Мануела се прибира в Търново

Девойката ще живее с баща си и майка си, които преди време бяха разделени, но сега ще се съберат заради нея
13 мар 2009 07:19,
43
Мануела се прибира в Търново
Снимка: БГНЕС

Мануела Горсова ще бъде изписана днес от ВМА.

С линейка, пострадалата при катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, ще бъде откарана в дома си в кв. Картала във Велико Търново.

Преди седмица, когата се прибра от лечение в Израел, лекуващите я лекари заявиха, че момичето е в състояние между комата и съзнанието.

Тогава медиците допълниха, че има надежди за значително подобряване на състоянието й, най-големия коз бил младостта й.

Мануела ще живее с баща си и майка си, които преди време бяха разделени, но сега ще се съберат заради дъщеря си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Михаела преди 15 години
Здравейте! Аз не мисля, че случилото се с Мануела, е продиктувано от изкупуване на нейни или на близките й грехове! Това е една тъжна действителност, която идва да ни покаже, че живеем в страна без закони, без справедливост и без морални и нравствени порядки, където се толерират едниствено шуробаджанащината и връзките на някой ***, който освен че се превръща в един от пияниците, отнели живот, очаква и ръкопляскания, и извинения и мнима "справедливост", и повече и повече награди за успехи, които просто не могат да оправдаят по никакъв начин действията му. Забелязвам, че много от потребителите, изказващи мнения, се възмущават защо ни занимават с Мануела, това не е единствения такъв случай и т.н.- да, прави сте, така е. Но трябва да ни занимават, защото това касае и нас като общество- това, че позволяваме в страната ни да царят хаос и безотговорност. Тъжно ми е, че толкова много хора защитават Стависки, възприемайки го само и единствено като Световния шампион на България. Съгласна съм, че може да има някакви заслуги, но смятам, че наградите бяха достатъчно. Това, което е трябвало да получи в качеството си на Световен шампион, го е получил! Сега трябва да получи онова, което е заслужил в качеството си на безотговорен шофьор, качил се зад волана в нетрезво състояние и отнел човешки животи!
21
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Тъкмо навреме си спретнаха новия закон за "престъпление" и "простъпка" управляващите,начело с правосъдния министър дал предложението...Точно за такива случаи,а не за Иван или Хасан...Убивайте без страх на пътя и нека пожелаем на Стависки спокойно пързаляне,да не се притеснява вече човека...закона го оправдава !
20
0
 
0
 
! Отговори
Viktoriya преди 15 години
Mnogo mi e ma4no za momi4eto,no v Balgaria ima o6te mnogo takiva hora.koito sa s godini v koma i za tjah nikoy ne kazva edna duma.Az sa6to sam pra6tala sms-i za neya i to ne malko, no mislya 4e tryabva da se pomisli i za drugite.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
когато вършиш добро, то ти се връща и обратното-когато вършиш злини ти се връща. Обаче моят личен опит показва, че доброто се връща, само когато преди това си направил добро без да очакваш отплата. Когато правиш добро целенасочено, умишлено и очакваш след време да ти се отблагодарят за това, тогава нищо не се случва.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Момичето страда, а мръсният убиец-осакатител си се пързаля в Леденото шоу в Москва и забременява колежките си ...
17
0
 
0
 
! Отговори
abv преди 15 години
do koga 6te zanimavat cqla bg s problemite si nito e parviqt takav slu4ei nito e posledniq.. kofti za blizkite, ama naz za6to zanimavat???
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз мисля, че това е кармата на Мануела и тя трябва да си я понесе - изкупува нейни или на родителите й деяния от миналото.Неизбежна е тази причинно-следствена връзка.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да не искаш да кажеш, че ако вършиш само добрини получаваш застраховка от Господ че нищо няма да ти се случи?Реалността понякога е много по-жестока отколкото си представяме.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Едни вършат грехове, а други ги плащат. Когато вършещите грехове станат толкова много, че не могат да бъдат изплатени от страдащите идва краят на света.Хората някога са имали по - добра интуиция и са почитали винаги съществуващия селски луд.Сега това го правят само някои общности.Възрастна *** остро се скара на внучето си което се присмиваше на инвалид, с думите: Не се смей, този човек ако не е така ти няма да си добре.Всеки страдащ е един малък Христос, разпнат от съдбата най - често за чужди грехове.Сега се принася в курбан агне, а в езическите времена куче.
13
0
 
0
 
! Отговори
LEX преди 15 години
Стига сте си чесали езиците.Чукайте на дърво да не ви се случи.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Айде бе, нима тези, които вършат злини са наказаните? Като мантра повтаряме, че имало Божие наказание! Ако беше истина, всички ония, които крадоха и продължават да крадат и убиват, отдавна нямаше да са между живите или нормалните! Това е утопия, че Бог наказва! Напротив, когото обича, го прибира при себе си! Бог затова е Бог, за да бъде недостижим в справедливостта! Иначе нямаше да се нарича Бог! Той само изпраща изпитания и то на силните. За да повярват в духовното. Което е единственото ценно в човешкия живот!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
никой не отрича, че това е трагедия. Мисълта ми е, че когато вършиш злини спрямо другите хора около теб, не може да очакваш съдбата да те закриля и да бъде благосклонна към теб.
10
0
 
0
 
! Отговори
NNikollova преди 15 години
Милото момиче. Всеки път като я видя във вестник или по тв просто ми се насълзяват очите, а не съм особено чувствиутелен човек по начало. Съдбата е жестока. Дано се подобри и се оправи напълно един ден; и родителите й да бъдат все така силни и да не се предават!А отнсно *** ви изказвания - не виждам какво ви пречи на кой е била гадже и т.н. Толкова сте елементарни злобни, че няма на къде повече. Това е трагедия, бе хора! Никой не е застрахован от подобно нещо!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре какво значение има какви са били - вижте реалността - отиде си едно младо момче, а едно младо момиче е между комата и съзнанието - няма значение кой какъв е, кой с какво се е занимавал - това са два погубени млади живота, това са две български рожби. Лека му пръст на Петър, а дано Бог е с Мануела и да се оправи момичето
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Петър Петров е бивш боксьор. Бил е републикански шампион при юношите. След спортната кариера преминава към по-доходоносния мутренски стил на живот-дилър на дрога. Разполагал е с пари и за това в колата му не са липсвали и мутрески.
7
0
 
0
 
! Отговори
lokster преди 15 години
Номер2, много си ***...
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво значение,в случая, има с кой е ходила,баси! Иначе тя съдбата го връща на всички :)
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че звучиш цинично, звучиш!!! За майка й това едва ли има значение. п.с. С какво се е занимавал приятеля й?
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
айде да се прибира и вие журналистите вървете майнатаси, помиари спрете - гнусни сте
3
0
 
0
 
! Отговори
Neon Knight преди 15 години
Приятел дали искаш или не, звучиш си цинично!