Родните роми - щастливи и недискриминирани, отчете доклад на ЕС

Чехия е на първо място в негативната класация
30 апр 2009 07:00, Златко Желев
90
Родните роми - щастливи и недискриминирани, отчете доклад на ЕС
Снимка: Булфото

България е сред държавите, в които ромите се чувстват най-малко дискриминирани, показа проучване на ЕС за правата на малцинствата.

Според допитването едва 26% от българските роми се чувстват дискриминирани.

По-добър резултат се наблюдава единствено в Румъния, където дискириминирани се чувстват 25 на сто от ромите.

В проучването са включени седем страни членки на ЕС – България, Гърция, Полша, Чехия, Румъния и Унгария.

Чехия е на първо място в негативната класация - 64% от живеещите там роми декларират, че правата им се нарушават.
 
 


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
все някои трябва да е добре в тази страна..
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
А защо от ЕС не направят проучване какво е мнението и положението на хората, принудени да живеят в съседство с *** и всеки ден стават жертви на откровен терор? *** имали права, хората нямат ли?
Разбира се, така наремчената "държава" трепери над тях - едно, че от ЕС ги натискат, за да не плъпнат масово тия гнусни твари към западните подредени държавици, второ, защото им трябват като електорат. В нормалните държави това е невъзможно, защото местното население е съставено от ГРАЖДАНИ не от стадо - хората не позволяват да ги тъпчат. Представете си какво ще стане, ако в Англия, Италия или Чехия принудят хората да търпят мангалски терор, че и да плащат ток, лечение на гнусното племе, безплатни жилища да им строят? - РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ СТАНЕ - хората първо ще изколят собствените си политици, после и *** !!! Само простият Българин, за нещастие, търпи безропотно тия твари, които, по стандартите на неаполитанците например, които за откраднато дете изгориха цяло гето, вече са направили сто пъти повече от достатъчно гнусни престъпления, за да ги избием без милост - от дъртата *** до краставото *** !!!
87
0
 
0
 
! Отговори
jonny преди 9 години
Те наште не знаят какво е тва "дискритутация" пък после чехите ги дискритутирали повече. Ай сиктир
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
Има индивиди които са дискриминирани не от хората, а от Дяда господ, но обвиняват другите за несъстоятелността си.Зурлести индивиди достойни за липсващото звено между неандертал и питекантроп с отклонения към гибони, макаци и шимпанзета.Благодарение на присъщата ни балканска толерантност виреят и са се рзвъдили неимоверно.То ако тук се отнасяха лошо, отдавна да са се махнали, но по другите географски ширини няма кой да ги търпи.
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
Вероятно Българката иска да каже, че Българските турци в огромната си част не са никакви турци и генетически това е вярно - те са най-чистите славяни по Българските земи. Но както и да е - заедно с тях живеем, заедно с тях се трудим и заедно с тях трябва да смажем хъхрещата ***, която ни тероризира и паразитира на наш гръб !!!

Само ми е интересно, защо 26% от Смрадливите са обявили въпреки всичко, че са дискриминирани - какво искат още - някой човек да ги приюти в дома си и да им дава папкането с лъжица направо в устата, та да не се морят да видят пред социалните служби ли?

Тая напаст е плъзнала из цяла Европа - белите хора са се видиотинили, или поне управниците им, щом смятат тия генетични паразити за хора !!! Защо никъде те на са се "интегрирали" освен отделни екземпляри, защо НИКОГА не са имали своя държава, в която да живеят отделно и да се прехранват сами, защо са тотално лишени от МОРАЛ (четете новините например тук, в Днес.бг - почти всяка седмица съобщения за зверски престъпления, извършени от Смрадливи), защо мнозинството от тях от най-ранна възраст проявяват признаци на вродена дебилщина (попитайте коя да е учителка - ще ви каже, че чаветата интелектуално отстъпват драстично на децата), ако не защото са нисш вид, който анатомически прилича на хората, но само анатомически?

Ако човешкото общество може да бъде сравнено с жив организъм, то *** са вирус - НИКОЙ жив организъм не насърчава плоденето на измъчващите го вируси или бацили, а мобилизира защитните си сили, за да ги ИЗТРЕБИ - на Европа е жизнено необходим нов маниак като Фюрера - за да я оттърве от тая *** !!!
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
Ти каква българка си ? Турците били "наша кръв" ???? Да - точили са наша кръв 500 години ! Добре ли си ? Нормална ли си ? На колко години си и кой ти е преподавал История да му скъсам даскалската диплома ! Или си от тези дето за пари се женят за турци и ги хвалотят по форумите а вкъщи им мият краката в легенче и после пият водата от щастие ....
Айде марш от тук и да не си посмяла повече да говориш от името на българите !!!! Марш в харема !!!!....
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
Да, мангасарите са толерирани по всякакъв начин в тая нещастна държава, да, безнаказани са, да, живеят на наш гръб, да - Българите сме дискриминирани в собствената ни страна - но кой е виновен за това? Не сме ли ние, които търпим?
34 разправя как *** вдигали в заведениа наздравица "Да работят белите роби"... а какво направи ти, драги, заедно с околните? Защо не им разбихте по една бутилка в краставите кратуни, не ги сринахте на земята и не ги пребихте с шутове така, че едва да останат живи, а после, само като видят бял човек, да се наcират от страх?

