Аз, Мирослав Блажев

"Изкам да се извиня на всички потърпевши и техните семейства, несъм имал намерение да нараня някой просто исках повече гласност"
2 фев 2009 09:09,
98
Аз, Мирослав Блажев
Снимка: Булфото

Похитителят на автобуса проговори в блога си. Мирослав Блажев е публикувал извинението си към всичките 37 души, пътували с него към Варна, както и обвиненията си към тромавата държавна машина.

правописът е запазен


"Аз Мирослав Блажев - Атила се извинявам на всички потърпевши от създалата се ситуация от 27.01.09 , но кажете ми как да постъпя , като виждам че нашта съдебна система изобщо не работи .

Значи главният виновник за създалата се ситуация е на свобода , задържали са го за малко разпитали са го отгоре отгоре той им е изиграл един театър , подкрепен от думите на неговата приятелка и неговият вуйчо.

Значи за едни има правосъдие а за други няма, това се нарича двоен стандарт ,който има пари и връзки в тая Държава само той се оправя , а къде остава справедливостта.

Думите им са пълна лъжа , но за да подкрепят своя човек са способни да измислят най-долните лъжи.

Какви са те за да изразяват съмнение относно моето бащинство, и имат ли доказателства за това.

Никой не е застрахован от подобна ситуация, живеем в много динамичен и объркан свят изпълнен със всякъкви изненади.

Идва момент когато на човек му писва от тая мудна тромава и бюрократична правораздавателна система .

Още един път изкам да се извиня на всички потърпевши и техните семейства, несъм имал намерение да нараня някой просто исках повече гласност по случая".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Ей го на снимката - типичния привърженик на Атака, неграмотен патриот, ругаещ, агресивен, отвличащ автобуси. Жертва на системата. Има ги много и в тоя форум. Нека не бъдем като него, нека все пак бъдем нормални хора, въпреки ненормалните обстоятелства в които сме поставени.
17
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
срещу политическата система. Блажев съвсем не е имал намерение да убива хора. Всеки един честен българин е поставен в тази ситуация на невъзможност. Живейте, ако можете, и борете се, ако ви изнася. Всичко се тушира в зародиш от мафиотската ни система.Имате ли обяснение как бяха спрени младежките протести?Можете ли да понесети това, че от екрана продължават да ви се усмихват нагло виновиците за националната катастрофа!?Блажев е интелигентен човек, който заслужава поздрав!
16
0
 
17
 
! Отговори
grep преди 15 години
Не мога да разбера, защо във всеки форум се намират един тип хора, които изглежда седят вътре, само за да правят коментари върху правописа на хората или да коментират технически грешки, както някой би се обадил сега да каже "това не е форум". Хора, погледнете отвъд носа си и преди да търсите хорските недостатъци, вижте вашите, и тогава критикувайте. Правейки това не сте по-извисени от тези мижитурки в съда, който успяват да спасяват з*а*д*н*и*ц*т*е на клиентите си, позовавайки се на технически грешки при събирането на доказателства. А относно статията - с всеки изминал ден ми иде, не да отвлека автобус, ами да взема цяото НС за заложници. Така или иначе, повечето от нас си го казват, но не им стиска, както и на мен. Българите сме овце и ни трябва овчар. Хич не си мислете, че Вие не влизате в тази група - всички сме в кюпа - тези който заминаха за чужбина и тези който останаха, тези който ходиха за гъби по време на избори също. Никога няма да се оправим, защото всеки се мисли за по-хитър от другия и се присмиваме на жалките опити на "лудите" ни съграждани да ни събудят за дълбоките проблеми на тази страна. Смешно ви е защото, човекът не е убил някого. Така е - изглежда в БГ трябва да очистиш няколко келемета или да отрежеш по няколко уши, че да почнат да гледат сериозно на теб, защото така е с българина - не играе ли тоягата, няма кой да слуша.
15
0
 
17
 
! Отговори
ПродуцентУ преди 15 години
Дребничко човече, копнеещо за вниманието на хората - във всичките му форми. Такива има много, но този е от опасните и трябва да полежи в затвора или най-добре в лудница доживот. Тепърва ще разбере, че живота и филмите са две различни неща.
14
0
 
17
 
! Отговори
lora преди 15 години
ne blajev e ludiq, ami nie 4e vqrvame na durjavnata sistema, a puk tq ni se otblagodarqva s mizeriq
13
0
 
17
 
! Отговори
нова преди 15 години
Само до правопис му е в такъв момент.Всъщност той нали е задържан, как пише от килията си?
12
0
 
17
 
! Отговори
ampj преди 15 години
Добре, извинен си, хайде престани да се появяваш по новините, че почна да ми омръзваш!!!
11
0
 
17
 
! Отговори
redordead преди 15 години
има една държава, в която политиците се гаврят яко с народа - крадат си пари, спират им фондовете, ама на тях им е през онази работа, полицията им избива хората без съд и присъда, най-на почит са мутрите с мерцедеси и гладки мозъци и чалга завздите...по принцип, да се чуди човек, кой би живял в такава дупка? та кой е луд? хората в нея или тоя Блажев? Не го харесвам, ама поне човека си е потърсил правата, а не като някой пишещи тук...не му бил правилен словореда, не можел дапише правилно - абе курчовци, то това не е час по български език, нито официален сайт на правителството, това е личен блог и човек пише в него, за да споделя мисли, а не да се хвали дали знае къде се слага запетая...
10
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Абе пуснете го човека да си ходи бе, бати сте всички
9
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Знаете ли, човекът поне има смелостта да стане от компютъра и да си потърси правата, било то не по най-правилния начин дори, а всички само стоят вкъщи и драскат по форумите. Луд бил... ако и на вас ви се случи нещо неприятно интресно дали ще стоите да пишете тук или ще направите нещо. Ако имаше повече хора като него в тая държава щяха да се вслушват в исканията ни много повече. Успешна седмица на всички
8
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
иЗкам!!?? а словореда е просто чуден!
7
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
mai ne blagev e lud mai ludite asme nie 4e traeme tia *** kat mikov
6
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Оная, без дупките, найлоновата.
5
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
абе този не беше ли в ареста или лудницата? Как пише в тоя блог от килията?
4
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
По-скоро това са мисли на един объркан човек! Той не е луд, той не може да намери рецептата за справяне с елементарна ситуация, както между другото и ние. Никой не може да отрече, че има определени моменти, в които много хора се чувстват объркани. Ситуацията в държавата е такава, че каквото и да направим, ще сбъркаме! Може би затова не правим нищо, а само глупости.
3
0
 
17
 
! Отговори
phantom преди 15 години
Да отива в затвора зоя терорист. Въобще не ми пука за мотивите му, това не го оправдава.
2
1
 
17
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Не мога да разбера защо смятат този човек за душевно болен ?! Това са думи на един съвсем нормален и интелигентен човек.
1
0
 
17
 
! Отговори
picturemaker преди 15 години
... лош му е правописа.Също като българското правосъдие!