Каракачанов: Циганите са асоциални

Скандалното е как само обясняваш, че този ще ти пречи, че онзи ще ти пречи, каза лидерът на ВМРО по повод изказването на Б. Борисов в Чикаго
9 фев 2009 12:39,
73
Каракачанов: Циганите са асоциални
Красимир Каракачанов. Снимка: БГНЕС

"Факт е, че България има 2 млн. пенсионери, че има едно циганско население, което не желае да работи и върши престъпления и общо взето е асоциално. То не иска да се включи в нормите на една държава.

По отношение на турците – факт е, че има не 800 000 души, те са около 500-550 хиляди души. Като граждани те са най-трудолюбивото население".

Това заяви пред bTV лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в дебат за езика на омразата в България.

В дискусията участваха Людмил Георгиев от ДПС и скулпторът Вежди Рашидов. Каракачанов повтори тезата си, че "ДПС е една вредна партия, една партия, която капсулира българските турци, която им създава чувството на някаква обреченост".

"Скандалното е как само обясняваш, че този ще ти пречи, че онзи ще ти пречи. Едва ли не обясняваш защо и ти ще се провалиш като всички останали", каза лидерът на ВМРО по повод думите на Бойко Борисов в Чикаго за българския материал.

Според Каракачанов властта в България се взема с отричане и оплюване, след което става ясно, че се прави същото, което са правили и другите пред тях.

Според Вежди Рашидов следващото българско правителство не трябва да бъде партийно. В следващия парламент ще има 5 или 6 политически формации, прогнозира Красимир Каракачанов.

"Аз мисля, че ДПС дали печели, или не печели, е отделен въпрос. Въпросът е, че нацията не печели".

Така Людмил Георгиев отговори на въпроса дали движението не се оказва печелившият от непрекъснатото повдигане на етническата тема в страната.

Според него нацията не печели от непрекъснатото разделяне по всякакъв принцип. "Какво да им обръщаме внимание, след като нацията има други задачи да решава? За какво трябва да се връщаме години назад?", попита представителят на ДПС.

Според Вежди Рашидов в България не се говори за национални каузи, а за това кой ще дойде на власт. "Майната им на тези, които са на власт – да си вървят, за 20 г. остаряха. Да дойдат млади хора, които имат ангажимент да спрат тези етнически и неетнически партии", заяви скулпторът.

"Не мога да се сетя за кого става въпрос", отговори членът на Централния съвет на ДПС Людмил Георгиев на въпрос кой от депутатите от движението е сложил портрета на Кемал Ататюрк до бюрото си.

"В кабинета си всеки човек може да държи каквото си иска", изрази мнение скулпторът Рашидов.

"В централата на ДПС във всеки кабинет има портрет на Левски. Единствено в моя кабинет има портрет на Ботев. В кабинета на Ахмед Доган също има портрет на Васил Левски", съобщи още Людмил Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
42 го каза точно - само че за мaнгалската *** няма закони !!! И в това е "тайната" на безконтролното им размножаване, защото ако законите важаха за тях, просто нямаше да оцелеят. Да добавя - незаконно е да се замърсява околната среда в особено големи размери - погледнете край всяко гето какви бунища - да е потърсена отговорност от някой мангaл?66 - абсурдно е, че щели да ни изместят от държавата ни - все едно когато болният от чума умре, бацилите да си живеят щастливо и без него. Мангaлите са *** - те не могат да оцелеят без приемник, защото са неспособни да си отгледат едни картофи !!! Ако Българите и турците ги няма тук - кой ще ги издържа, кой ще ги лекува, кой ще им произвежда хляб, ток и т.н.? Защо мангaлите никога в дългата си история не са създавали държава, не са се обособявали на дадена територия, където да живеят и да се прехранват сами? - Именно заради паразитната им същност, която е генетично заложена - именно заради това НА МAНГАЛИТЕ ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ГЛЕДА КАТО НА ПЪЛНОЦЕННИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА - ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ТАКИВА !!!Каракачанов е 100% прав за всичко - и за кафявата ***, и за обикновените турци и за ДПС - подкрепям го напълно. Прав е и за това, че на неграмотните трябва да бъде забранено да гласуват - откъде накъде някакво крастано кафяво животно, което не може да се подпише, не е работило и един ден и живее като *** на гърба на честните хора, да решава кой да ме управлява мене? За кого ще гласува тая твар - ами много ясно - за тоя, който ще и позволи да продължи да паразитира и безчинства !!!
71
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 15 години
vaji za vsichki. V BG ne e taka, sledva che e nenormalna darjava i tova ide ot upravnicite, tolkova prosto. A i imame mnogo hubava prikazka za tva: "Ne e lud koito iade banicata , a koito mu ia dava" , ta *** praviat tova deto im s erazminava, mafioziet praviat tova stoto im se razminava, politicite kradat stoto im se razminava i t.n. e dokato ne se nameri edin da pochne da slaga razigralite se maimunki na mestata im, niama da se opravi rabotata. da ne govorim che lichno znam za sluchai deto bg biznesmeni naznachavat *** da imrabotiat za po mesetc, posle gi osvobojdavat bez da im platiat...ot tam sledvat drugi neshta i t.n., ta dode v bg niama zakonnost, niama da ima i upravia, ne se iska da si genii da go vidish
70
0
 
