Каракачанов: Циганите са асоциални

Скандалното е как само обясняваш, че този ще ти пречи, че онзи ще ти пречи, каза лидерът на ВМРО по повод изказването на Б. Борисов в Чикаго
9 фев 2009 12:39,
73
Каракачанов: Циганите са асоциални
Красимир Каракачанов. Снимка: БГНЕС

"Факт е, че България има 2 млн. пенсионери, че има едно циганско население, което не желае да работи и върши престъпления и общо взето е асоциално. То не иска да се включи в нормите на една държава.

По отношение на турците – факт е, че има не 800 000 души, те са около 500-550 хиляди души. Като граждани те са най-трудолюбивото население".

Това заяви пред bTV лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в дебат за езика на омразата в България.

В дискусията участваха Людмил Георгиев от ДПС и скулпторът Вежди Рашидов. Каракачанов повтори тезата си, че "ДПС е една вредна партия, една партия, която капсулира българските турци, която им създава чувството на някаква обреченост".

"Скандалното е как само обясняваш, че този ще ти пречи, че онзи ще ти пречи. Едва ли не обясняваш защо и ти ще се провалиш като всички останали", каза лидерът на ВМРО по повод думите на Бойко Борисов в Чикаго за българския материал.

Според Каракачанов властта в България се взема с отричане и оплюване, след което става ясно, че се прави същото, което са правили и другите пред тях.

Според Вежди Рашидов следващото българско правителство не трябва да бъде партийно. В следващия парламент ще има 5 или 6 политически формации, прогнозира Красимир Каракачанов.

"Аз мисля, че ДПС дали печели, или не печели, е отделен въпрос. Въпросът е, че нацията не печели".

Така Людмил Георгиев отговори на въпроса дали движението не се оказва печелившият от непрекъснатото повдигане на етническата тема в страната.

Според него нацията не печели от непрекъснатото разделяне по всякакъв принцип. "Какво да им обръщаме внимание, след като нацията има други задачи да решава? За какво трябва да се връщаме години назад?", попита представителят на ДПС.

Според Вежди Рашидов в България не се говори за национални каузи, а за това кой ще дойде на власт. "Майната им на тези, които са на власт – да си вървят, за 20 г. остаряха. Да дойдат млади хора, които имат ангажимент да спрат тези етнически и неетнически партии", заяви скулпторът.

"Не мога да се сетя за кого става въпрос", отговори членът на Централния съвет на ДПС Людмил Георгиев на въпрос кой от депутатите от движението е сложил портрета на Кемал Ататюрк до бюрото си.

"В кабинета си всеки човек може да държи каквото си иска", изрази мнение скулпторът Рашидов.

"В централата на ДПС във всеки кабинет има портрет на Левски. Единствено в моя кабинет има портрет на Ботев. В кабинета на Ахмед Доган също има портрет на Васил Левски", съобщи още Людмил Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
BF преди 15 години
Ха,добър ден-*** били асоциални!Ми що тогава вземат социални!?Колкото до портретите,то у нас портрети да търсиш и паметници-на напразно загиналите!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** е много тъпо животно.Какво му пречи да вземе 50 лева и да гласува както си знае.Защото той така или иначе ще гласува пак за ДПС.Защо да не вземе 50 лева ?Аз викам да не им дават пари да видим как ще гласуват.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Твоите 500 000 гласуват заради кебапчетата, 20 лв. или чифт маратонки, без да знаят защо или за кого и без да се интересуват от бъдещето на държавата. Така че не ни ги давай за пример! А иначе е хубаво, че има хора като теб и дано да ставате повече! Поздрави!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който се чувства турчин,да ходи в турция.Всяка жаба да си знае гьола.Тръгнали тука някакви помаци по форума да обясняват.Нали е ***,значи е помъчен българин - чист българин.Защо се чувства турчин?Значи не е ***,а чист ***.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до последния коментирал...от 'материала'....братче или сестриче...без значение дали си пенсионер, *** или турчин... всички сме така...плащаме данъци, а насреща нищо...специално за интеграцията - ами погрижете се точно вие да промените нещата - създайте ромски или *** полиции (което ви харесва) и патрулирайте в собствените си райони; излъчете собствени говорители и контрольори, които да следят за всичко и т.н. станете учители по български език и история в собствените си родни места и давайте пример. всички граждани ще ви подкрепят...време е да се направи нещо смислено... когато отидеш в чужбина, гледат паспорта и гражданството ти, не дали си от 'софия или страната' и не дали си българин или извънземен...
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Lydmil Georgiev i Karaka4anov sa istinski BALGARI.z a tqh 6te glasuvame i pak 6te spe4elim..gadni mizerni gayuri takiva ste vie kato onq kloun borisov i psihoto siderov
6
0
 
0
 
! Отговори
то се знае-от матери преди 15 години
не мога да повярвам,че 500 000 от малцинството гласуват на избори,а 5 милиона българи не гласуват.не мога да повярвам,че когато си плащам данъците съм наравно с българите,а за останалите неща не бива да сме равни.не мога да повярвам,че по-скоро бихте ни утрепали,отколкото интегрирали.не мога да повярвам колко много се говори,а реално почти нищо не се върши.не мога да повярвам...
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каракачанче знаете ли на кои са викали едно време?На ***.Като гледам има защо.Целувай *** каракачанчето,целувай и не забравяй да си купиш възелин от аптеката.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като е така, какво правиш с Седефчов в Русия на една маса, и се целуваш с Сергей. Видях те :)
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като нов еничер, знае ли тази турска *** Людмил Георгиев, че ако беше жив Христо Ботев щеше да му резне предателската кратуна без забавяне?
2
0
 
0
 
! Отговори
Vesso преди 15 години
Защо там, където не се намесват политици и правозащитни организации българи, ***, турци, арменци, турлаци, каракачани и власи живет нормално? Как ще водиш за носа хора, който са образовани и квалифицирани. По-лесно е да "спечелиш" гласовете на една затворена общност, която се подчинява на един тартор. За правозащитните организации е изгодно да поддържат някои малцинства в лошо социално положение, за да могат да се издържат от злоупотреби със социални помощи и хонорари от криминални босове.
1
0
 
0
 
! Отговори
маскара преди 15 години
Тръгнали да се хвалят с портрети!..