази тема са спекулации с паметта на това момче”, заяви още адвокатът.

Dnes.bg припомня, че Пламен Куцаров почина мистериозно в полицейския автомобил на път за ГДБОП.

Аутопсията на 29-годишния арестант показала, че причината за смъртта му е задушаване.

Мъжът бил с качулка без прорези за очите и устата и не е имал достъп на кислород.

Малко по-рано при среднощна стрелба на 22 януари бе убит криминално проявеният Йордан Цонков – Джиджи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защото всички знаем, че качулката е предмет в ръцете на убийци и тя сама не би могла да го убие!
18
0
 
0
 
! Отговори
Jok преди 15 години
Май този път са убили грешен човек. Слушах майката на момчето днес по Дарик. Момчето е работило като общ работник, излязло е с приятелката си на квартира, взело е скоро малко пари от майка му и от брат му на заем. Абе това е ужасна история. Жалко за момчето и за тъпите полицаи.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а това на снимката ... неам думи просто ... и от това чакаме борба с разбойниците ... има да чакаме. Единственото което процъфтява по време на некадърен министър е корупцията и престъпленията вътре в самата система на мвр.
16
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
GAdni komunisti , e za takiva sganove glasuvate
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
9-ти .., незнам дали е бил престъпник, но СЪС СИГУРНОСТ тези които са го убили са престъпници. Това че носят униформи не ги прави по-малко престъпници - напротив. Психически неустойчиви, агресивни, корумпирани престъпници.(на държавна издръжка)
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От бивш полицай знам следното: Полицаи в не работно време, отиват на лов. Стрелят по дивеча.. без да искат улучват попаднал на неподходящо място овчар. Чуват викове. Отват да проверят и разбират какво е станало. Естествено съзнават и че дейността която извършват е незаконна към даденият момент и място... Пребиват овчаря до смърт за да си мълчи. Той никога не се прибира в селото си. Случеят е прикрит. Разказан ми е от колега на участницие...
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да ти букне джигереца (чирвата)!Да та устрела шъкне!Да ти изпръснат очите!Да ти побелеат очите!Да ти свирне кръв от носа!Да та засадат с краката нагоре!Да погледаш цвекетата откъде кореньете!Да та покарат циганье през черното море!Да та не познаат жив!Да та намерат под бело платно!Да Умреш дано!Кога на мене ми носат, на тебе да ти косат!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
това,че си полицай си е твоя работа,че си неграмотен пак,ама това,че си абсолютен вече тежи и на обществото,дано и ти да си на цветята откъм корените долен
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МИКОВ В БЕЛЕНЕ
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bulgarian show
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да ходи да иска извинение на гроба на сина си-затова че е възпитала престъпник!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да *** фане за кренвирша тая ***
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За едно съм категоричен, няма фоноскопна експертиза, която да доказва, че гласът на човекът, който води преговори с роднините на отвлечения е Пламен Куцаров. От тук насетне всякакви всякакви интерпретации на тази тема са спекулации с паметта на това момче
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
2-ри ... "ако бе мирно седяло -не би ....." ... казваш ти..., а кой казва, че не е "мирно седяло" - ченгетата ли ? Ти вярваш ли им ? Или ако има съмнение за някой, за нещо, да имат право да го убият ли ??? Ами ако нарочат тебе за нещо ? Или твой близък ? Да ви убият ли ? Разбери че народните мъдрости от типа за преклонената главичка и за мирното седяло (на които ти очевидно си привърженик) само ще направят така, че всякаква корумпирана *** да те краде и убива теб и близките ти. Стига си стоял мирно, докато те е*бат, събуди се и си спомни че си човек.
5
0
 
0
 
! Отговори
любопитко преди 15 години
А кво стана с убииците хванаха ли ги???
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз не вярвам на лъжите им!
3
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Съд и затвор за тази *** Миков!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еми няма да дочака извинение ....моите съболзнования за сина и .... обаче "ако бе мирно седяло -не би ....."
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
wse edno da chaka ot umrql pismo.