0
 
! Отговори
ГЛУПАК преди 15 години
БРАВО НОМЕР 42 !!! ПРАВ СИ ЗА ВСИ4КО...АМА...ТАКА ИМ ОТТЪРВА НА СЕГА6НИТЕ управници (((((( ВСИ4КИ ЗНАЕМ ЗА6ТО Е ТАКА . НАЛИ ИДВАТ ИЗГОРИ ....???
69
0
 
0
 
! Отговори
vremenen emigrant преди 15 години
Mnogo dobre kazano ot damata. Dano pove4e hora da misljat kato neja,togava shte se upravim v Bulgaria
68
0
 
0
 
! Отговори
Нестор преди 15 години
Тази *** ще вилнее на воля безпрепятствено.Голяма част от тях подкрепят ДПС, но да знаят, че стане ли турско ще бъдат навряни в *** газ.
67
0
 
0
 
! Отговори
Kiril преди 15 години
*** са мръсно племе което обича да живее в *** , ако е чисто ще си направят сметище от *** и ще си роват в него , това че много се преувеличава колко били задружни *** и какво щели да направи , те или добре разбират че нищо няма да им се направи или им се разясняват тия работи от фондациите , я хванете някой *** сам и решете да му спукате тъпата глава без да ви мигне окото , ако успеете да го настигнете ще ви поздравя , като българи тръгнаха да се бивт с полицията какво стана , колко са задържаните , когато *** трошеха и тръгнаха да се бият с полицаите в Красна Поляна , какво стана , да не би да има някой задържан , случайно министъра на МВР да не би каза че има и по твърди мерки , полицайте казаха ли нещо че трябва да се защитава законноста , всичко трае , вкарай стотина *** от всяка махала в затвора , убий 5,6 *** тартора от всяка махала , после ще кажат че е намерено дрога , че са продавали дрога за да се оправдае от хората убийството им и да видиш че *** сто години няма да надигнат глас
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Метафизична истина е,че племето на *** не е способно да се култивира,поради увреден ген.Възможни решения на проблема с ***:1.Изпращането им обратно далеч,някъде към Афганистан и Монголия - невъзможно,поради упрек във фашизъм.2.Отделянето им в резервати - пак също неприемливо,а също така и опасно с оглед жестокия им ресентимент.3.Съсредоточаването им в гето - вариантът е отигран,но и той е без полза.4.Физическо изтребление - най-добър като вариант за всички добри и честни хора,но абсолютно невъзможен - моментът е пропуснат.5.*** предизвикват масови безредици и става нещо като гражданска война - най-сигурният и възможен вариант.6.Българите изчезват като нация,а България я наследяват ***.7.Джелем джелем ромалееееее.....8.........
65
0
 
0
 
! Отговори
Стария преди 15 години
Прочетох всички коментари. Те се движат от едната крайност в другата. Ако погледнем реално, в думите на Каракачанов и Вежди Рашидов има много истина. Така че, независимо от оценката ви за тях като личности, която не винаги е правилна, трябва да приемем, че техните тези се приемат от по-голямата част от народа ни, независимо от етноса. Като се позовем на конституцията, че всички сме равни в правата си и свободни следва:1."ДПС е една вредна партия, една партия, която капсулира българските турци, която им създава чувството на някаква обреченост" и която е етническа и противоконституционна.2.Такива предатели като проф.ан людмил георгиев, данчо -ментата, бисеров-куфарчето и др.,които в желанието си да властвуват и крадат са готови да лижат миризливите крака на доган, размиват етническата същност на дпс и по този начин нанасят огромна вреда на политическата система. 3.Българските турци не са ощетени по никакъв начин в България. Децата им имат право да се учат, да се образоват, да участвуват в конкурси, да работят, да се ползват от здравно и социално осигуряване и т.н. Какви права и свободи защитава партията на доган, местан и доносника юнал лютви? Единствено своите и може би на чужда държава!4. *** открито не желаят да сменят начина си на живот, макар че за тях също важи Конституцията и тя не ги пренебрегва по никакъв начин. Кой краде и кой колко , това е друга тема. Важният въпрос е, че те остават асоциални, неграмотни и безработни. Ако държавата продължава да бъде либерална към тях /много добре са го казали някои в своите коментари/, проблемът ще става все по-остър и тяхното поведение-неконтролируемо.5.Партиите се нуждаят от манипулируем електорат, който да не знае да чете, но да гласува, иначе в закона за изборите щяха да въведат образователен ценз.6.7. и т.н. Вие продължете!
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каракачаните са свестни хора,Каракачанов-не!
63
0
 