Ей-затова сме на тоя хал... Представете си някъде в Чехия *** да кажат на чехите "роби" - ами те живи няма да излязат !!!

Ако ви е страх да ги трепете, поне на изборите гласувайте за АТАКА - защото ако искаме да оцелеем като държава и народ, тая престъпна *** от нисши нехора, трябва да бъде изтребена до крак без милост !!!
82
0
 
0
 
! Отговори
onia преди 9 години
Ах колко много мразя ***, много ми се иска *** да не съществува. Ах как съжалявам, че много хора ги подкрепят. му как *** не заслужава равенство. Той не го е заработил!!!
81
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
Посетете само една *** махала в някой гръцки град и ще видите , че са натикани в кучи гъ3 , изолирани от нормалните жители . Най-показателна е *** махала на Солун. Тя е "изникнала" на дъното на изоставени пясъчни кариери и отвсякъде е заобиколена с хълмове. Нито можеш да я видиш , нито хъхрещите същества си позволяват този рахат , като у БГ-то...
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
Вроятно за това чехите са едни от добре живеещите в Европа.
79
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 9 години
Да, наистина това е начина.НО има едно голямо НО!!!
1.С цел да не плъзнат масово из Европата само с лични карти, ЕС натиска нашите д у п е д а в ц и политици да им осигуряват минимален жизнен стандарт тука, чрез помощи, добавки, надбавки и други.
2.Когато допре работата до избори, те са най-търсения и ухажван електорат, и е политическо самоубийство за всеки, който иска да въведе ред за ***, еднакъв с този на Българите.За справка-
могъщия и всезнаещ Бате Бойко подписа договорка с тях, и даже говори за ***-министри или зам-министри.С което окончателно ме изгуби като негов електорат.
3.Преди и по време на избори съм бил свидетел на агитация сред ромите, при което те стават изключително нагли, и на всякъде можеш да чуеш думите :"Да не ктане като в Косово???", които са като балсам за сърцето на всичките ни политици, проповядващи по-голями права за ***.
4.Има около не-повече от 1 % ***, които са се интегрирали, работят , плащат данъци и теглят същото тегло като Българите.
Защо никой нищо лошо не казва срещу тях?Значи срещу тях не сме расисти, а срещу другите, основната маса, крадяща и не работеща сме?Нещо не се връзва.Българина не е расист, но вече му дойде до гуша да го правят на балама, и да живеят на гърба му крадливи политици и ***.В действията си тези две категории се различават само в мащабите на кражбите си.
5.Всички крадливи и не работещи или укриващи доходи *** изпитват панически страх от Атака.Това, само по себе си говори че Атака са на прав път.
За това мисля да гласувам за тях.
78
0
 
0
 
! Отговори
Българка преди 9 години
Защо месите турците, бре? Българските турци са си наша кръв, наша раса, а *** са навлеци в тая земя.По стечение на обстоятелствата са тук...за съжаление!
77
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Там където еврейте се стабилизират, развъждат се и *** и турци и китайци, появява се свински грип, тринайсти клас, масова безработица, масово оглупяване и профанизиране на държавата (виж САЩ).
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
КалиМали министър-прецедател!!!!!!!!
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
:))
74
0
 
0
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 9 години
Ама вие само знаете да обвинявате *** ,не плаща ли това не плаща ли онова , ами те откаде се научиха да правят това от българите.Кой им позволява да живеят по този начин ? Държавата уравниците на тях им е добре така , винаги има кого да обвинят - ***.Защо не се протестира срещу държавните управници който ограбиха народа със милиарди левове ама тях кой да ги обвини ? Вярно бе нали българина трябва да си изкара злобата на някой който не би му напрвил нищо.Защото страх лозе пази
73
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 9 години
Хи-хи-хи-хи
Браво много добър виц!!!!
Хо-хо-хо-хо
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
обречени сме на претопяване. С тези закони и тези депутати нямаме друга алтернатива. Виновни сме си ние, не са виновни ***, които ядат баницата, виновни сме ние че им даваме да ядат баница.
71
0
 
0
 
! Отговори
puuuu преди 9 години
sa shtastlivi, shtoto te taka ili inache si q obichat mizeriqta ... puk i sa veren glasopodavatel na BSP i si poluchavat q kibabche q 5 leva....
a puk i pensionerite ni sa nai-shtastlivi sega samo na tqh im uvelichavat pensiite kato predan elektorat za smetka na mladite ... deto izduhvat
70
0
 
0
 
! Отговори
Fred Astor преди 9 години
Щастливи и най-малко дискриминирани са ,защото те отдавна не са различен етнос.В етническия котел България се роди един съвършенно нов етнос наречен българо-роми който е взел най положителните черти и от двата изходни етноса,от *** оптимизъм,гостоприемство,музикалност и умение да се веселят,от българите,трудолюбие,мощен интелект,доброта.Към тези основни етноси правят опити да се присъединят и араби и турци от Анадола,но без особен успех,защото българо -ромския етнос ревниво следи за расовата си чистота.България има и своята лаборатория по междуетнически кръстоски и това е гр.Сливен.Всеки сполучлив лабораторен експеримент след това се мултиплицира хилядократно и дава своя принос за расовото съвършенство на българското население.