0
 
! Отговори
BF преди 15 години
Г-н Амете,може да сме "измислена нация",ама пишеш на нейния език,учил си го в нейните училища,ял си от нейните социални помощи и други благинки,формирани от нейните данъци.Хайде когато започнеш да пишеш на *** и си направите държава,в която да живеете от собствения си труд,тогава говори!Иначе си *** като повечето ***,а търпимостта към *** си има граници.Дано доживееш да ги видиш!
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
EWALA BATE,KAZA IM GO NA ***
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
neka da doide tozi den s netarpenie go 4akam VIDOVDEN:)
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nikoga nemojete da me ubedite 4e horata na sila sa islqmizirani za6toto nyama takav metod(na sila hubost ne stava),prosto pomacite po-golqmata 4ast sa bili mulsumani predi osmancite da sa do6li v Bal.p-v,va6ite istorii gi zavrete v zadnicite si.I az moga da kaja 4e bulgarite sa bili ot cigansko pleme ot tataristan i takiva edni
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
6te doide Vidovden za 4almite i tehnite eni4arski slugi!!!
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
gospodin Karaka4anov may tvoqta statistika e mnogo gre6na turcite sa malko pove4e ot milion temata e mnogo razburkana,za6toto ima nyakolko tipa turci
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ужасен коментар...четох го 2 пъти...дайте да изхвърлим всички българи, които са мюсюлмани и да станем правослвани в гръцкия смисъл на думата - хомосескуално правослвани...пфууууу
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
турчин = миризлив фес,който е чист ***(турчин).*** = турчеещ се българин,склонил да стане *** под силата на ятагана.Понеже го било страх да колне турчина и те така.мохамеданин = българин ,който са сам се е циганизирал с исляма.Очевидно има малко *** жилка,щото как иначе.мюсюлманин = фанатик,готов за Алах да стори всичко.Обикновено се самовзривяват.Няма мозък в главата,живее в измислен свят.*** = ***,който се има за турчин без турците да го знаят още,говори ***,ползва сателитна чиния с цел да се свърже със совалката в Анкара.Не работи,ако работи прави само бели.Не учи,само краде.Ихранва се с помощи.Прави *** през 5 минути.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 52...помаците или българомохамеданите са коренно население на България, българи (дори повече българи) от вас; заварени на Балканите при османските племенни нашествия. основно живеят в родопите, рила и пиринско, с малки общности втетевен и троян/ловеч. говорят единствено и само български, имат български имена и изповядват традиционен сунитски ислям. някои от тях са приели исляма доброволно, други - с кръв и меч.турците в северна България и Кърджалийксо са мюсюлмани, които се смятат за части от турската нация, но малка част от тях са свързани с Турция и турската нация, както е възникнала през 1922-23 г.. 95% от 'турците' в Северна България - Лудогорието са повечето татари/потомци на волжкибългари/кримски татари; също така юруци и черкези - племена и народи от османската империя, заселени от единия й край в другия, за да предпазват от християнски нашествия. така наречените 'турци' в лудогорието и разградско всъщност са мюсюлмани от иран и сирия, изповядващи шиитски ислям (палене на свещи и т.н.), които са били населени в България през 16-17 век, като наказание за това, че не са сунити. Днес, поради липсата на силно изразени групи от тези мюсюлмани, които да ги представляват,поради невъзможността да запазят черкезките, юрушките, иранските/татарските си традиции, почти всички се асоцират с турци, за да не ги бъркат с българите християни.
54
0
 
0
 
! Отговори
14merkator преди 15 години
Турчина си е турчин! А българите повечето сме православни християни, но има и мюсюлмани, будисти и др.! Та българите, които изповядват исляма се наричат помаци! По време на робството те са били на сила ислямизирани и са приели тази вяра с цел оцеляване! И т.н.....
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
оставете каракачанов....асоциални ли сда *** наистина? или прекалено социални?